عکسی که یادآور یک نسل کشی است!

گفته می شود که یک تصویر گاهی ارزش هزاران کلمه را دارد. هدف عکاس باید ایجاد تصاویر مستقیم ، صادقانه و جسورانه باشد که بتواند داستان افرادی را بیان کند که هیچ قدرتی ندارند.

1994؛ یک سال یادآور نسل کشی. این فاجعه به دنبال سقوط هواپیمای حامل رئیس جمهور رواندا یوونتال هابیاریمانا در حوالی کیگالی پایتخت رخ داد. مردم هوتو این عمل را به قوم توتسی نسبت می دادند. این امر منجر به درگیری شدید بین دو ملت در یک جامعه غیر حاکم شد.

به گزارش مجله تفریحی زیباروز ، در جریان نسل کشی 1994 در رواندا ، که به عنوان تاریک ترین فاجعه انسانی در نیم قرن گذشته شناخته می شود ، علاوه بر کشتن 800000 مرد ، زن و کودک ، 200 تا 500 هزار زن نیز مورد تجاوز قرار گرفتند.

این عکس یک مرد هوتو را نشان می دهد که توسط شبه نظامیان اینتر هاموی (ارتش آزادیبخش رواندا) معلول شده است. وی به حمایت از شورشیان توتسی متهم شده است.

این عکس توسط جیمز نچوی ، عکاس خبری و جنگ گرفته شده است. تخصص وی با واقعیت های وضعیت فعلی با ابعاد انسانی سروکار دارد.

Nechoi معتقد است که مردم برای درک آنچه در جهان اتفاق می افتد ، به عکاسی نیاز دارند. وی معتقد است که عکس ها می توانند در شکل گیری افکار عمومی و ایجاد اعتراض تأثیر بسزایی داشته باشند.

سازمان ملل متحد در ابتدا از پذیرفتن این واقعه به عنوان نسل کشی امتناع ورزید و در نتیجه مورد انتقاد شدید رسانه های گروهی قرار گرفت. این حادثه منجر به بحث در مورد تغییر ساختار سازمان ملل شده است تا جامعه بین المللی بتواند سریع و قاطع با نسل کشی مقابله کند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا