کدام خوردنی‌ها به‌ جز مرکبات ویتامین ث زیادی دارند؟

ویتامین

با ورود به فصل سرما بسیاری از ما به بیماری‌هایی همچون سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبتلا می‌شویم. هرچند استراحت تنها درمان واقعیِ این بیماری‌هاست اما با برخی اقدامات نیز می‌توان علائم یا حتی دفعات ابتلا به این عفونت‌های ویروسی را کاهش داد.

به گزارش مجله تفریحی زیباروز، بی تردید تغذیه نقش مهمی در حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که وظیفه اصلی آن مقابله با عفونت‌هاست. حتما زیاد به گوش‌تان خورده است که اگر سیستم ایمنی شما سالم و قوی باشد، احتمال بیمار شدن‌تان کاهش می‌یابد و حتی اگر دچار بیماری شوید، بدن شما بهتر با بیماری مبارزه می‌کند و سریع‌تر بهبود می‌یابید.

همانطور که می‌دانید یکی از راه‌های موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن، مصرف مقدار کافی ویتامین ث در برنامه غذایی روزانه است و این ویتامین می‌تواند به کاهش مدت زمان سرماخوردگی کمک کند.

برخلاف باور عمومی، مرکبات تنها منبع تامین ویتامین ث نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیز به شمار نمی‌روند. بسیاری از خوراکی‌های دیگر سرشار از این ماده مغذی هستند و می‌توانند به سلامت بدن کمک کنند.

به گزارش یورونیوز، پرتقال با ۵۳.۲ میلی‌گرم و گریپ‌فروت با ۳۱.۲ میلی‌گرم ویتامین ث در هر ۱۰۰ گرم، از منابع شناخته‌شده این ویتامین به شمار می‌روند. اما جالب است بدانید تنها با مصرف ۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای می‌توانید نیاز روزانه ۴۰ میلی‌گرمی ویتامین ث بدن خود را تأمین کنید.

علاوه بر فلفل دلمه‌ای زرد، خوراکی‌هایی مانند توت‌فرنگی، انگور فرنگی سیاه، بروکلی، کلم بروکسل و سیب‌زمینی نیز از منابع خوب ویتامین ث محسوب می‌شوند.

ویتامین ث همراه با ویتامین د، روی (زینک) و پتاسیم، نقش قابل‌توجهی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. با این حال از آنجا که بدن قادر به ذخیره ویتامین ث نیست، لازم است روزانه آن را مصرف کنید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا