معرفی برگزیدگان بخش موسیقی، شعر و تجسمی جشنواره عمار
مراسم تجلیل از هنرمندان شرکت کننده در رویدادهای اخیر در قالب هنرهای تجسمی، موسیقی و شعر در حاشیه ششمین شب جشنواره عمار با حضور اساتید برتر در رشته های گرافیک، تصویرسازی و کاریکاتور و همچنین برگزار شد. شعر و موسیقی
این مراسم شامگاه سه شنبه (30 آذرماه) با قرائت قرآن توسط برادر نوجوان شهید آرمانعلی واردی و اجرای ترانه ای از سادات حسینی همراه بود.
جشنواره عمار مهمانی قهرمانان واقعی را معرفی می کند
به گزارش مجله تفریحی زیباروز، به نقل از روابط عمومی جشنواره، در این مراسم سهیل اسد دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: خوشحالم که در خدمت خانواده شهدا هستم، این مناسبت بسیار مهمی است که برخی از جوانان مردم به طور خودجوش به حقایق قیام می کنند.» تا مردم را اعلام و آگاه کنند.
وی با اشاره به مسئولیت جوانان در جمهوری اسلامی ایران افزود: این روزها کارهایی را دیدم و برای من به عنوان یک خارجی بسیار جالب بود، وارد معادله جمهوری اسلامی شدم.
اسعد یادآور شد: انسان همواره اعمال خود و آنچه انجام داده است ارزیابی می کند. به خصوص زمانی که با دیگران در ارتباط هستید و دیگران می توانند به شما واکنش نشان دهند و متوجه شوند که شما به نوعی دیوانه هستید. همه تا حدی عاقل هستند، اما در قیام های اخیر این حرف از برخی افراد ظاهراً حزب اللهی و مذهبی شنیده شد که احساس خطر می کردند.
وی افزود: با برخی از کارهای عمار به جبهه ای امیدوار بودم که دست خدا کاملا قابل لمس باشد.
اسعد مشاهده کرد: وقتی به معنای عمار نگاه کنید، متوجه می شوید که مفاهیم در جهان کاملاً وارونه شده است و انقلاب توانسته است مفاهیم حق را حفظ کند. اگر به کشورم برگردم، من آرژانتینی هستم و 1000 دلار حقوق می گیرم و یک نفر دیگر بابت بازی خوب با توپ ماهانه 200 میلیون دلار می گیرد و این خطرناک است.
وی با بیان اینکه وقتی معادلات به هم می ریزد، روشنفکران و اهل مبارزه به ابله جامعه تبدیل می شوند و اهل بازی، فوتبال و موسیقی قهرمان می شوند، گفت: غرب برای فراموشی قهرمانان واقعی کار می کند و قهرمانان خیالی قهرمان می شوند. تبدیل شدن اما عمار این کار را می کند تا یک نانوا یا یک خیاط قهرمان ملت شود و بسیار ارزشمند است.
مراسم اهدای جوایز
در مراسم اهدای جوایز، پدر شهید رسول خلیلی روی صحنه آمد و گفت: ما معتقدیم شهدا به جنگ رفتند و جان خود را در کمال اخلاص دادند و خداوند قبول کرد و این توفیقی است که بتوانیم ادامه دهیم. مسیر آنها
وی در ادامه بیان کرد: باید هر از گاهی دعای شکر بخوانیم و از خدا بخواهیم که تا آخر در راه حالت باشیم.
برندگان بخش “موسیقی”:
هیأت داوران در بخش «موسیقی» علاوه بر تقدیر از اثر «آقتاشاش» به خوانندگی زین العابدین حجتی (شبزده) و اثر «ایران قوی» از گروه آفاق از تهران، لوح افتخار این بخش را اهدا کردند. برای « پرداختن به موضوع شهادت و وقایع آن روز از تصاویر زبان و مدرسه دانش آموزان با ملودی شیرین و تنظیم و اجرای خوب ملودی و همچنین واکنش سریع به وقایع روز» توسط: آرمان عزیز» محصول مرکز آفرینش های هنری بسیج استان قم.
و فانوس این بخش به دلیل تعدد آثار تولید شده در ایام قیام، تولید آثار خوب و باکیفیت و به روز و همچنین استقبال به موقع، جایزه «مجتبی الله وردی» را دریافت کرد. و آتش همت و تلاش در استفاده بهینه از هنر نام هنری مجال.
برندگان بخش “شعر”:
در بخش شعر، هیئت داوران از قطعه فربه «خط امام» حسین خزایی، تصنیف مربعی «نگاه آرتین» از مجید تال و غزل «غبار» از ایمان طرفا تقدیر کردند. این بخش به پاس درک صحیح از عصیان، صوت زبان و استحکام ادبی و استفاده مناسب از عناصر ادبی در اثر: «حیاهو» سید محمد جواد شرفت قمی لوح افتخار اهدا کرد.
و فانوس این بخش به پاس پاسخ سریع و به موقع به حوادث روز و خلق آثار پرقدرت در روزهای قیام به «مهدی جهاندار اصفهانی» تعلق گرفت.
مجتبی اله وردی پس از اهدای جوایز در دو بخش موسیقی و شعر، اثر «به عشق ایران» را اجرا کرد.
در قسمت دوم این برنامه پس از کلیپ مقدماتی «دستکش ننه انسمت» و به دعوت خانواده شهید حدادیان و با حضور سهیل اسعد، هادی آرزو و علی محمد معدب، دستکش ننه انسمت تقدیم شد. محمدجواد طاهری.
تاکید مادر شهید علی وردی بر حفظ یاد و خاطره شهدا با آثار هنری
در قسمت دوم این مراسم خانواده شهید آرمانعلی واردی برای اهدای جوایز کاریکاتور و تصویرسازی روی صحنه آمدند.
مادر شهید علی وردی در سخنانی کوتاه گفت: از هنرمندانی که با آثار خود یاد و خاطره شهدا را حفظ کردند تشکر می کنم.
سپس با حضور داوران بخش کاریکاتور روح الامین، جعفرپیشه، قدیریان و خیاط جوایز این بخش اهدا شد.
برندگان بخش “کارتون”:
هیئت داوران در بخش «کاریکاتور» با تجلیل از «میلاد پسندیده» مقام سوم این بخش را به کارتون «اشک تمساح» ساخته فاطمه طیوب اهدا کردند.
و دومین جایزه این بخش به کارتون «دن کیشوت» ساخته محمدحسین ساسانی تعلق گرفت.
فانوس این بخش به کارتون: «برلین» پیمان علیشاهی برای «اجرای قوی، نقطه گذاری و روایت دقیق دیدار مخالفان جمهوری اسلامی ایران» تعلق گرفت.
برندگان بخش “پوستر”:
در بخش پوستر، هیئت داوران مقام سوم را در بخش پوستر: پوستر «آرم اصلی رادیو فردا» اثر مهدی شاهوردی و مقام دوم این بخش را به پوستر «دو روی سکه» اثر سیدا اهدا کردند. امیرحسین هاشمی اهدا کرد.
فانوس این بخش به: پوستر «شریک خون» اثر امین تقی زاده برای «پشت صحنه هشتگ گذاری و کشف شبکه های اجتماعی» تعلق گرفت.
برندگان بخش “تصویرسازی”:
در بخش تصویرسازی، هیئت داوران با تجلیل از «لیلا تیموری نژاد» مقام سوم این بخش را به تصویرسازی «زن ایرانی باشکوه» اثر «سومیا کشاورز» به دلیل «انتشار به موقع در اولین لحظات آغاز قیام» اهدا کردند. “.
و دومین افتخار را در این بخش به وی اعطا کرد: تصویرسازی «ایران» اثر بهنام شیرمحمدی.
فانوس این بخش به اثر: «دختر ایران» ساخته مهناز صابرپور برای «اجرای قدرتمند و پرتره خلاقانه دختر قهرمان ایرانی» تعلق گرفت.
در ادامه مراسم نماهنگی به نام صدای مادر به تهیه کنندگی محمد جعفری پخش شد و در آخرین روزهای تولید این نماهنگ تهیه کننده فیلم نیز درگذشت.
مجری مراسم سپس از بازماندگان حادثه تروریستی شاهچراغ و شهدای این فاجعه برای آرتین دعا کرد و سپس پدر شهید محمد حسین حدادیانی را برای روی صحنه آمدن فراخواند.
در بخش ویژه این مراسم، لوح تقدیر ویژه “آرمان روح الله” خیمه یکی از شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ برای اولین بار به گروه هنری “هرا” استان مازندران اهدا شد.
در ادامه مجری مراسم بیانیه داوران این بخش را قرائت کرد.
علیپور سرپرست این گروه هنری در سخنانی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب و تاکید ایشان بر جهاد، گفت: تولیدات هنری در کشور و در حوزه گرافیک به دو دسته تقسیم می شود. بخشی تزئینی، بخشی توضیحی، تزیینات برای بزرگداشت و بزرگداشت شخصیتهای مهم انقلاب و ارزشهای ما طراحی میشود و گاهی برای مقابله با شباهتها طراحی میشود.
وی ادامه داد: قسمت دوم کارهای تبیینی است و آن دسته از آثاری که بخواهند گره گشایی کنند، به سوال پاسخ دهند و برای حل مشکل تلاش کنند مغفول مانده است. تا مخاطب را نشناسیم نمی توانیم کار درست را انجام دهیم.
علیپور یادآور شد: تاثیر کار ما در این مورد بسیار ناچیز است و حاصل آن همان فضای فرهنگی است که در جامعه وجود دارد. حضرت آقا روی این موضوع خیلی تاکید دارند، اما مورد غفلت قرار می گیرد.
وی در پایان گفت: جلسات حضوری برگزار می کنیم و مسائل پیش روی کشور را لیست می کنیم و اولویت هایی را انتخاب می کنیم که برای آنها نیز مشورت می کنیم. ما در میانه میدان هستیم و همه اینها با توکل به خدا جلو می رود. ما فقط وظیفه خود را انجام می دهیم.
انتهای پیام