آشنایی با دلیل ریختن سرکه در برنج

سرکه برنج از طعم دهنده هایی است که در غذاهای آسیایی خصوصا غذاهای کره ای و ژاپنی کاربرد دارد. برای خرید برنج عنبربو کلیک کنید.

سرکه برنج طعم خاص و منحصر به فردی دارد و به غذاهایی که در آن استفاده شود طعم و مزه متفاوتی می دهد.

سرکه برنج در بسته بندی های کوچک و بزرگ در فروشگاه های عرضه مواد غذایی (البته فروشگاه های بزرگ و لوکس) موجود است ولی معمولا همه افراد به سرکه برنج دسترسی ندارند و معمولا به دنبال خرید سرکه برنج از فروشگاه های مختلف هستند.

اگر اهل آشپزی باشید و علاقه مند به ایجاد تنوع در برنامه غذایی خانواده باشید و غذاهای ملل دیگر را امتحان می کنید پس حتما سرکه برنج را در منزل تهیه کنید و طعم و مزه ای خاص در غذاهای خود ایجاد کنید.

در این مقاله خواص و فواید و آموزش دقیق سرکه برنج را به ساده ترین روش ارائه نموده ایم که در حین اینکه طعم عالی و بی نظیر سرکه برنج را ایجاد نمایید روش ساده و پر کاری نیز نباشد.

امروزه در چین، سرکه های برنج بر حسب رنگ به سه دسته تقسیم می شوند : سیاه، قرمز و سفید.

خواص و فواید سرکه برنج

سرکه برنج دارای طعم ملایم است و بیشتر در غذاهای آسیایی مانند برنج سوشی یا غذاهای شیرین و ترش استفاده می شود.

سرکه برنج (ساخته شده از برنج واقعی)، آب، نمک، قهوه ای است.

سرکه برنج مشتق شده از برنج تخمیر شده است، که عمدتا در کشورهای آسیایی مانند کره، ویتنام، ژاپن و چین مورد استفاده قرار می گیرد.

غنی از مواد فعال و ترکیبات بالقوه سودمند است. مهمتر از همه، سرکه برنج عطر و طعم طبیعی دارد بنابراین آن را اغلب در آشپزی بکار می برند.

همچنین دارای فوایدی مانند تقویت ایمنی، تنظیم فشار خون، جلوگیری از عفونت و سم زدایی بدن دارد.

  1. سلامت پوست با مصرف سرکه برنج

این سرکه را می توان به طور مستقیم به پوست استفاده کرد، به ویژه هنگامی که با اسانس مخلوط می شود.

این می تواند به عنوان یک مرطوب کننده برای پوست و جلوگیری از عفونت های خاص استفاده کرد، در عین حال  تسکین دهنده التهاب ناشی از تابش نور خورشید بر پوست استفاده می شود

  1. تقویت سیستم ایمنی با سرکه برنج

این نوع سرکه غنی از اسیدهای آمینه خاصی است که برای  سیستم ایمنی بدن ضروری هستند.

با استفاده از این سرکه، شما می توانید سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید و فعالیت های رادیکال آزاد را تقویت کنید.

  1. درمان مشکلات قلبی عروقی با خوردن سرکه برنج

تحقیقات نشان داده است که سرکه برنج می تواند میزان کلسترول را در شریان ها و رگ های خونی کاهش دهد و به شما در جلوگیری از بیماری های قلبی مانند آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی کمک می کند.

  1. سرکه برنج مناسب دستگاه گوارش

بعضی از مواد فعال مانند اسید استیک موجود در سرکه برنج می توانند از بین برده همچنین حرکت روده را طبیعی می کند.

  1. سرکه برنج، سم زدای کبد

در قرن ها، سرکه برنج در ژاپن به عنوان یک تونیک برای کبد مورد استفاده قرار گرفته است. اعتقاد بر این است که اثر سم زدایی این ارگان را افزایش می دهد و کبد میتواند کار خود را بخوبی انجام دهد.

  1. افزایش انرژی با سرکه برنج

اسید آمینه های  و سایر مواد فعال موجود در سرکه برنج باعث از بین بردن خستگی شده و متابولیسم را افزایش میدهد. میتوایند از این سرکه در ساندویج و سالاد و غذاهای گوشتی استفاده کنید.

  1. پیشگیری از سرطان با سرکه برنج

حضور آنتی اکسیدان ها در سرکه ی برنج به دلیل پتانسیل ضد سرطانی آنها، در سال های اخیر توجه زیادی را جلب کرده است.

جمعه از دانشمندان چینی منبع ترکیبات آنتی اکسیدان در سرکه معطر ژنجیانگ را مطالعه کرده و متوجه شدند که مقدار کل ترکیبات فنولیک و فلاوون ها حین تخمیر اسید استیک افزایش یافته و هر دو اینها مربوط فعالیت به دام انداختن DPPH است.

تفاوت سرکه برنج با سرکه سیب

  • سرکه ی برنج از برنج تخمیر شده یا شراب برنج تولید می شود.
  • طعم سرکه برنج از سرکه ی سیب بسیار ملایم تر است.
  • مقدار استیک اسید موجود در سرکه برنج و سرکه سیب با هم برابر است.
دکمه بازگشت به بالا