عمومی

چای و دیابت؛ از فواید تا خطرات

چندین نوع چای برای انتخاب وجود دارد که برخی از آنها مزایای سلامتی بی نظیری دارند.

به نقل از عصر ایران به نقل از عصر ایران: “بعضی از چای ها به ویژه برای مبتلایان به دیابت مفید هستند و به کنترل قند خون ، کاهش التهاب و بهبود حساسیت به انسولین کمک می کنند. همه این موارد برای مدیریت دیابت مهم هستند.” آنها مورد نیاز هستند.

چای چگونه بر دیابت تأثیر می گذارد؟

چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است و بیش از دو سوم از جمعیت جهان مصرف می شود.

انواع مختلف چای وجود دارد ، از جمله چای های واقعی تهیه شده از برگهای Sinellis camellia ، مانند چای سیاه ، سبز و پشمالو ، و چای های گیاهی مانند نعنا و بابونه.

چایهای واقعی و گیاهی به دلیل داشتن ترکیبات گیاهی قدرتمند با فواید مختلف سلامتی همراه هستند و تحقیقات نشان داده است که برخی از چای ها دارای خواصی هستند که به ویژه برای مبتلایان به دیابت مفید است.

دیابت شامل گروهی از شرایط است که با قند خون مزمن زیاد همراه است ، چه در نتیجه ترشح کافی هورمون تنظیم قند خون ، انسولین ، کاهش حساسیت به انسولین یا هر دو.

برای مبتلایان به دیابت ، تنظیم دقیق قند خون از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، و انتخاب غذاها و نوشیدنی هایی که به کنترل قند خون سالم کمک می کنند بسیار مهم است.

انتخاب نوشیدنی های کم کالری مانند چای بدون شیرین به جای نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه و قهوه راهی عالی برای بهینه سازی کنترل دیابت است.

علاوه بر این ، برخی از انواع چای حاوی ترکیبات گیاهی هستند که با آسیب سلولی مبارزه می کنند و باعث کاهش التهاب و قند خون می شوند. بنابراین ، آنها برای افراد مبتلا به دیابت گزینه مناسبی هستند.

نوشیدن چای بدون شیرین نیز می تواند به حفظ بدن هیدراته کمک کند. تأمین آب مورد نیاز بدن برای هر فرآیند در بدن از جمله تنظیم قند خون بسیار مهم است.

مطالعات نشان داده است که کمبود آب بدن با میزان بالای قند خون در مبتلایان به دیابت همراه است و اهمیت مصرف منظم مایعات را نشان می دهد.

بهترین چای برای افراد دیابتی است

مطالعات نشان داده است كه برخی از انواع چای دارای خاصیت ضد التهابی ، كاهش قند خون و تنظیم حساسیت به انسولین هستند و آنها را به یك انتخاب عالی برای مدیریت دیابت تبدیل می كند.

چای سبز

چای سبز دارای چندین فواید سلامتی است که برخی از آنها به ویژه برای دیابت مفید هستند. به عنوان مثال ، نوشیدن چای سبز می تواند آسیب سلول و التهاب را کاهش داده و به بهینه سازی کنترل قند خون کمک کند.

نشان داده شده است که برخی ترکیبات موجود در چای سبز ، مانند اپیگالوکاتچین گالات ، جذب گلوکز به سلولهای سیستم اسکلتی عضلانی را افزایش داده و بنابراین سطح قند خون را کاهش می دهد.

همچنین ، مطالعات نشان داده است که نوشیدن چای سبز در درجه اول می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند.

به خاطر داشته باشید که این مطالعات معمولاً نوشیدن سه تا چهار فنجان چای سبز در روز را برای استفاده از مزایای ذکر شده در بالا توصیه می کنند.

چای سیاه

چای سیاه حاوی ترکیبات گیاهی قدرتمندی مانند تیلافوین و تیاروبین است که دارای خواص ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی و قند خون هستند.

یک مطالعه حیوانات از این افراد نشان داد که مصرف چای سیاه برخی از آنزیم های خاص را که در جذب کربوهیدرات تداخل دارند سرکوب می کند و می تواند به کنترل میزان قند خون کمک کند.

یک مطالعه دیگر نشان داد که چای سیاه می تواند به ترشح انسولین سالم ، از سلولهای ترشحی لوزالمعده کمک کند.

مانند چای سبز ، مطالعات به طور کلی توصیه می کنند روزانه سه تا چهار فنجان چای سیاه بنوشید تا از مزایای آن استفاده کنید.

چای هیبیسکوس

چای هیبیسکوس که به عنوان چای ترش نیز شناخته می شود دارای طعمی ملایم و ترش است و از گلبرگهای هیبیسکوس سبدریف تهیه می شود.

گلبرگهای Hibiscus حاوی آنتی اکسیدان های پلی فنلی مفید ، از جمله اسیدهای آلی و آنتوسیانین ها هستند که به رنگ یاقوت روشن چای می دهند.

مصرف چای هیبیسکوس فواید سلامتی زیادی دارد ، از پایین آمدن فشار خون گرفته تا کاهش التهاب. فشار خون بالا در مبتلایان به دیابت رایج است و مصرف چای هیبیسک می تواند به کنترل فشار خون کمک کند.

همچنین مطالعات نشان داده است که هیبیسکوس می تواند به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند.

لازم به ذکر است که چای هیبیسک می تواند در فشار خون هیدروکلروتیازید ، یک ادرارآور رایج که برای افراد دارای فشار خون بالا تجویز می شود ، اختلال ایجاد کند.

چای دارچین

دارچین یک ادویه محبوب است که خواص ضد دیابتی دارد.

بسیاری از مکمل های دارچین را مصرف می کنند که به کاهش قند خون کمک می کند ، اما تحقیقات نشان داده است که نوشیدن یک فنجان چای دارچین نیز می تواند مفید باشد.

مکانیسم های مختلفی برای کاهش قند خون ، بهبود جذب گلوکز به سلول ها و افزایش حساسیت به انسولین وجود دارد که دارچین می تواند به کاهش قند خون کمک کند.

با این حال ، برای تأیید تأثیر دارچین بر میزان قند خون ، تحقیقات بیشتری با افراد انسانی لازم است.

چای زردچوبه

زردچوبه یک ادویه پرتقال است که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شناخته شده است. کورکومین ، ماده فعال موجود در زردچوبه ، به دلیل خواص کاهش قند خون مورد مطالعه قرار گرفته است.

مطالعات نشان داده اند که کورکومین با افزایش حساسیت به انسولین و جذب گلوکز به بافت ها می تواند سطح قند خون سالم را بهبود بخشد.

لازم به ذکر است که پیپرین ، ترکیب اصلی فلفل سیاه باعث افزایش قابل توجهی فراهمی زیستی کورکومین می شود ، بنابراین می توانید کمی فلفل سیاه اضافه کنید تا فواید چای زردچوبه را افزایش دهد.

درخت چای

شنبلیله آرام بخش است که به خانواده نعناع تعلق دارد. مطالعات نشان داده است که روغن اساسی رازیانه می تواند به جذب گلوکز و مهار تولید گلوکز در بدن کمک کند و منجر به کاهش قند خون شود.

چای بابونه

چای بابونه با انواع فواید سلامتی مرتبط است ، از جمله کمک به تنظیم قند خون.

چای بابونه نه تنها می تواند کنترل قند خون را بهبود بخشد ، بلکه می تواند در مقابل استرس اکسیداتیو نیز محافظت کند ، عدم تعادل که می تواند منجر به عوارض مرتبط با دیابت شود.

خطرات بالقوه مرتبط با مصرف چای برای مبتلایان به دیابت

اگرچه انواع مختلف چای می تواند به بهبود سلامت افرادی که مبتلا به دیابت هستند ، کمک کند ، اما نوشیدن چای به روشی که قند خون سالم را تنظیم می کند نیز مهم است.

خیلی ها دوست دارند چای را با شکر یا عسل شیرین کنند تا طعم آن بهتر شود. با توجه به احتمال زیاد نوشیدنی های شیرین تأثیر معنی داری بر سطح قند خون ، انتخاب چای بدون شیرین بهترین گزینه برای مبتلایان به دیابت است.

شکر اضافه شده ، به ویژه در قالب نوشیدنی های قندی ، سطح قند خون را بالا می برد ، که می تواند به مرور زمان باعث ضعف قند خون شود.

رژیم غذایی با قند زیاد می تواند منجر به عوارض جانبی دیگری مانند افزایش وزن و فشار خون بالا شود.

نوشیدن چای بدون شیرین برای سلامتی همه افراد به ویژه افرادی که مبتلا به دیابت هستند و نوسان قند خون دارند بهتر است. به جای اضافه کردن شکر ، می توانید کمی آب لیمو تازه یا کمی دارچین اضافه کنید تا طعم چای شما بیشتر شود.

نکته دیگری که هنگام خرید چایهای سازگار با دیابت باید در نظر داشته باشید این است که برخی از چای های گیاهی می توانند با داروهای تجویز شده برای دیابت تداخل کنند.

به عنوان مثال ، آلوئه ورا ، ریواس ، گلابی چروکیده ، سیلوی جیمنا و کدو تنبل برخی از گیاهان موجود در قالب چای هستند که می توانند در داروهای متداول دیابت مانند متفورمین و گلیبورید تداخل داشته باشند.

قبل از مصرف هرگونه مکمل گیاهی یا نوشیدن یک چای گیاهی جدید با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا