عمومیکسب و کار ایرانی

چاپ طرح بر روی پارچه روفرشی کشدار چگونه انجام می شود؟

دوخت روفرشی کشدار در انواع مختلف به صورت بسیار شکیل، زیبا و با دقت انجام می گیرد. این روفرشی ها با کمک الیاف بسیار لطیف و مرغوب همچون: الیاف طبیعی، الیاف مصنوعی، پنبه، کتان، نخ، ابریشم و… طراحی و تولید می شوند، به همین جهت در مقایسه با روفرشی های دیگر، بسیار نازک تر و لطیف تر هستند. طرز دوخت روفرشی کشدار به گونه ای است که به هیچ عنوان روی فرش لیز نمیخورد و به همان شکل اولیه باقی می ماند. همچنین این مدل روفرشی، کاملا سطح فرش را بدون هیچ گونه چروک و بهم ریختگی که باعث لطمه زدن به زیبایی دکوراسیون شود، به طور کامل پوشش می‌دهد. با خرید روفرشی کشدار عمر فرش خود را چند برابر کنید.

مقایسه قیمت خرید انواع روفرشی کشدار در دی ۱۴۰۱ - آراد برندینگ

از آنجایی که  دلیل خرید روفرشی و کاور تشک، محافظت از فرش و تشک در مقابل آلودگی ها، تابش مستقیم نور آفتاب و هر گونه موارد آسیب رسان دیگر است، پس روفرشی خوب باید به طور کامل سطح فرش را پوشش دهد و بر روی آن ثابت و فیکس باقی بماند، به صورتی که رفت و آمد بر روی آنها موجب جمع و یا چروک شدن آنها نشود.

خوشبختانه برعکس سایر روفرشی ها، روفرشی کشدار به گونه ای است که این نیاز را برطرف می کند و کاملا صاف، ثابت و زیبا بر روی فرش ها قرار می گیرد. به عبارت ساده تر، الگوی دوخت روفرشی کشدار به گونه ای است که کاملا چهار طرف فرش را پوشش می دهد و تحت هیچ شرایطی، از سطح فرش جدا نمی شود.

امروزه تولیدکنندگان روفرشی، با تعبیه کردن کش در اطراف آن ها یا به عبارتی با کشدار کردن روفرشی و محافظ تشک ضد آب، سبب ایجاد کاوری مقاوم برای محافظت از فرش میشوند که در مقایسه با نمونه های قدیمی بسیار بهتر و زیباتر عمل می کنند.

دوخت کاور فرش و کش دار کردن آن در ابعاد و سایز های مختلف

دوخت روفرشی کشدار در طرح ها، رنگ ها، ابعاد و انواع مختلف صورت می گیرد. با این روش، مشکل سر خوردن و جابجایی خود به خود حل می شود. بنابراین مصرف کننده به راحتی می تواند با در نظر گرفتن ابعاد، طول و عرض فرش خود اقدام به تهیه ی انواع متفاوت روفرشی کند.

جالب است بدانید که کشدوزی کردن روفرشی، به قدری زیبا حرفه ای و چشم نواز است که گاهی از آن برای پوشاندن سطح فرش های قدیمی، کهنه و از مد افتاده هم استفاده می کنند. علاوه بر آن افراد زیادی برای ایجاد تنوع و خلق دکوراسیون جدید از این روفرشی ها بهره می برند و استفاده از آنها می تواند روح جدیدی به کالبد چیدمان های قدیمی بدمد.

به همین جهت استفاده از روفرشی ها و روش دوخت روفرشی کشدار، دارای مخاطبان و طرفدار های زیادی هستند. در راستای همین مخاطبان زیاد افراد بسیاری اقدام به آموزش دوخت روفرشی کشدار به علاقه مندان می کنند.

اما آنچه که بیش از هرچیزی در دوخت روفرشی کشدار از اهمیت ویژه ای برخوردار است جنس لطیف و نرم انواع روفرشی می باشد. که به سرعت با فرش مچ شده و آن را کاور می کند. به عبارت ساده تر آنچه که هنگام آموزش دوخت روفرشی دورکشدار و یا همان دوخت روفرشی کشدار باید مورد توجه قرار گیرد.

استفاده از الیاف مرغوب و با کیفیت می باشد. الیاف به کار رفته در این روفرشی ها نه بسیار ضخیم و خشن بوده و نه بسیار نازک و آسیب پذیر بلکه از جنسی لطیف، مرغوب، نرم و با کیفیت تهیه می شوند. تا در کنار زیبایی از طول عمر و دوام کافی نیز برخوردار شوند.

آموزش دوخت روفرشی کشدار و نحوه ی استفاده از آن

نحوه ی دوخت روفرشی کشدار به این صورت می باشد، که در چهار طرف روفرشی ای که از جنسی نرم و لطیف و با دوام دوخته شده است. کش هایی مرغوب و با قابلیت کشسانی مناسب تعبیه می کنند. همین روش در دوخت یزد نساج نیز استفاده می شود.

طراحی این کش ها به صورتی است که به هنگام استفاده، کاملا در زیر فرش پنهان می شوند. به علاوه، روفرشی های کش دار همچون یک قاب عمل می کنند و تمام فرش را درون خود جای می دهند؛ بدون اینکه هیچ نشانی از کش های اطراف آن مشخص و یا معلوم باشد.

همچنین نحوه انداخت روفرشی کشدار باید به گونه ای باشد که روفرشی کاملا به فرش بچسبد. به گونه ای که فرد حتی احساس نکند که روفرشی پهن کرده است. همچنین آموزش دوخت کاور روفرشی، در طرح ها و مدل های بی نظیر سنتی، مدرن، کلاسیک، ساده و شیک انجام می گیرد.

تنوع رنگ و طرح های روفرشی کشدار به حدی است که هر نوع سلیقه و پسندی را اقناع خواهد کرد؛ بنابراین شما میتوانید بنابر هر نوع دکوراسیونی، انواع روفرشی  را انتخاب کنید. لازم است بدانید که کاور کردن روفرشی ۶ متری با طرح های کودکانه هم برای استفاده در اتاق های کودکان نیز طراحی و تولید می شوند.

پارچه مناسب برای دوخت روفرشی کشدار چیست؟

یکی از مهمترین موارد برای دوخت روفرشی کشدار، انتخاب پارچه مناسب برای دوخت روفرشی کشدار است؛ چرا که قطعا با هر نوع پارچه ای نمی توانید روفرشی مرغوب بدوزید. جنس پارچه های لازم برای روفرشی کشدار، باید تراکم بالا و جنس مرغوبی داشته باشد. به طور کلی جنس مخمل شانل و مخمل پورش، دو نوع پارچه ای است که برای دوخت روفرشی کشدار استفاده می شود.

هر دو مورد از این پارچه ها دارای ویژگی های خاصی هستند؛ اما اکثر فروشگاه ها از پارچه مخمل شانل برای دوخت روفرشی کشدار استفاده می کنند. این پارچه مقاومت بیشتری نسبت به مخمل پورش دارد و می توانید طرح های مختلفی را روی آن چاپ کنید.

از آن طرف، پارچه پورش جنس سبک تر و لطیف تری نسبت به پارچه شانل دارد؛ اما قیمت آن بیشتر از مدل دیگر است. همچنین پرز موجود روی روفرشی پورش بیشتر از شانل است؛ اما باز هم جنس شانل ویژگی های مثبت بیشتری دارد.

بهترین کیفیت روفرشی کشدار را از کجا تهیه کنیم؟

با وجود این که ویدئوهای آموزشی و نکات مهم برای دوخت کاور فرش کشدار را ارائه کردیم، اما باز هم باید بگوییم که دوخت روفرشی کشدار اصلا کار آسانی نیست؛ چرا که اگر نتوانید آن تمیز بدوزید، روفرشی زیبایی خود را از دست می دهد.

بنابراین پیشنهاد می کنیم که با توجه به قیمت بالای مواد اولیه و مشکلات دوخت روفرشی کشدار، برای تهیه انواع روفرشی کشدار، به فروشگاه های معتبری همچون ما اطمینان کنید. این فروشگاه در زمینه تولید و فروش انواع روفرشی کشدار، روفرشی مخمل، ابریشم و … به طور تخصصی فعالیت می کند؛ از همین رو قطعا بهترین جنس و انواع مدل ها را  بدون دردسر به شما پیشنهاد می دهد.

آموزش روش‌ های چاپ روی پارچه

این روزها بیش از پیش افراد به استفاده از رنگ‌های متنوع در البسه و لوازم خود روی آورد‌ه‌اند و به همین دلیل اگر نتوانید لباس یا وسیله‌ای با طرح یا مدل مورد نظرتان پیدا کنید، احتمالا دست به کار می‌شوید تا آن را به وجود آورید.

گرچه همه می دانیم هیچ چاپی کیفیت و دوام را ما نمی دهد و این را هم در نظر داریم که هم یکی از بهترین چاپ های روی پارچه از نظر کیفیت و سرعت و هزینه و دوام است اما در کنار این دو چاپ اصلی به معرفی و بررسی روش های دیگر چاپ روی پارچه خواهیم پرداخت.

یکی از راه‌هایی که می‌توان طرح مورد نظر را روی البسه یا لوازم پارچه‌ای به وجود آورد، استفاده از روش‌ های چاپ روی پارچه است. اگر طرحی برای لباس خود در نظر دارید که مشابه آن را در بازار پیدا نکرده‌اید، با ما همراه باشید تا درباره روش‌های چاپ پارچه بیشتر اطلاعات کسب کنید.

آموزش چاپ روی پارچه

 چاپ مستقیم روی پارچه

یکی دیگر از روش‌ های چاپ روی پارچه همانطور که از نام آن پیداست، استفاده مستقیم از رنگ/رنگدانه روی سطح پارچه است. چاپگرهای مورد استفاده برای این روش بسیار گران هستند اما کیفیت فوق‌العاده روش چاپ مستقیم می‌‌تواند هزینه بالای چاپگرها را توجیه کند.یکی از معایب این روش ، سرعت پایین دستگاه‌های پرینتر آن است که علت پایین بودن سرعت پرینترهای آن را می‌توان به دقت بالای چاپ توسط این دستگاه‌ها ربط داد.

چاپ حرارتی روی پارچه

چاپ حرارتی روی پارچه، یکی از روش های چاپ روی پارچه است که بسیار محبوب بوده و برای کسب و کارهای کوچک نیز مناسب است. در این روش چاپ روی پارچه، طرح‌های مورد نظر روی کاغذهای مخصوصی که شفاف نیز هستند چاپ می‌شوند و توسط همین کاغذها و با استفاده از انتقال حرارت، طرح مذکور روی پارچه چاپ می‌شود.

روش چاپ حرارتی امکان چاپ هر طرح با کیفیت بالا را روی پارچه فراهم می‌کند. پرینترهای این روش چاپی، از حرارت بالغ بر ۱۸۰ درجه سانتیگراد استفاده می‌کنند و می‌توانند طرح‌هایی بسیار پیچیده را روی پارچه به چاپ برسانند.

نکته‌ای که در استفاده از این روش چاپ پارچه باید مد نظر داشته باشید آن است که اگر پارچه یا لباسی که قصد چاپ روی آن را دارید ضخیم باشد ممکن است طرح چاپی شما از رنگ پارچه تاثیر بگیرد.چاپ حرارتی بهترین روش برای ایجاد سریع طرح روی پارچه است، اما باید در نظر داشته باشید که سرعت این امر ممکن است باعث جدا شدن طرح روی پارچه در کوتاه مدت شود.

مرجع : carpetdepo

 

دکمه بازگشت به بالا