ارزیابی و رتبهبندی بهداشتی واحدهای تولید و عرضه لبنیات سنتی در راستای ارتقای سلامت
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از اجرای طرح مشترک ارزیابی و رتبه بندی بهداشت واحدهای لبنیات سنتی در خرداد ماه ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: اولین گواهی رتبه بندی صادر و این طرح در گام نخست در سطح تهران، اجرایی شده است.
به گزارش مجله تفریحی زیباروز، مهندس محسن فرهادی با اشاره به آغاز این طرح، اظهار داشت: طرح ارزیابی و رتبهبندی واحدهای لبنیات سنتی به صورت مشترک و در قالب تفاهمنامه همکاری بین مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی تهران و مدیریت طرح دفاتر خدمات سلامت بر اساس دستورالعمل ابلاغی مرکز سلامت محیط و کار پس از انجام مرحله آزمایشی در بهار ۱۴۰۲ با صدور اولین گواهینامه رتبهبندی در خردادماه، کلید خورده و در گام نخست در سطح کلانشهر تهران با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی و اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی و دفاتر خدمات سلامت توسعه می یابد.
به گفته وی، هدف از اجرای طرح ایجاد فضای رقابت مثبت و سلامت محور بین واحدهای تولیدکننده و عرضهکننده لبنیات سنتی، اطمینان بخشی مصرفکنندگان از سلامت محصولات، ایجاد امکان رصد و نظارت بهداشتی واحدهای تولید و عرضه لبنیات سنتی توسط مشتریان و پایش و نظارت بهداشتی مستمر در واحدهای شرکتکننده در طرح و ارتقای سلامت عمومی است.
معاون مرکز سلامت محیط و کار، حضور در این طرح برای واحدهای صنفی لبنیات سنتی مجاز را اختیاری دانست و گفت: واحدهای هدف این طرح در حال حاضر ۲۰۰۰ واحد لبنیات سنتی کلانشهر تهران هستند که در دو گروه تولیدکنندگان و عرضهکنندگان فعالیت دارند و در فاز اول بر اساس اولویتبندی اتحادیه، واحدهای تولیدی مجاز لبنیات سنتی در طرح مشارکت خواهند داشت.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، مهندس فرهادی ادامه داد: فرایند ارزیابی شرایط بهداشتی و نمونهبرداری از محصولات زیر نظر دانشگاههای علوم پزشکی و توسط دفاتر خدمات سلامت انجام و بر اساس تایید اتحادیه و دانشگاه علوم پزشکی مربوطه، گواهی رتبهبندی واحد صادر میشود. هر واحد مجاز نیز بر اساس ارزیابی شرایط بهداشتی، میتواند حائز رتبههای طلایی، نقرهای یا برنزی شود.
انتهای پیام