پایداری تمامی زیرساخت‌های ارتباطی مورد نیاز برگزاری انتخابات

انتخابات

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز وزارت کشور و شورای نگهبان مانند فیبرنوری و ظرفیت‌های ارتباطی مد نظر، در تمامی نقاط تعریف‌شده از سوی وزارت کشور با در نظر گرفتن لینک‌های پشتیبان برای هر یک از مسیرهای مطمئن و پایدار، تأمین شده و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم.

به گزارش مجله تفریحی زیباروز، دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی برگزار شود. بر اساس اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان تهران صندوق های الکترونیکی زیر بار رفت و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک اجرا شد.

در این باره مجید سلطانی- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- در گفت‌وگو با مجله تفریحی زیباروز، درباره تدابیر این شرکت برای برگزاری الکترونیکی انتخابات مجلس در روز جمعه اظهار کرد: دستورالعمل اجرائی انتخابات را در ۶۵ بند به مناطق سراسر کشور ابلاغ کرده‌ام و مناطق مخابراتی، برای حفظ پایداری شبکه و رفع مشکلات احتمالی، در آمادگی کامل هستند.

وی افزود: براساس اعلام وزارت کشور، از تعداد ۱۱ هزار و ۴۹۴ شعبه اخذ رأی، تنها ۲۹ شعبه، نیازمند بررسی و تست مجدد پوشش است و باقی شعب، دارای پوشش APN/USSd هستند.

سلطانی در ادامه تشریح کرد: از مجموع ۹ هزار و ۵۱۳ شعبه ثابت، ۹۷/۵ درصد شعب، دارای پوشش Dial up و از مجموع ۱۹۸۱ شعبه سیار، ۵۲ درصد شعب دارای پوشش Dial up هستند که همان‌طور که می‌دانید Dial up به‌عنوان سرویس پشتیبان برای این شعب استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره آخرین وضعیت اتصال فرمانداری‌ها و بخشداری به فیبرنوری توضیح داد: نسبت تجهیز و اتصال فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها به فیبرنوری از سوی شرکت مخابرات به‌عنوان اپراتور اصلی کشور، به ترتیب ۹۹ درصد و ۸۶ درصد است که آن درصد اندک بدون پوشش برخط هم به‌علت صعب‌العبور بودن برخی مناطق کوهستانی است که در تلاش هستیم با روش‌های مناسب، این نقاط را هم تحت پوشش درآوریم.  

مشکلی در پایداری زیرساخت‌های ارتباطی نداریم

وی تأکید کرد: تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز وزارت کشور و شورای نگهبان مانند فیبرنوری و ظرفیت‌های ارتباطی مد نظر، در تمامی نقاط تعریف‌شده از سوی وزارت کشور با در نظر گرفتن لینک‌های پشتیبان برای هر یک از مسیرهای مطمئن و پایدار، تأمین شده و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم.

سلطانی در پایان گفت: تمامی مدیران و کارکنان اجرایی در سراسر کشور به منظور کنترل و پایش ارتباطات در راستای حفظ پایداری هرچه بیشتر در آمادگی کامل هستند و ان‌شاءالله با عنایت خدا و با وجود این آمادگی و این شبکه وسیع، شاهد انتخاباتی شکوهمند و بدون مشکل زیرساختی و ارتباطی خواهیم بود.

موضوعی که عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- هم در حاشیه جلسه هیأت دولت به آن اشاره و درباره وضعیت ارتباطات در روز انتخابات مجلس توضیح داد: در دور قبلی انتخابات همه امکانات وزارت ارتباطات، اپراتورها و دستگاه های مرتبط را بسیج کردیم که ارتباطات پایدار داشته باشیم که الحمدالله بیش از ۹۹ درصد پوشش داشتیم و حتی در نقاط دور افتاده و جاهایی که با بالگرد صندوق های رای را بردند، پوشش و دسترسی به شبکه وجود داشت.

وی با اشاره به اینکه اتفاق بزرگی است که کشورمان با این گستردگی جغرافیایی با بیش از ۴۰ هزار روستای بالای بیست خانوار و در مجموع ۷۰ هزار روستا در کل چنین پوششی را توانستیم در طول سالیانه گذشته ایجاد کنیم.

زارع پور با بیان اینکه، علاوه بر پوشش، نکته بعد وجود پایداری ارتباطات است، خاطرنشان کرد: ۹۹ درصد استعلامات به صورت برخط انجام شد که توفیق بسیار بزرگی است و همه آن امکانات و تدابیر برای انتخابات روز جمعه فراهم است و همه همکاران بر سر کار حاضر هستند و تدابیر پیش بینی شده تا در حوزه های انتخاباتی که رای گیری به دور دوم کشیده شده، همان پایداری کیفیت و بهتر از آن را داشته باشیم.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا