نکات مهم در خرید بهترین برنج ایرانی
برنج یکی از محصولات کشاورزی و مهم ترین ماده غذایی در جدول غذایی بسیاری از مردم ایران است. در ایران، به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب و همچنین خاک حاصلخیز، تولید برنجی با کیفیت و با عطر و طعم خوبی امکان پذیر است. امروزه برنج هایی با برندهای مختلف در بازار موجود است، اما برای تشخیص بهترین برنج ایرانی، باید به فاکتورهایی نظیر:
رنگ: رنگ برنج خوب باید سفید، بی رنگ و نیز به صورت یکنواخت باشد.
شکل دانه: دانه های برنج خوب باید یکنواخت، بدون شکستگی یا خراش، به همچنین هیچ دانه ای نباید از دیگر دانه ها کوچکتر یا بزرگتر باشد.
عطر و طعم: برنج خوب باید عطر و طعم خوب و گرم داشته باشد.
نسبت آب: برای پختن برنج، نسبت آب به برنج بسیار مهم است. برنج خوب باید به حداقل آب نیاز داشته باشد.
با توجه به این فاکتورها، برنج های خوبی در ایران تولید می شود، اما برای تشخیص بهترین برنج ایرانی ، باید بسته به سلیقه شما به برندی مشهور که کیفیت بالایی دارد اعتماد کنید.
بهترین برنج ایرانی که قد بکشه ؟
با توجه به سؤال شما، باید گفت که بهترین برنج ایرانی که قیمتش نسبتاً بالاتر است و کیفیت بسیار بالایی دارد، برنج طارم دمسیاه و طارم هاشمی محسوب است.. این برند در بازار ایران و حتی جهان شناخته شده است و معمولاً در فروشگاههای معتبر مانند برنج آرتا رایس عرضه میشود.
برنج طارم دمسیاه و طارم هاشمی داری دانههای برنج بلند با مشخصات زیر است:
– دانههای بلند (قد بلند) برنج
– رنگ برنج سفید و یکنواخت
– رطوبت کمتر از ۱۳ درصد
– نسبت آب به برنج ۱ و ۳/۴ تا ۱ و ۷/۸
برنج طارم دمسیاه با داشتن دانههای بلند، عطر و طعم بسیار خوبی دارد و در زمان پخت نیز به کاربر اجازه می دهد تا برنج را بطور کامل پخته، اما چسبیده نکند. لذا با توجه به فاکتورهای مذکور، به نظر میرسد برند خاورمیانه بهترین برنج ایرانی باشد که قد بکشد.
برنج هاشمی از برنجهای خوش پخت و درجه یک ایرانی است. این نوع برنج همواره در صدر جدول برنجهای اعلای ایرانی است. دلیل محبوبیت و تقاضای بالای برنج هاشمی، خوب قد کشیدن آن است. دانههای برنج هاشمی رنگ سفید مایل به کرمی دارد و همچنین قد دانههای این نوع برنج، بلند و قلمی است
برای خرید برنج ، توصیه می کنیم از فروشگاه های معتبر اقدام کنید. فروشگاه اینترنتی برنج آرتا رایس هم با ارتباط مستقیم با برنج کاران سعی در رساندن بهترین برنج شمال به شما عزیزان است.
بهترین برنج ایرانی در کدام شهر است
برنج دمسیاه بیشتر در استان گیلان و شهرهای رشت، آستانه اشرفیه و لاهیجان که زمینهای حاصلخیزی دارند کشت میشود.
برنج هاشمی در مزارع حاصلخیز شرق گیلان (آستانه اشرفیه و لاهیجان) بهخوبی بهعمل میآید. برنج طارم عطری فریدونکنار نیز همانطور که از نام آن پیداست بیشتر در شالیزارهای فریدونکنار به عمل میآید.
برنج علی کاظمی در جلگههای غربی استان گیلان و بیشتر در شهرهای فومن، صومعهسرا، ماسوله، شفت، تالش و رشت کشت میشود.
بهترین برنج کشت دوم معمولا فقط در استان مازندران و در شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار قابلیت برداشت صحیح را دارد زیرا این دو شهرستان به دلیل بستر آبندانهای مناسب و فراوان و رطوبت و گرمای لازم (دیر سرد شدن) این امکان را دارند تا از برنج کشت دوم کشت و برداشت کنند.
برنج عنبربو را اگرچه با نام استان خوزستان میشناسند اما علاوه بر خوزستان در ایلام، اصفهان و شهرهای دیگر نیز کشت میشود.
بهترین برنج عطری ایرانی
بهترین برنج عطری ایرانی در یک استان یا در یک شهر خاص کشت نمی شود. هر برنجی مطابق محلی که در آن کشت می شود، بهترین برنج عطری محسوب می شود. برنج هایی که در گیلان کشت می شوند از عطر و طعم خاصی برخوردارند. هم چنین برنج های مازندران، بهترین برنج های عطری در نوع خود هستند.
از طرفی عطر برنج، کیفیت برنج است و فاکتورهای کیفی را نمی توان اندازه گیری کرد. یعنی نمی توان به برنج آستانه اشرفیه یا برنج فجر گلستان نمره ای داد. اما در یک مقایسه کلی، بهترین برنج ایرانی را می توان برنج طارم محلی و برنج علی کاظمی دانست و از هر مصرف کننده ای که یک بار از این نوع برنج ها خورده باشد سوال کنید، با یکی از این دو نوع برنج، به عنوان بهترین برنج عطری ایرانی مواجه خواهید شد.
بهترین برنج شمال کدام است؟
ابتدا باید مشخص کنید که کدام پارامتر در برنج ایرانی مدنظر شماست. به عبارتی منظورتان از بهترین برنج شمال چیست؟ بهترین بودن به معنای بهترین برنج عطری ایرانی یا بهترین پخت برنج ؟ پرحجم بودن برنج یا قد کشی مناسب بعد از پخت؟ تعریف بهترین برنج برای هر شخصی متفاوت است. بنابراین ابتدا باید مشخص کنید که بهترین برنج شمال را برای چه مصرفی مد نظر دارید. بهترین برنج مصرف روزانه هر خانوار طبق سلیقه ی خانواده مبنی بر عطری بودن، پرمحصول بودن و سایر فاکتورها مشخص می شود. برای مثال برای ادارات و مجالس، بهترین برنج ایرانی ، برنجی است که بعد از پخت حجم زیادی داشته باشد.
در نهایت انواع برنج شمال به علت کشت در منطقه ای با آب و هوا و خاک حاصل خیز دارای عطر و بوی مطبوع هستند و باب میل و سلیقه هر مصرف کننده ای می باشند. برنج آستانه اشرفیه، برنج فجر پرمحصول گلستان، برنج طارم مازندران و انواع برنج شمال در نوع خود بهترین هستند.