مرور چند روایت درباره شهید فخری‌زاده

وقتی مادرم با من تماس گرفت، گفت: «بیا پدرت را زدند» چون به محل حادثه نزدیک بودم، سریع خودم را به آنجا رساندم. پدرم اول به بهداری آبسرد و پس از مدتی با بالگرد به بیمارستان بقیه الله منتقل شد و حدود ساعت ۶ بعدازظهر به شهادت رسید.

به گزارش مجله تفریحی زیباروز، محسن فخری‌زاده، رئیس پیشین سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و دانشمند هسته‌ای  روز جمعه هفتم آذر ماه سال ۱۳۹۹ در جاده‌ای در آبسرد واقع در ۸۰ کیلومتری شرق تهران توسط عناصر تروریست اسرائیل بله شهادت رسید.

یک هفته‌نامه بریتانیایی به نام «جویش کرونیکل» یادآور شده است عناصر موساد در هنگام عبور خودرو شهید فخری‌زاده از نقطه تعیین شده، دگمه تیرباری را که درون یک وانت جاساز شده بود فشار داده‌اند و مسلسل شلیک کرده است.

بیشتر بخوانید:
از ترورهای خودرویی «موساد» چه می‌دانید؟
کتاب «تویی که نشناختمت» رونمایی شد
داستان «ژِن قاتل»

در این اقدام تروریستی ۱۳ گلوله به شهید فخری‌زاده اصابت کرده بود. همچنین روز ۳۰ آوریل سال ۲۰۱۸ بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در یک کنفرانس خبری در تل آویو سه بار نام شهید محسن فخری‌زاده را بر زبان آورده بود و خطاب به خبرنگاران گفته بود:«این اسم را به یاد داشته باشید: فخری‌زاده!»

حامد فخری‌زاده پسر شهید محسن فخری‌زاده از دانشمندان هسته‌ای و دفاعی کشور  روایت کرده است: ۲۰ سال پدرم در رأس فهرست ترور رژیم صهیونیستی بود. سال‌های آخر عمرش شرایط، امنیتی و سخت شده بود و ما هر روز منتظر شنیدن خبر شهادتش بودیم تا اینکه صبح جمعه، هفتم آذر سال ۱۳۹۹ خودروی حامل پدر و مادرم در مسیر بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در عملیاتی تروریستی مورد هدف قرار گرفت و بابا مجروح شد.

من دو برادر دیگر به اسم هادی و مهدی دارم. بعد از این اتفاق مادرم با هر سه ما تماس گرفت. وقتی با من تماس گرفت، گفت: «بیا پدرت را زدند» چون به محل حادثه نزدیک بودم، سریع خودم را به آنجا رساندم. پدرم اول به بهداری آبسرد و پس از مدتی با بالگرد به بیمارستان بقیه الله منتقل شد و حدود ساعت ۶ بعدازظهر به شهادت رسید.

کتاب«تویی که نشناختمت» روایتی از زندگی دانشمند شهید محسن فخری‌زاده به قلم سعید علامیان است. علامیان در این کتاب که نشر شاهد آن را منتشر کرده است زندگی دانشمند شهید دکتر محسن فخری‌زاده را روایت کرده است.
انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا