دستور پخت غذا با سرخ کن بدون روغن تفال
امروزه به دلیل مصرف زیاد غذاهای چرب و فست فودی و نداشتن تحرک فیزیکی، افراد دچار اضافه وزن می شوند و سلامتی آنها به خطر می افتد. داشتن رژیم غذایی مناسب و مصرف مواد غذایی سالم تا حد زیادی به افزایش سیستم ایمنی بدن انسان کمک می کند. غذایی که برای آماده کردن آن از روغن کمی استفاده شود غذایی سالم و مفید محسوب می شود.
یکی از دستگاه های بسیار کاربردی در آشپزخانه برای طبخ غذاهای بدون روغن، سرخ کن بدون روغن تفال است. این محصول از با کیفیت ترین سرخ کن های موجود در بازار می باشد که برای آماده کردن غذاهای بدون روغن به شما کمک می کند. در ادامه درباره مکانیزم عملکردی و همچنین دستور پخت غذاهای مختلف با این محصول کاربردی بیشتر صحبت می کنیم.
عملکرد سرخ کن تفال چگونه است؟
در روش های سنتی برای سرخ کردن مواد غذایی مانند، سیب زمینی، مرغ سوخاری، گوشت، استیک ماهی و… از روغن بسیار زیادی استفاده می شود. برای پختن و ترد شدن مواد غذایی نیاز به حرارت زیاد می باشد به همین دلیل است که بعد از داغ شدن روغن ماده غذایی را درون آن قرار می دهند. در سرخ کن تفال برای پخته شدن ماده غذایی حرارت مناسب و یکنواختی در محفظه دستگاه ایجاد می شود. اگر بعد از قرار گرفتن مواد غذایی درون سرخ کن هیچ روغنی به آن اضافه نشود ماده غذایی به حالت آبپز آماده می شود. اما وقتی میزان کمی روغن بر روی مواد غذایی قرار می گیرد هوای گرم و فشار بالای داخل سرخ کن باعث تبدیل شدن روغن به قطرات پراکنده و معلق می شود. قطرات معلق روغن به داخل مواد غذایی نفوذ می کنند و باعث پخت بهتر آنها می شوند.
در محفظه بالایی سرخ کن المنت های حرارتی وجود دارند که به صورت یکنواخت حرارت را پخش می کنند و حالت ترد و آبدار را به مواد غذایی می دهند. این عملکرد سرخ کن بدون روغن تفال مصرف روغن را تا حد زیادی کاهش می دهد و غذایی سالم در مدتی کوتاه آماده می شود.
پخت غذاهای مختلف در سرخ کن تفال
سرخ کن بدون روغن تفال برای پخت انواع سبزیجات، مرغ، گوشت و تمامی مواد غذایی که درون تابه سرخ می شوند کاربرد دارد. برای سرخ کردن مواد غذایی در این دستگاه نیاز به مقدار بسیار کمی روغن می باشد به همین دلیل میتوان از روغن های با کیفیت مانند، روغن زیتون، روغن کنجد و… استفاده کرد. برای اینکه مواد غذایی خوب پخته شوند و خوش طعم باشند بهتر است به قطعات کوچکتری تبدیل گردند. سرخ کن بدون روغن مدل EY401D تفال را از دومینوکالا خریداری کنید.
سرخ کن بدون روغن تفال برای پختن پیتزا، نان، کیک فنجانی، پاستا و… هم کاربرد دارد. بعد از اتمام پخت مواد غذایی قطعات این دستگاه به راحتی جدا می شوند و شستشوی آنها به سادگی صورت می گیرد. قطعات سرخ کن را میتوانید در ماشین ظرفشویی قرار دهید تا شسته شوند.
چگونه در سرخ کن بدون روغن تفال مرغ سوخاری درست کنیم؟
مرغ سوخاری یکی از غذاهای محبوب در بین اکثر افراد است و روش تهیه آن بسیار آسان می باشد. برای تهیه این غذای لذیذ در سرخ کن نیاز به تکه های کوچک فیله مرغ، آرد، تخم مرغ، نمک، ادویه مخصوص و یک قاشق غذاخوری روغن می باشد.
برای تهیه مرغ سوخاری ابتدا باید میزان لازمی از ادویه کاری، پاپریکا، آویشن و فلفل را به همراه نمک به آرد الک شده اضافه کنید. یک تخم مرغ را درون ظرف بشکنید و زرده و سفیده آن را با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را ابتدا درون آرد و سپس درون تخم مرغ بغلتانید و مجدد درون ظرف آرد قرار دهید. مرغ های آماده شده را درون ظرف سرخ کن بچینید و یک قاشق روغن به آنها اضافه کنید. بعد از گذشت حدود 8 تا 10 دقیقه مرغ سوخاری آماده می شود.
درست کردن ماهی ترد و خوشمزه در سرخ کن تفال
ماهی به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد پرطرفدار است اما سرخ کردن آن به روش سنتی و با روغن فراوان از خاصیت آن کم کرده و ارزش غذایی آن را به شدت کاهش می دهد. برای درست کردن یک ماهی ترد و خوشمزه و همچنین سالم از سرخ کن تفال کمک بگیرید. برای خرید یک مدل بینظیر سرخ کن بدون روغن مدل EY501 تفال را از دومینو کالا با بهترین قیمت خریداری کنید.
برای آماده کردن ماهی نیاز به فیله های تکه شده ماهی، پیاز، ادویه های مخصوص و یک قاشق غذاخوری روغن می باشد. فیله های ماهی را به همراه پیاز، ادویه و روغن خوب مخلوط کنید و یک ساعت به آنها استراحت بدهید. بعد از گذشت یک ساعت با استفاده از یک انبر ماهی ها را داخل ظرف سرخ کن بچینید و دستگاه را بر روی تنظیمات مخصوص طبخ ماهی بگذارید. بعد از گذشت زمانی کوتاه غذای شما آماده است.
درست کردن سیب زمینی سرخ کرده ترد بدون استفاده از روغن
سیب زمینی سرخ کرده یک غذای محبوب برای همه افراد است. درست کردن این غذا نیاز به روغن زیادی دارد به همین دلیل کالری و چربی آن بسیار زیاد است. برای درست کردن سیب زمینی بدون روغن در سرخ کن نیاز به سیب زمینی خلال شده، نمک و مقدار کمی روغن دارید.
سیب زمینی های خلالی را 30 دقیقه درون آب خیلی سرد قرار دهید بعد با استفاده از انبر آنها را درون ظرف سرخ کن بدون روغن تفال بچینید. اگر میخواهید سیب زمینی ترد باشد کمی روغن به آن بزنید در غیر این صورت می توانید سیب زمینی را بدون روغن آماده کنید.