کودکآزاری با فیلترهای اینستاگرامی – مجله تفریحی زیباروز
او بچه اش را در آغوش می گیرد. دوربین را روی حالت سلفی قرار می دهد. به دوربین لبخند می زنند. در حالی که نوزادش به چهره مهربان پدر و مادرش می خندد، ناگهان فیلتری را برای تغییر چهره یکی از حیوانات فعال می کند و با گریه و ترس کودکی که زهر او رفته، از خنده منفجر می شود. دقایقی بعد او دوباره این ویدئو را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد.
به گزارش مجله تفریحی زیباروز، روزنامه «خراسان» در ادامه نوشت: احتمالاً چنین ویدئوهایی را در اینستاگرام، تلگرام یا … دیده اید بچه ها زیباترین گل های هستی هستند که خدا به مردم رحم می کند اما متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلات است. فقدان آگاهی و مهارت های فرزندپروری در جوامع بشری امروزی است. در زیر در مورد نکاتی در مورد مضر بودن این رفتار صحبت خواهیم کرد.
شوخی هایی که آسیب های روحی جدی دارند
گاهی شاهد تصادفات و بی اطلاعی والدین نسبت به فرزندان خود هستیم که در پوشش شوخی آسیب های روحی بسیار جدی به فرزندان خود وارد می کنند. قانون حمایت از کودکان و نوجوانان نوعی کودک آزاری را این گونه تعریف می کند: «و نابسامانی اجتماعی آنها ممنوع است و کودک آزاری محسوب می شود». یکی از مصادیق آسیب روانی کودکان به دلیل استفاده گسترده از وسایل و وسایل الکترونیکی از جمله تلفن همراه و ورود افراد به دنیای رنگارنگ و متنوع شبکه های مجازی و امکانات آنها، استفاده نادرست از این وسایل است.
چه کسی می گوید بچه ها نمی فهمند؟
در این شرایط برخی از کودکانی که والدین ناآگاه دارند قربانی می شوند و در معرض آسیب های روانی قرار می گیرند، از جمله شوخی های بی مورد از سوی والدینی که به خود اجازه می دهند با این ادعا که کودک است و او را درک نمی کند، آن گونه که می خواهند با او رفتار کنند. یا چهره معصوم کودک در مقابل شوخی های والدین جذاب و دیدنی یا خنده دار است! این تصور نادرست والدین دقیقاً برعکس آن چیزی است که روانشناسی به آن دست یافته است. همیشه به خاطر داشته باشید که کودکان در هر زمینه ای مانند شما رفتار می کنند و از الگوی رفتاری شما پیروی می کنند. بنابراین مهم نیست که شما چه می گویید؛ مهم اینه که چطور رفتار کنی
اعتماد کودک از بین می رود
برخی از والدین متوجه نیستند که شوخی های غیرضروری، ترسناک و غیره با کودکان می تواند مصداق آزار عاطفی و شخصی باشد. این نوع کودک آزاری با فیلترهای ترسناک که اخیراً در رسانه های اجتماعی رایج شده است، تأثیر عمیق و ماندگاری بر جنبه های رشد کودک دارد. همچنین در برخی از این جوک ها، والدین ناآگاهانه اعتماد فرزندان خود را نسبت به خود و دنیای اطرافشان از بین می برند. یکی از وظایف والدین در قبال فرزندانشان این است که محیطی امن برای استراحت و کشف محیط برای آنها فراهم کنند. کودکان برای رشد استعدادها و توانایی های خود، آموزش، رشد زبان و ذهن به محیطی امن نیاز دارند. تجربه حس کنجکاوی همراه با امنیت بسیار مهم است.
عزت نفس فرزندتان را به خطر نیندازید
شوخی های شیطنت آمیز، ترسناک و حتی خنده دار با کودک که باعث افسردگی و اضطراب همراه با بی قراری، گریه، سکوت یا بی قراری، ترس، ترس شدید از موقعیت و افراد حتی والدین، عصبانیت، پرخاشگری و ناتوانی در کنترل احساسات، پوچی عاطفی و ناامنی می شود. ذهنی و مشغول به خودش است. نوجوانانی که در بزرگسالی در معرض شوخیها و تمسخرهای نامناسب قرار گرفتهاند، نشانههای بزهکاری، خشونت، دزدی، خرابکاری، اخلال در نظم عمومی و غیره را نشان میدهند، بنابراین یکی از وظایف والدین حفظ حرمت و عزت نفس است. کودک، حتی الامکان با آموزش مهارت های فرزندپروری و این گونه شوخی ها، روان کودک را مختل می کند.
انتهای پیام/