انواع چراغ پارکی
وجود نور و روشنایی در زندگی انسان ها همواره به عنوان یکی از نیاز های اصلی و اساسی آن ها شناخته شده است. به همین منظور نیز اختراعات زیادی در حوزه نورپردازی صورت گرفته که بسیاری از آن ها مسیر موفقیت آمیزی را داشته اند. از این رو امروزه شاهد نورپردازی های متنوعی در محیط های گوناگون هستیم. البته نیاز است تا با انواع نورپردازی ها آشنایی لازم را داشته باشید تا در انتخاب یک گزینه مناسب، موفق باشید. امروزه شرکت های بسیار زیادی در سراسر کشور ایران به تولید و ارائه انواع نورپردازی ها از جمله چراغ باغی می پردازند.
این مدل از پایه چراغ برق به دلیل داشتن کاربرد های متنوع، به عنوان گزینه مناسب و فوق العاده ای در بازار های کشور شناخته می شوند. از این رو استقبال مردم از این محصول بسیار بالا بوده و شاهد تولیدات بسیار زیادی از آن هستیم. اما قبل از خرید آن ها باید شناختی اولیه ایجاد شود. در ادامه در خصوص چراغ باغی چراغ دیواری حیاط ، ارزان و قیمت و خرید آن صحبت خواهیم کرد.چراغ دیواری حیاط یکی از زیباترین و جذاب ترین عناصری است که علاوه بر تأمین نور محیط، به عنوان عنصر دکوراتیو در فضای بیرونی و بر روی دیوار نصب می شود. دکوراتیو بودن چراغ های دیواری از آن جهت است که باعث زیباتر دیده شدن محوطه آپارتمان و خانه می شود.
چراغ های دیواری از بهترین ابزارهایی هستند که علاوه بر روشنایی و جذابیت محیط بیرونی ساختمان، در زیباسازی و ایجاد روشنایی در مکان های دیگر مانند راه پله نیز مورد استفاده قرار گیرند؛ زیرا در این مسیرها احتمال افتادن افراد وجود داشته و چراغ دیواری با تأمین نور محیط، دید کافی به وجود آورده و از آسیب دیدگی افراد جلوگیری می نماید.در ادامه این مقاله به بررسی دقیق ویژگی ها و مشخصات انواع مختلف این چراغ خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با این چراغ و انتخاب مناسب ترین نوع آن مطابق با دیزاین ساختمان، با ما همراه باشید.
جنس چراغ دیواری حیاط
چراغ های دیواری که در محوطه بیرونی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند معمولاً از مواد پلاستیکی مقاوم (پلی کربنات) و فلزی ساخته می شوند. فلزاتی که در ساخت چراغ دیواری حیاط کاربرد بیشتری دارند فلزات آهن، برنج، مس، آلومینیوم و فولاد هستند.بهترین و باکیفیت ترین نوع چراغ های دیواری دارای جنس آلومینیوم بوده و با استفاده از روش الکترواستاتیک رنگ شده اند. آلومینیوم از جمله فلزات سبک به شمار می رود. در نتیجه، جابجایی چراغ با جنس آلومینیوم به دلیل سبک بودن، بسیار راحت است. علاوه بر آن، آلومینیوم مقاومت خوبی در برابر اکسیداسیون دارد. به همین دلیل چراغ های دیواری آلومینیومی طول عمر بالاتری نسبت به بقیه چراغ ها دارند.
انواع چراغ دیواری حیاط
به طور کلی چراغ های دیواری محوطه در انواع مختلف تولید شده و وارد بازار فروش میشوند. این چراغ ها مطابق با مکان مورد استفاده، مدل طراحی و سبک آنها، تقسیم بندی شده و در مکان های مختلف مانند محوطه ادارات، منازل، محیط های عمومی و سایر مناطق مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع چراغ دیواری حیاط بر اساس سبک طراحی
چراغ دیواری که برای محوطه بیرونی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد در سبک های مختلف ساخته و وارد بازار میشوند. برای آنکه چراغ دیواری حیاط بتواند در جذابیت ساختمان تأثیر خوبی داشته باشد، لازم است تا متناسب با سبک نمای ساختمان و بر اساس نوع محوطه، انتخاب و خریداری شود؛ بنابراین لازم است هنگام خرید چراغ های حیاطی دیواری تناسب میان این محصول با دیزاین ساختمان خود را در نظر داشته باشید.
سبک های طراحی چراغ دیواری محوطه عبارت اند از
ممکن است هنگام مراجعه به رستوران های سنتی و یا خانه های قدیمی و همچنین مکان های تاریخی گردشگری، چراغ های سنتی را مشاهده کرده باشید. این چراغ ها با بهره گیری از دانش و تکنولوژی امروزی اما در سبک سنتی و قدیمی تولید میشوند. این چراغ ها به طور کامل با دکوراسیون مکان های سنتی همخوانی داشته و در ایجاد حال و هوای قدیمی و نوستالژیک در این مکان ها تأثیرگذار هستند.سبک مدرن، شیک بودن در عین سادگی دکوراسیون را برای افراد تداعی می کند. چراغ های دیواری مدرن نیز از قواعد این سبک پیروی کرده و با حفظ سادگی، جلوه ای شیک و جذاب به محیط مورد استفاده می بخشند.
چراغ دیواری محوطه به سبک سلطنتی همواره بر لوکس و مجلل نشان دادن محیط تأکید دارد. این مدل از چراغ دیواری حیاط با طراحی چشم نواز و جذاب خود، تمام نیازهای افرادی که از آن برای افزایش جذابیت ساختمان با طراحی سلطنتی استفاده می کنند را تأمین نموده است. استفاده از چراغ های سلطنتی باعث افزایش زیبایی و چشم نوازی محوطه ساختمان می شود.
انواع چراغ دیواری حیاط بر اساس مدل طراحی
نمونه ای از محبوب ترین انواع چراغ های محوطه بر اساس مدل طراحی عبارت اند از:
- چراغ دیواری حیاط مدل فانوس
- چراغ دیواری بدون شاخه
- چراغ دیواری محوطه صنعتی
- چراغ دیواری مدل نقطه ای
- چراغ دیواری مدل خطی
- چراغ نورافکن دیوار
- چراغ دیواری مدل دوطرفه
- چراغ دیواری محافظ دار
- چراغ دیواری مدل دکوراتیو
- چراغ دیواری مدل ضد آب
انواع چراغ دیواری حیاط بر اساس نوع کاربرد
چراغ های دیواری بر حسب مکان مورد نصب، دارای مدل های متنوعی هستند. هر کدام از این مدل ها دارای کاربرد مختلفی در فضای نصب بوده و علاوه بر تأمین روشنایی، در زیباسازی فضا نقش مهمی دارند.انواع چراغ دیواری محوطه بر اساس مکان نصب به مدل های زیر تقسیم بندی میشوند:
- چراغ سردری که در دیوار کناری ورودی ساختمان نصب شده و از مدل های پرطرفدار چراغ دیواری حیاط محسوب می شود.
- چراغ دیواری باغ متناسب با طراحی دکوراسیون باغ طراحی شده و از مدل های پرفروش چراغ دیواری محوطه به شمار می رود.
- چراغ دیواری راه پله
- چراغ دیواری بالکن
- چراغ دیواری نمای آپارتمان
- چراغ دیواری باغچه
خرید چراغ دیواری حیاط
مهم ترین مسئله ای که لازم است هنگام خرید چراغ محوطه با آن توجه کنید تعیین بودجه مورد نظر برای این کار است. در حال حاضر مدل های متنوعی از این محصول در بازار موجود است؛ اما برای تهیه نوع باکیفیت و مرغوب این چراغ ها باقیمت مناسب، بهتر است خرید خود را از مراکز معتبر انجام دهید. مراکز معتبر با ضمانت چراغ، باعث اطمینان شما از کیفیت محصول خریداری شده میشوند.
شرکت لاکچری لایت یکی از معتبرترین مراکز فروش چراغ های دیواری محوطه در سطح کشور به شمار می آید. این شرکت فعالیت خود را از طریق وبسایت شروع و نسبت به فروش تجهیزات نورپردازی بسیار باکیفیت در قیمت مناسب اقدام نموده است. شما نیز با مراجعه به سایت لاکچری لایت می توانید ضمن مشاهده محصولات متنوع این شرکت، چراغ دیواری مورد نیاز برای محوطه خود را در زمان کوتاه انتخاب و خریداری نمایید.
کاربرد های مختلف
قطعا خانواده ها برای سپری کردن اوقات فراغت خود، ایده های متنوعی را دارند که یکی از آن ها رفتن به مکان های سرسبز می باشد. هر خانواده ای نیز برای داشتن اوقات فراغت، نیازمند نور کافی برای مشاهده فضای سبز می باشد. چرا که به دلیل تاریکی فضا در اثر وجود درختان بلند، امنیت شما در آن محیط نیز از بین می رود. از این رو می توان چراغ باغی را به عنوان گزینه بسیار مناسبی برای فضا های سبز شناخت. این مدل از چراغ ها می توانند امنیت مورد نیاز شما را نیز تامین کنند.
این مدل از چراغ ها علاوه بر ایجاد فضایی با روشنایی مطلوب می توانند، سبب دوچندان شدن زیبایی آن محیط شوند. چرا که امروزه نیاز اصلی بشر وجود نور نیست، بلکه نیاز وجود نور بر طرف شده و شرکت های تولیدی آن طرح های زیادی را برای بازتاب بهتر نور ایجاد کرده اند. از این رو می توان از چراغ باغی، جلوه های بسیار مناسب و زیبایی در فضا های سبز و پارک ها و … ایجاد کرد.
انواع چراغ باغی بر اساس شکل ظاهری
چراغ دو شعله
این مدل از چراغ باغی همان طور که از نام آن ها پیدا است دارای دو شعله مجزا برای قرارگیری لامپ های مخصوص هستند. نیاز است که بدانید اندازه پایه این محصولات وابسته به سلیقه موردنظر شما می باشد. اغلب در مکان هایی که نیاز بیشتری به نور دارند، باید از پایه های بلند تر استفاده شود. این محصولات دارای دو دسته مدرن و ساده هستند. در پارک ها و محیط های سرسبز کشور از مدل های ساده دو شعله استفاده می شود. اما در ویلا های شخصی و باغ ها استفاده از چراغ باغی مدرن رواج بیشتری دارد.
چراغ های تک شعله
چراغ های باغی تک شعله نیز یکی دیگر از انواع چراغ های باغی هستند که مصرف انرژی کمتری را شامل می شوند. علت مصرف کمتر این چراغ ها نیز، وجود یک شعله برای قرارگیری چراغ ها می باشد. نیاز است که بدانید این محصولات نیز قابلیت استفاده در اکثریت مکان ها را دارند. بسیاری از مردم کشورمان از این محصول در منازل، ویلا های شخصی، حیاط و … استفاده می کنند.
تقسیم بندی چراغ های باغی بر اساس نوع مصرف انرژی
این مدل از چراغ باغی در تناسب با دیگر چراغ های باغی دارای قیمت بیشتری بوده و در دسته چراغ های لوکس قرار می گیرند. این محصولات به دلیل وجود فناوری های مختلف در درون خود، می توانند انرژی بسیار بهتری را با صرف هزینه کمتر تامین کنند. چرا که کشور ایران دارای انرژی خورشیدی بسیار زیادی می باشد. بدین ترتیب شرکت های تولیدی با قراردهی فناوری تبدیل انرژی خورشیدی به الکتریکی، سبب روشنایی این چراغ ها می شوند. در واقع انرژی خورشیدی تبدیل شده، درون قسمت ذخیره شده این محصول قرار می گیرد و سپس در حین کمبود نور مصرف می شود.
چراغ های متصل به پریز برق
این مدل از چراغ ها نیز دارای ساختار ظاهری مشابه با چراغ های دیگر هستند. اما منبع انرژی این مدل از چراغ باغی با استفاده از پریز های برق می باشد. نیاز است تا قبل از نصب این محصولات حتما از وجود پریز برق در اطراف این محصول اطمینان حاصل کنید. در غیر این صورت باید هزینه های بسیار زیادی را صرف سیم کشی کنید.