یک جشنواره فیلم در تلاش برای حل چالش های حوزه سلامت
سید مهدی سید نیا گفت: جشنواره ملی فیلم کوتاه آنلاین سلامت با ایجاد گفتمان سلامت در جامعه هنرمندان ، زمینه را برای جلب مشارکت مردم و دولت در مقابله با چالش های سلامت فراهم می کند.
دبیر دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه “آنلاین سلامت” به مجله تفریحی زیباروز گفت: حوزه سلامت همیشه یکی از زمینه های هدف امور خیریه و وقف بوده و سالهاست خیرین و اوقاف در حوزه سلامت فعالیت های چشمگیری از جمله ساخت بیمارستان دارند.
وی افزود: امور خیریه سلامت فقط به ایران محدود نمی شود و موسسات خیریه در همه جوامع به دلیل نوع دوستی سهم زیادی در مشکلات بهداشتی دارند اما در ایران اعتقادات مذهبی و پیشینه فرهنگی غنی در مواقع بحرانی مانند زلزله وجود دارد. ، طغیان یا حتی پدیده های تاج مانند پدیده های متفاوت و متفاوتی دارند.
سیدینیا با اشاره به لزوم تأمل در امور خیریه بهداشت و نقش آن در نهادینه سازی خیریه های بهداشتی ادامه داد: هنرمندان به خوبی می توانند خیریه های بهداشتی را نمایندگی کنند و بنابراین دولت و مردم را در این زمینه جدی تر کنند. تشویق و تشویق کنید.
وی اظهار داشت: جشنواره ملی فیلم کوتاه “آنلاین سلامت” با عملکرد مثبت خود در دوره اول موفق به جلب توجه وزارت بهداشت شد. در این دوره شاهد حضور جدی و حمایت مسئولان این وزارتخانه و همچنین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بوده ایم. در حقیقت ، این جشنواره توانست تعامل و تفاهم مشترکی بین اهدا کنندگان سلامت و وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایجاد کند.
وی در مورد حضور گسترده هنرمندان در این دوره از جشنواره خاطرنشان کرد: فیلم سازان و مستندهای کشور از اوایل اسفند ماه به دلیل غلبه بر تاج و پایبندی به پروتکل های بهداشتی در فعالیت های حرفه ای خود مختل شده اند. با این وجود تعداد آثار دریافتی در جشنواره بیش از حد انتظار بود و این نشان دهنده استقبال هنرمندان از جشنواره است.
وی گفت: “تداوم یكی از راه های دستیابی به كارآیی است.” اگر جشنواره های فرهنگی به طور مداوم حفظ شوند و گفتمان خاصی را در جامعه نهادینه کنند ، می توانند تأثیر بهینه ای در جامعه داشته باشند. » تجربه نشان داده است که جشنواره های فیلم در صورت ادامه می توانند خود را به عنوان یک مارک تجاری در جوامع هنری و فرهنگی نشان دهند و نقشی انگیزشی و انگیزشی برای هنرمندان ایجاد کنند. البته این دو هدف تنها در سایه حضور جدی رسانه ای امکان پذیر است.
دبیر دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه “آنلاین سلامت” با اشاره به چالش های برگزاری جشنواره های موضوعی گفت: اساساً فیلمسازان ترجیح می دهند اثری چند بعدی خلق کنند تا بتوانند آن را در جشنواره های مختلف داخلی و خارجی به نمایش بگذارند. به همین دلیل ، جشنواره های با مضمون محدود هستند. به همین دلیل ، جشنواره باید بتواند انعطاف پذیری مضامین خود را به شکلی که مربوط به فیلمسازان باشد ارائه دهد. از طرف دیگر جشنواره ها باید مطابق با اصول حرفه ای برگزار شوند.
سیدین برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه “آنلاین سلامت” در سطح بین المللی را از چشم اندازهای این جشنواره دانست و خاطرنشان کرد: حفظ پویایی در بخشهای مختلف و رعایت استانداردهای بین المللی از مواردی است که جشنواره ملی فیلم کوتاه “آنلاین سلامت” در دوره اول آنها همچنین توسط دوره برجسته شدند ، و این عامل مسئولان جشنواره را مجبور کرد ، در تعامل و همکاری با وزارت بهداشت ، سعی کنند آن را در دوره های آینده در سطح بین المللی حفظ کنند.
وی با بیان اینکه این فیلم کوتاه با وجود طیف گسترده ای از مضامین و تولید ، از نظر اکران محدود است ، گفت: این مسئله یکی از اصلی ترین دغدغه های فیلمسازان داخلی است که آنها را نیز دلسرد کرده است ؛ بنابراین جشنواره ملی فیلم کوتاه آنلاین سلامت تلاش می کند پخش فیلم های این جشنواره از شبکه بهداشت تا این فیلم ها بتوانند ارتباط بهتری با مخاطبان خود برقرار کنند ، از طرف دیگر ، در صورت وجود شرایط مناسب ، نمایش فیلم در برخی از سینماها از اهداف مسئولان جشنواره در آینده است.
یکی از اعضای شورای سیاستگذاری دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه “آنلاین سلامت” در پایان اظهار داشت: تعامل و همکاری نهادی از یک سو مانع فعالیت های جزیره می شود و از طرف دیگر جشنواره ملی فیلم کوتاه “آنلاین سلامت” بهتر برگزار می شود.
دومین دوره جشنواره ملی فیلم کوتاه آنلاین سلامت با هدف ترویج فرهنگ خیریه سلامت از طریق پیوند بین هنر و امور خیریه با همکاری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، انجمن خیرین سلامت و دانشگاه پزشکی سید مهدی سید نیا اصفهان است. تحت شعار “هر ایرانی یک روز سلامتی است”.
انتهای پیام