این بسته خبری را از دست ندهید

در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای سینما و تئاتر مروری داریم.

همزمان با آغاز تمرینات نمایش میدانی ساعر 5 به نویسندگی و کارگردانی امین زندگانی لوگو موشن این نمایش منتشر شد. 

این بسته خبری را از دست ندهید

به گزارش مجله تفریحی زیباروز به نقل از روابط عمومی نمایش ؛ ساعر 5 روایت یکی از مهم ترین رخدادهای جنگ ژوئیه ۲۰۰۶ است که  در آن هنرمندان ایرانی و لبنانی به ایفای نقش می‌پردازند. 

طراح لوگو «ساعر5» را مصطفی جمشیدی و اجرای موشن را پیمان امدادی بر عهده داشته‌اند. 

اخبار تکمیلی پروژه متعاقبا اعلام می شود.

####

«مالی سویینی» تمدید شد

نمایش مرتضی میرمنتظمی برای دو هفته دیگر روی صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی پروژه، نمایش «مالی سویینی» نوشته برایان فریل به ترجمه حمید احیا و کارگردانی مرتضی میرمنتظمی و با بازی صابر ابر، الهام کردا و علی سرابی پس از اجرای خود در دوره اول و استقبال تماشاگران برای بار دوم، تمدید شد.

مرکز اندیشه و هنر آمارد نیز تهیه کننده این اثر را بر عهده دارد.

ضمنا این نمایش صدمین اجرای خود را پشت سر گذاشته است و بار دیگر از ۱۸ آذر تا ۱ دی در تالار وحدت اجرا می‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش از سه شنبه ۶ آذر به سایت تیوال مراجعه کنند.

ضمنا تمامی بلیت‌های نوبت اول این نمایش به پایان رسیده است.

نمایش «مالی سویینی» ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

####

پیام نادره رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نوزدهمین دوره جشنواره تئاتر کردی سقز، منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور هنری، نادره رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نوزدهمین دوره جشنواره تئاتر کردی سقز، پیام داد.

در متن پیام معاون امور هنری آمده است:

«تئاتر و انسان قدمتی به‌اندازه‌ هم دارند. انسانِ شکارگر در دوردست‌های تاریخ، نمایشگری بی‌بدیل بود که با پوست و شاخ حیوانات، نمایشی اجرا می‌کرد تا بتواند بر روی زمین زندگی کند.  حال وقتی تئاتر در سرزمینی کهن و زبانی دیرین در مرزهای ایران‌زمین و در زاگرس پابرجا به روی صحنه می‌رود؛ قدمت و پیشینه‌ی تئاتر و زیست انسان از هزاره‌های دور تا امروز پیش چشم ما می‌آید.  جشنواره‌ی تئاتری با مضامین و زبانی ویژه و در جایگاه قومی کهن در غرب ایران، نشان‌دهنده‌ی اصالت‌های فرهنگی و توجه به هنر و بیان آرزومندی‌های انسان و زیستِ اقلیمی و اساطیری در دل کوهستان‌های شگفت‌انگیز مناطق کردنشین است. 

جشنواره‌ی تئاتر کردی سقز با قریب دو دهه پیشینه اکنون به بلوغ رسیده و اندیشه‌ صاحبان قلم و کارگردانان را به مخاطبانش نمایش می‌دهد که امری ارزشمند در سپهر هنری امروز ایران است؛ و در جایی که مدام بر این نکته ظریف صحه می‌گذاریم که ایران تنها پایتخت نیست، شور و نشاط اجتماعی به‌واسطه تئاتر در جامعه جاری می‌شود.  ازاین‌روست که با حمایت‌های چند سویه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استانداری و نهادهای اقتصادی که هویت‌شان را با بزار هنر به نحو قابل‌قبول و ستایش برانگیزی می‌توانند در جامعه مطرح کنند،  تئاتر سقز در مناطق کردنشین ارزش‌افزوده و مزیت‌های فرهنگی و اجتماعی و پیوندهای ملی برقرار می‌کند و بهره‌گیری از گنجینه دراماتیک یک زبان، با بهره‌گیری از میراث قصه‌ها و افسانه‌ها و فولکلور مردمان کُرد، ظرفیتی ارجمند را به تئاتر کشور از یکسو و فرهنگ و هنر از سوی دیگر می‌افزاید.

هنرمندان تئاتری که وقت و توانشان را برای نمایش و هنر گذاشته‌اند از همه توان بالقوه و بالفعل منطقه استفاده می‌کنند تا تئاتری بومی را با اندیشه‌ای انسانی و ملی به مخاطب و جامعه عرضه کنند و این به‌قدر بی‌اندازه‌ای ستایش برانگیز است. ‌اما بی‌شک مهم‌تر از همه این‌ها سرمایه‌ای عظیم است به نام مردم که تماشاگر تئاترند و بدون آن‌ها هیچ اثری روی صحنه نمی‌رود و باید ارج و ارزش این مردم به شکل بایسته‌ای با تئاتر و هنر ارزشمند، پاس داشته شود؛ و بزرگ‌ترین پاداش این تماشاگران تماشای تئاتر شریف و انسانی و اندیشه‌ورز و دغدغه‌مند است.

به اتکای این سرمایه عظیم اجتماعی است که هنرمند تئاتر و جشنواره تئاتر سقز می‌توانند به نام‌واره‌ای در تئاتر کشور و منطقه و مردمان کردزبان بدل شود. از این مزیت یگانه و منحصربه‌فرد به‌عنوان ارزشی فرهنگی در منطقه و کشور باید استفاده کرد.  از همه دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان و هنرمندانی که در این جشنواره حضور دارند صمیمانه سپاسگزارم و آرزوی موفقیت و استمرار دارم.»

#####

 نمایش «آذرگان» ویژه بانوان، به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سعیده ترکاشوند، روز پنجشنبه ۸ آذرماه، در سالن خلیج فارس اجرا می‌شود.

به گزارش مجله تفریحی زیباروز به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، این نمایش به مناسبت جشن باستانی آذرگان، در پنج اپیزود، توسط نود و پنج اجراگر برگزار می‌شود که هر کدام از اپیزودها برگرفته از آیین یکی از اقلیم‌های ایران است و در هر کدام، با خداحافظی از پاییز، از فرا رسیدن زمستان، استقبال می‌شود.

نمایش «آذرگان» ویژه بانوان، هشتم آذرماه ١٤٠٣ در دو سانس، ساعت‌های ۱۵ تا ۱۷ و  ۱۷:۳۰  تا ۱۹:۳۰، در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌شود و بلیت آن در سایت ایران‌کنسرت قابل تهیه است.

####

نمایشنامه «12زن خشمگین» به نویسندگی امیر امیری با کارگردانی فاطمه (شیده) کریمی در پردیس تئاتر شهرزاد خوانش می‌شود.

نمایشنامه «12زن خشمگین» نوشته امیر امیری و تهیه‌کنندگی سیدمحمدجواد دل‌گرم با کارگردانی فاطمه (شیده) کریمی، نهم آذر ساعت ۱۵ در سالن ۳ پردیس شهرزاد خوانش می‌شود. فاطمه (شیده) کریمی، فاطمه (ملیکا) محمدی، شیرین دوست، مهنا نعمانی، مهدیس نعمتلو، کاوه رستمی نیک، آیدا اکبری و المیرا امینی خوانشگران این اثر هستند.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: «یازده زن هیئت منصفه و یک نفر رئیس شورا در جلسه شورا برای صدور رای اعدام و یا آزادی متهم کنار هم جمع شده‌اند، ابتدا همگی موافق اعدام هستند اما یک کاراکتر مخالف اعدام هست و…»

دیگر عوامل این اثر عبارتند از: دستیار کارگردان: فاطمه (ملیکا) محمدی، نوازنده: میترا اصفهانی، جانشین تهیه‌کننده: زهرا عدالتی، مدیر تولید: امیرمهدی تاجیک، مدیر اجرایی: امیرعرشیا باقری، طراح لباس: شیرین دوست، عکاس و فیلمبردار: بابک تشکر، طراح پوستر: فاطمه (ملیکا) محمدی. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند.

####

فراخوان تولید و اجرای نمایش در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ تمدید شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری برای حضور موثر هنرمندان مستعدِ عرصه تئاتر کودک و نوجوان در فرایند تولید و اجرای آثار نمایشی کودک و نوجوان، حمایت خود را اعلام کرده است.

بخش‌های فراخوان مرکز تئاتر کانون شامل «نمایش‌نامه» و «‌تئاتر» است که در هر دو بخش کارگردان با توجه به موضوع‌های فراخوان و بخش‌های مورد نظر، نمایش‌نامه و فیلم تئاتر خود را ارسال می‌کند.

آرمان‌های انقلاب اسلامی و دستاوردهای فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی؛ داستان‌های ملی-‌مذهبی؛ زندگی‌نامه مفاخر فرهنگی، هنری، علمی و سیاسی ایران؛ آموزش مهارت‌های زندگی مانند: (تصمیم‌گیری، همدلی‌کردن، حل‌مسئله، خودشناسی و…)؛ اقتباس از سرفصل‌های درسی و کتاب‌های انتشارات کانون پرورش فکری (آثار تالیفی در اولویت است) و اقتباس از داستان‌های فولکلور (ادبیات‌عامه)، داستان‌های کهن و معاصر از اولویت‌های موضوعی این فراخوان است.

ارسال نمایش‌نامه به دبیرخانه تنها از طریق ایمیل به نشانی theatercenterkanoon@gmail.com و پس از پرکردن فرم ثبت‌نام مقدور خواهد بود و به جز ایمیل درج شده در فراخوان، به آثار ارسال‌شده از طریق پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی (بله، ایتا، واتساپ و تلگرامِ همکاران مرکز تئاتر) ترتیب اثر داده نخواهد شد.

فیلم‌های تئاتر و نمایش‌نامه‌های انتخاب شده، در صورت بازبینی نمایش و تایید پایانی شورای بازبینی به مرحله تولید نمایش راه پیدا خواهد کرد و برای نمایش‌های راه‌یافته به مرحله تولید نمایش، جلسه پیش تولید، متشکل از معاون و روابط عمومی مرکز تئاتر، مدیر تولید و کارشناسان مرکز تئاتر و کارگردان برگزار خواهد شد.

شرکت‌کنندگان می‌توانند آخرین اخبار و اطلاعات و مراحل داوری را از طریق وب‌سایت www.kpf.ir پیگیری کنند.

پیشتر مهلت ارسال نمایش‌نامه و فیلم تئاتر ۳۰ آبان اعلام شده بود که به دلیل استقبال تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ تمدید شد. آثار انتخاب شده مرحله‌ی اول از طریق وبگاه Kpf.ir اعلام می‌شود.

شرکت‌کنندگان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و همچنین دریافت پاسخ برای سؤال‌های خود از طریق نشانی

####

نمایش «سورنا در کارخانه اسباب‌بازی» به نویسندگی و کارگردانی آرش شریف‌زاده از امروز در تالار هنر روی صحنه می‌رود.

به گزارش دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی، نمایش «سورنا در کارخانه اسباب‌بازی» به نویسندگی و کارگردانی آرش شریف‌زاده از تولیدات حوزه هنری است که با همکاری تالار هنر از امروز ۴ آذر، ساعت ۱۹ در این سالن تخصصی کودک و نوجوان روی صحنه می‌رود.

نمایش «سورنا در کارخانه اسباب‌بازی» با اقتباسی از انیمیشن «لوپتو» دراماتورژی شده است که انتظار می‌رود ارتباط درست و موفقی با مخاطب برقرار کند.

امیرمسعودقاسمی، لیدا معتمد، سعید موسوی، مهدی بیابانی، نگار تقوی‌راد، نسا جبین‌پور، پانیذ صادقی، محمدمیثاق اردستانی، ساشا شایان، آریسا قنبری‌فر، بردیا یداللهی، صادق فخاری، الهام رضایی، کیمیا حسین‌زاده، سارینا کشاورز، نیایش سروش، امیرمهدی پاک‌نیت، محمد سروش علیشاهی بازیگران این نمایش هستند.

در این نمایش مهندس جوان به خاطر بیماری پدرش رباتی را که پدر باید تکمیل می‌کرد را برای بازرسان سندیکای جهانی آماده می‌کند ولی نقشه‌های تکمیلی دست همکارانی هست که به دلیل خلافکاری در زندان هستند، مهندس جوان آن‌ها را به کارخانه می‌آورد ولی با مشکلات زیادی مواجه می‌شود در این راه فرشته‌های نگهبان به علی کمک می‌کند تا اینکه…

تهیه‌کننده: مرتضی اسدی مرام، بازنویسی نهایی متن: امین رضا ملک محمودی، طراح صحنه: سینا ییلاق بیگی، طراح لباس: ریحانه مطهری، آهنگساز: کیکاووس فرجی، طراح گریم: لیلا پریشان، حسین تبریزی، شاعر: آزاده فرهنگیان، طراح نور: رضا خضرایی، سازنده عروسک: نسیم یاقوتی، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: امیر مسعود قاسمی، منشی صحنه: کیمیا حسین زاده، صداپیشه فرشته: پریناز اسلامی، روابط عمومی: گروه تئاتر کودک ببین، ریحانه مطهری، روژین ستاری، روشنک کریمی، سفارش‌دهنده: سفیر نوآوران امید دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت گیشه تئاتر، تیوال و یا به‌صورت حضوری به گیشه تالار هنر مراجعه کنند.
 

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا