ورزش شنا و اثرات شگفت انگیز آن بر بهبود عملکرد قلب

فواید ورزش شنا برای قلب

در این مقاله می خواهیم در مورد تاثیر شگفت انگیز ورزش شنا برای سلامتی بدن و فواید این ورزش برای قلب صحبت کنیم.لطفا همراه ما باشید. احتمالاً می دانید که در صورت ورزش نکردن منظم و مناسب، با خطرات سلامتی بیشماری روبرو هستید. به نقل از اینتکس ایران زندگی کم تحرک با افزایش خطر فشار خون، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی، اضافه وزن یا چاقی، پوکی استخوان و اختلالات خلقی مانند افسردگی، اضطراب و استرس همراه است.

اگر پیاده روی ، دویدن و سایر ورزش های مشابه را دوست ندارید، حتما شنا کردن را دوست خواهید داشت.برای شنا کردن ما به لوازم زیادی نیاز نداریم.تنها لوازمی که ما نیاز داریم شامل مواردی چون لباس شنا، عینک شنا، کلاه و گوش گیر است که برای خرید این وسایل می توانید با فروشگاه اینترنتی لباس شنا ارتباط برقرار کنید. شنا یکی از معدود ورزش هایی است که تمام بدن شما را به کار می گیرد.ورزش شنا مناسب برای تمام سنین و توانایی ها است.شنا به بهبود مهمترین ماهیچه در بدن ما یعنی قلب کمک می کند. شنا یک ورزش هوازی است و به تقویت قلب کمک می کند.متخصص قلب و عروق و دانشمندان ورزش، از قبل می دانند که ورزش منظم باعث تغییر ظاهر و عملکرد قلب انسان می شود.

جهت اطلاع از قیمت استخر بادی لطفا کلیک کنید.

شنا کردن فواید زیادی برای حفظ سلامتی قلب دارد.شنا یک ورزش هوازی عالی است که می تواند از بیماری های قلبی محافظت کند.شنا ضربان قلب را در حال استراحت کاهش می دهد.متوسط ضربان قلب انسان در حال استراحت تقریباً ۶۰ – ۷۰ ضربان در دقیقه دارد.با این حال ، بیشتر ورزشکاران در حال استراحت ضربان قلب کم و ۴۰ – ۶۰ ضربان در دقیقه دارند.فایده سلامتی ضربان قلب پایین در حالت استراحت این است که شما در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمتری هستید.

شنا به گروه های بزرگ عضلانی شما کمک می کند و باعث می شود ریه های شما کارآمد تر باشند.هرچه شنا می کنید ، ضربان قلب شما افزایش می یابد و بدین ترتیب خون رسانی به اندام هایتان افزایش می یابد.

اگر نگران قلب تان هستید ، شنا کردن منظم می تواند به محافظت در برابر بیماری های قلبی کمک کند.برای توضیح چگونگی ، اجازه دهید ابتدا به بیماری های قلبی نگاه کنیم.

اصطلاحی که معمولاً برای توصیف بیماری های قلبی به کار می رود بیماری قلبی عروقی (CVD) است.فعال بودن از نظر جسمی می تواند احتمال سکته مغزی را ۳۱٪ کاهش دهد. فقط انجام یک ساعت فعالیت بدنی متوسط ​​هر روز می تواند خطر ابتلا به CVD را تا ۲۰٪ کاهش دهد و شنا بهترین ورزش برای این منظور است.

شنا فشار خون را کاهش می دهد

شنا کردن ، فشار خون را کاهش می دهد ، به این دلیل که شنا یک ورزش هوازی است ، قلب را تقویت می کند و باعث میشود خون بیشتری توسط قلب در بدن جریان یابد.روزانه حدوداً ۳۰ دقیقه شنا کنید تا بیشترین مزایا را به دست آورید و فشار خون خود را پایین بیاورید.تحقیقات نشان داده است که ورزش متوسط ​​۳۰ دقیقه در روز (یا حداکثر ۲٫۵ ساعت در هفته) برای حفظ قلب سالم کافی است.شنا باعث افزایش متابولیسم شما می شود.۳۰ دقیقه شنا در استخر به اندازه ۴۵ دقیقه ورزش بر زمین ارزش دارد.همچنین باعث بالا رفتن سطح کلسترول خوب نیز می شود!

تذکرات:

افرادی که شرایط قلبی دارند فقط باید در آب با دمای ۲۶-۳۳ درجه سانتیگراد (۷۹ تا ۹۱ درجه فارنهایت) شنا کنند ، زیرا درجه حرارت سردتر یا گرم تر بدان معنی است که قلب شما نیاز به کار سخت تر دارد و این برای این افراد خوب نیست.

اگر جراحی قلب داشته اید ، باید حداقل ۱۰ تا ۱۲ هفته صبر کنید و بعد از آن شنا را شروع کنید.این کار باعث می شود استخوان و ماهیچه های سینه شما بهبود یابد.البته قبل از شروع کار حتما باید با جراح یا تیم توانبخشی قلب خود مشورت کنید و در صورت تایید آنها ، شنا کنید.

اگر به بیماری های قلبی مبتلا هستید ، قبل از شنا و یا انجام هر فعالیت بدنی دیگر با پزشک خود مشورت کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد فواید ورزش شنا برای سلامتی و اطلاع از قیمت لباس شنا با ما ارتباط برقرار کنید.

وقتی شنا می‌کنیم چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟

حتما شنیده‌اید که کارشناسان به افراد بزرگسال توصیه می‌کنند که در هفته ۱۵۰ دقیقه فعالیت متوسط و یا ۷۵ دقیقه فعالیت شدید داشته باشند. برای داشتن چنین فعالیتی شنا گزینه مناسبی است، چرا که کل بدن و دستگاه قلبی و عروقی را همزمان با هم به کار می‌گیرد. بدن با یک ساعت شنا کردن معادل یک ساعت دویدن کالری می‌سوزاند. با این تفاوت که دویدن فقط روی استخوان‌ها و مفاصل اثر می‌گذارد. شنا از فعالیت‌های محبوب مردم در سراسر دنیا است. فکر می‎‌کنید چرا و به طور کلی چرا شنا ورزش خوبی است؟

شنا کردن مزایای متعددی دارد که شناگر آنها را به تدریج در طول دوره‌های شنا به دست می‌آورد. در این مقاله با مزایای آموزش شنا برای بزرگسالان آشنا می‌شویم و تاثیر ورزش شنا بر قلب و عضلات و اندام های بدن آشنا می‌شویم و یاد می‌گیریم چطور شنا کردن را به عادات روزانه زندگی‌مان اضافه کنیم.

تاثیر ورزش شنا بر سلامت قلب را نادیده نگیرید!

شنا کردن یکی از ۴ ورزش اصلی است که در اسلام شدیدا به آن توصیه شده است، از همین رو می‌توان به فواید بسیاری که این ورزش برای بدن انسان دارد پی برد. احتمالا بیشتر شما عزیزان با این فواید و تاثیرات شنا بر سلامتی آشنایی داریم، اما با این حال ما در این مقاله از سری مقالات فراشنا به بررسی فواید ورزش شنا و مخصوصا تاثیر ورزش شنا بر سلامت قلب خواهیم پرداخت.

پس اگر به دنبال آموزش شنا هستید و دوست دارید به عنوان یک ورزش ثابت آن را دنبال کنید اما به یک انگیزه نیاز دارید، حتما تا انتهای مطلب با فراشنا همراه باشید.

۱۲ فایده مهم شنا بر بدن انسان

قبل از این این که به تاثیرات ورزش شنا به تک تک اعضای بدن مثل قلب و عضلات و … بپردازیم و فواید این ورزش را در بهبود انواع بیماری ها برشماریم لازم دیدیم درباره مهمترین فواید شنا صحبت کنیم تا شما در ابتدای کار بدانید اصلا چرا همه پزشکان و مربیان ورزشی و حتی بزرگان دین اسلام انقدر به این ورزش تاکید دارند و همه را به انجام آن تشویق می‌کنند. فواید شنا بر بدن انسان عبارتند از؛

  • باعث افزایش آدرنالین می‌شود
  • تک تک عضلات را درگیر کرده و تقویت می‌کند
  • استقامت بدن را افزایش می‌دهد
  • تاثیر شگرفی بر سلامت قلب دارد
  • باعث بهبود مشکلاتی مثل آرتروز و مشکلات مشابه می‌شود
  • مشکلات تنفسی را بهبود می‌بخشد
  • با افزایش متابولیسم بدن و کالری سوزی باعث تناسب اندام می‌شود
  • به داشتن خوابی بهتر کمک می‌کند
  • باعث آرامش اعصاب شده و آرامش روان را برای انسان به ارمغان می‌آورد
  • استرس را کاهش می‌دهد
  • باعث راحتی زایمان زنان باردار می‌شود
  • بر رشد عقل جنین تاثیر دارد
  • فشار خون را مخصوصا در افراد بالای ۵۰ سال کاهش می‌دهد

در کنار تمام فواید و مزایای گفته شده، شنا یک سرگرمی مفرح است که هنگام انجام آن شما برای چند ساعت هم که شده از زندگی روزمره و دشواری های آن جدا می‌شوید و فقط و فقط به خود و بدنتان اهمیت می‌دهید و این واقعا لذت بخش است.

بررسی تاثیر ورزش شنا بر سلامت قلب

شنا کردن یک ورزش هوازی است و همانطور که می‌دانید ورزش های هوازی تاثیر زیادی بر سلامت قلب دارند. تاثیر ورزش شنا بر سلامت قلب و عضلات یک دلیل اصلی دارد آن هم این که؛ قلب شما در حین انجام این ورزش بیش از حد معمول فعالیت می‌کند و به عبارتی ضربان قلبتان افزایش می‌یابد. پس از اتمام ورزش و در حال استراحت نیز ضربان قلب به پایین‌تر از حد نرمال می‌رسد و همین باعث می‌شود تا قلب خارج از حالت طبیعی فعالیت کند و به این ترتیب احتمال ابتلای شما به بیماری های قلبی به میزان چشمگیری کاهش یابد.

از دیگر فواید شنا برای قلب شناگران تاثیر و فایده غیر مستقیم این ورزش بر قلب است، به عبارت دیگر ورزش شنا روند تنفسی شما را بهبود می‌بخشد و به عملکرد ریه ها کمک می‌کند، از طرفی همانطور که می‌دانید تنفس خوب تاثیر زیادی بر سلامت قلب خواهد داشت.

بررسی تاثیر شنا بر فشار خون

یکی دیگر از فواید بسیار مهم ورزش شنا، تاثیر آن بر کاهش فشار خون می‌باشد که طی تحقیقات علمی انجام شده توسط محققان دانشگاه تگزاس ثابت شده است. شنا کردن در اصل با بهبود کارایی عروق نه تنها فشار خون بلکه کلسترول و قند خون را نیز به شکل معجزه آسایی کاهش می‌دهد و از ابتلا به بیماری هایی مثل دیابت پیشگیری می‌کند.

نکته مهم در رابطه با تاثیر شنا بر فشار خون این که؛ شنا کردن بر جلوگیری از افزایش فشار خون افرادی که در مرز قرار دارند تاثیر می‌گذارد وگرنه این امر مسلمی است که فرد مبتلا به بیماری فشار خون بالا که فقط با دارو بیماری خود را کنترل می‌کند، هرگز با شنا کردن به طور کلی از شر این بیماری خلاص نخواهد شد.

پس اگر به تازگی فشار خون، قند خون یا کلسترول خون شما افزایش یافته و پزشکان هشدار داده اند که اگر پیشگیری نکنید ممکن است سلامتی‌تان به خطر بیفتد می‌توانید شنا کردن را شروع کنید و همزمان با رعایت رژیم غذایی، خودتان را نجات دهید.

اثر ورزش شنا بر عضلات چیست؟

تاثیر ورزش شنا بر عضلات بر هیچکس پوشیده نیست و هر فردی که حتی به این ورزش علاقه ندارد هم حداقل از اثر شنا کردن بر عضلات مطلع است. اما به نظر شما اثر ورزش شنا بر عضلات چیست؟!

در حین شنا کردن بیشتر عضلات بدن درگیرند و در نتیجه این عضلات در طی انجام این ورزش در طولانی مدت تقویت می‌شوند و شما به وضوح شاهد عضلانی شدن اندام های خود و خوش فرم شدن عضلات سه سر ران و بازوهایتان خواهید بود.

در کنار خوش فرم شدن عضلات، شنا کردن تناسب اندام را هم به شما هدیه می‌دهد زیرا در ۱ ساعت شنا بدن شما حدود ۵۰۰ کالری می‌سوزاند و اگر شنا به صورت حرفه‌ای و قدرتی انجام شود این میزان کالری به ۷۲۰ کالری افزایش می‌یابد. حال تصور کنید اگر هفته‌ای دو یا سه بار به شکل حرفه‌ای شنا کنید چه اتفاقی در بدن شما رخ خواهد داد!

تاثیر ورزش شنا بر بیماری ها و بهبود آن ها

اگر با بیماری هایی مثل دیسک کمر و دیسک گردن یا دیگر بیماری های مرتبط با ستون فقرات، دست و پنجه نرم می‌کنید حتما برای معالجه به پزشکان متخصص مراجعه کرده اید و صد در صد ایشان شنا را به شما توصیه کرده اند.

ورزش شنا تقریبا برای هر بیماری مفید است مگر بیماری هایی که بهبود آن ها در عدم تماس بدن با آب باشد. حتی بسیاری از پزشکان به سالمندانی که شنا کردن بلد نیستند، راه رفتن در آب ولرم رو به گرم استخر را پیشنهاد می‌دهند حالا شما کمی فکر کنید تا متوجه شوید که وقتی راه رفتن در آب انقدر موثر است، شنا کردن چه تاثیری می‌تواند در کاهش درد و بهبود بیماریتان داشته باشد!

منبع : intex

دکمه بازگشت به بالا