شخصیت های گشت پنجه ای دوبله فارسی

چرا باید کارتون سگهای نگهبان با دوبله فارسی را تماشا کنید؟

خرید لباس مرد عنکبوتی با تار: سگ های نگهبان (paw patrol)  نام یکی از پر بیننده‌ترین انیمیشن‌های دنیا است که به زبان فارسی ترجمه، زیرنویس و دوبله شده است. کارتون سگ های نگهبان یک انیمیشن دنباله‌دار است. محبوبیت این کارتون به قدری بوده که شرکت ساخت اسباب‌بازی‌ «اسپین مستر» برای ساخت اسباب‌بازی از روی شخصیت‌های این انیمیشن درخواست مجوز کرده و پس از دریافت مجوز، ساخت اسباب‌بازی از روی شخصیت‌ها را آغاز کرد.

شخصیت های گشت پنجه ای |کارتون سگ های نگهبان جدید

خرید لباس ونوم: فروش عروسک‌ها هم آنقدر رونق گرفت که این تولیدکننده سالانه میلیون‌ها دلار از فروش عروسک سگ‌های نگهبان سود کسب کرده است. البته در کنار قصه جذاب از طراحی حرفه‌ای و زیبای عروسک‌ها هم نباید غافل شد.

تاریخ پخش اولین قسمت این مجموعه به ۱۲ اوت سال ۲۰۱۳ باز می‌گردد. کشورهای سازنده کارتون سگ‌های نگهبان کانادا، آمریکا و اسپانیا هستند. این انیمیشن تاکنون جوایز زیادی از جشنواره‌ها و آکادمی‌های مختلف دریافت کرده است. «سگ های نگهبان: جت سواران آماده نجات»یا Paw Patrol: Jet to the Rescue  نیز یک فیلم کارتونی از این سری کارتون‌ها است که در سال ۲۰۲۰ عرضه شد.

با اینکه سگ‌های نگهبان یک کارتون کودکانه است اما مفاهم انسانی زیادی را با روایتی ساده مطرح می‌کند که برای نوجوانان و بزرگسالان نیز می‌تواند آموزنده باشد و از این رو، این کارتون را نمی‌توان به رده سنی کودکان محدود کرد. پس اگر بزرگسال هستید و هنوز هم به تماشای کارتونی آموزنده علاقه دارید کارتون سگ‌های نگهبان را فراموش نکنید.

 یادگیری مفاهیم انسانی با تماشای کارتون سگ های نگهبان با دوبله فارسی

خرید لباس بتمن بزرگسال: این داستان درباره پسر نوجوانی به نام رایدار است که با کمک گروهی از سگ‌ها که خود را گشت پنجه‌ای می‌نامند مسئولیت یک تیم امداد و نجات در شهر را بر عهده می‌گیرد. اعضای این گروه چیس، راکی، مارشال، زوما، روبل و اسکای نام دارند. هر یک از سگ‌ها در یکی از حرفه‌های خدمات امداد و نجات مانند آتش‌نشان، خلبان هواپیمایی و افسر پلیس مهارت دارند.

سگ‌های داستان وظیفه نگهبانی از مردم را برعهده می‌گیرند و در  هر قسمت از این انیمیشن با کمک مهارت‌های خود و همکاری گروهی، مردم شهر را از مشکلات و گرفتاری‌هایشان، نجات می‌دهند. اگر شما هم می‌خواهید به تماشای نحوه همکاری این گروه با یکدیگر بنشینید در دیجیتون را دانلود کنید. داستان‌های این کارتون برای کودکان بسیار آموزنده است و با تماشای آن، فرزندان شما، مهارت‌های مختلفی چون کار و همکاری گروهی، حل مسئله و مدیریت بحران را یاد می‌گیرند.

 تعداد فصل های کارتون سگ های نگهبان

تاکنون ۸ فصل از این کارتون پخش شده است و هر قسمت از این کارتون از الگویی مشابه پیروی می‌کند. به همین دلیل، شاید موضوعات کمی تکراری به نظر برسند. فصل هفتم این مجموعه در سال ۲۰۱۹ و فصل هشتم این مجموعه در سال ۲۰۲۰ با ۲۶ قسمت نیم ساعته تمدید شد. اگر به دنبال کارتونی جذاب هستید که مفاهیم تعاون و همکاری و انسان‌دوستی را به کودکان خود آموزش دهید و این کارتون یکی از بهترین گزینه‌ها است.

 انیمیشن سگ های نگهبان محصول پارامونت و نیکلودئون است که افتتاحیه‌ی ۱۲ میلیون دلاری را تجربه کرد و از این حیث رکورد خوبی از خود برجای گذاشت. از کارل بانکر سازنده این اثر، انیمیشن‌های The Nut Job 2 و Escape from Planet Earth را به خاطر می‌آوریم که آن‌ها نیز مانند PAW Patrol آثار میان‌مایه‌ای بودند و نقاط ضعف‌شان هم‌چون فیلم مورد بحث، به بحث فیلم‌نامه برمی‌گردد. البته انیمیشنی مثل Paw Patrol از لحاظ فنی نیز ویژگی بدیع و تازه‌ای ندارد اما سویه اصلی اشکال، متوجه فیلم‌نامه اثر است.

وسایل فوق پیشرفته قهرمانان و توانایی آن‌ها اشتیاق مخاطب را برای دیدن انیمیشن برمی‌انگیزد

 حال این سؤال پیش می‌آید که سگ‌های نگهبان چرا در بین مخاطبان محبوبیت پیدا می‌کند؟ در پاسخ باید گفت انیمیشن باتوجه‌به شناختی که از مخاطب خود پیدا کرده توانسته آن دست از ویژگی‌هایی را که گروه‌های سنی مختلف به آن علاقه دارند پیدا کند و اسباب سرگرمی و لذت آن‌ها را فراهم سازد. تکنولوژی به کار رفته در وسایل نقلیه‌ي قهرمانان آن چنان پیشرفته و متنوع است که می‌تواند مخاطبان انیمیشن را جذب کند و آن‌ها را تا انتها پای فیلم نگه‌دارد. وسایل پیشرفته‌ای که سگ‌های نگهبان از آن‌ها بهره می‌برند تا از مردم شهر محافظت کنند.

در ادامه جزئیاتی از داستان سگ های نگهبان فاش می‌شود

 داستان PAW Patrol: The Movie‌ ایده جالبی دارد. شهری را در نظر بگیرید که شهردار آن فاسد است و نتیجه حکمرانی چنین شخصی زیردستانی ناکارآمد و بی‌فایده است. حال در چنین شرایطی که پست‌های جامعه میان افراد نالایق تقسیم شده و اداره کردن شهر دیگر میسر نیست انگار باید از آدم‌ها قطع امید کنیم و به سگ‌های نگهبان دل ببندیم تا آن‌ها با تجهیزات فوق پیشرفته‌شان کاری بکنند. البته اینکه تا چه حد از این ایده توانسته در اثر پیاده‌سازی شود و بسط پیدا کند بحث مفصلی است که قصد داریم در ادامه به آن بپردازیم.

یکی از نکات مثبت انیمیشن PAW PATROL خودداری از نبرد بین سگ‌ها و آدم‌هاست

 با اینکه قهرمانان PAW Patrol: The Movie چند سگ هستند اما یکی از نکات مثبت انیمیشن این است که ضد انسان‌ها نیست و دراین‌میان نخواسته‌ سگ‌ها را در مقابل آدم‌ها قرار دهد و دو قطبی انسان‌ها و سگ‌ها را بسازد. فیلم از اینکه زشتی و بدی را به تمام انسان‌ها تعمیم دهد خودداری می‌کند و این از همان صحنه اول با چپ‌کردن کامیونی که می‌خواهد یک لاک‌پشت را زیر نگیرد مشهود است. اتفاقی که مقدمه‌ای بر ورود سگ‌های قهرمان به فیلم است و برای اولین‌بار شاهد عملیات نجات توسط آن‌ها هستیم و به کار گروهی‌شان پی می‌بریم. شجاعت، قوی بودن و کارآمد بودن ویژگی‌های مهم سگ‌های نگهبان است که سرپرست‌شان پسری به نام رایدر است.

 شهردار هامدینگر در مقام شهردار شهر ادونچر شخصی بی کفایت و نالایق است و در طول فیلم برای مردم شهر مشکلات فراوانی ایجاد می‌کند. هامدینگر در شکلی کاریکاتوریزه نماینده تمام مسئولان بی‌کفایتی است که با تصمیمات‌شان باعث رنج بیشتر مردم می‌شوند. او در جایگاه آنتاگونیست بزرگ‌ترین چالش را برای قهرمانان انیمیشن ایجاد می‌کند. او به‌گفته خودش می‌خواهد نشاط را به شهر برگرداند اما فقط دردسر می‌آفریند.

کاراکتر هامدینگر دارای تناقضاتی آشکار از جنبه شخصیت‌پردازی است

 گفته می‌شود که هامدینگر با ورود سگ‌ها به شهر مخالف است و آن‌ها را زندانی می‌کند اما در ادامه از پس چنین ویژگی‌ای در او چند اشکال اساسی پدید می‌آید که به داستان ضربه می‌زند. اول اینکه دلیل مخالفت‌ او با سگ‌ها مشخص نیست و ما آن چنان که باید به شخصیت هامدینگر نزدیک نمی‌شویم تا در این مورد به آگاهی برسیم. دوم در خصوص نوع مقابله او با سگ‌هاست. او آن‌ها را زندانی می‌کند و ظاهرا هیچ برنامه‌ای برای آن‌ها ندارد. سوم در خصوص ورود سگ‌ها به شهر است. ما تنها در یک صحنه می‌بینیم که برای ورود به جشن شهردار شدن‌اش، محافظان جلوی لیبرتی (سگ قهوه‌ای)‌را می‌گیرند و پس از آن چنین مخالفت و عدم اجازه‌ای را در هیچ جای اثر نمی‌بینیم. درواقع برآیند این مسائل تنها یک مخالفت ظاهری با چنین مسئله‌ای را گوشزد می‌کند و از لحاظ داستانی شکل دقیقی پیدا نمی‌کند.

 از طرف دیگر تمایلِ شهردار به گربه‌ها که احتمالا برای مخالفت‌ با سگ‌هاست، ایده‌ای بدون کارکرد در داستان است. گربه‌ها در داستان هیچ نقش موثری ایفا نمی‌کنند درحالی‌که این امکان برای سازندگان فراهم بود تا آن‌ها را در مقابل سگ‌ها قرار داده و کشمکش بیافرینند. درواقع گربه‌ها در بهترین حالت ممکن نقشی جز آکسسوار صحنه ندارند.

ناکارآمدی هامدینگر تنها به تصمیمات اشتباه و دردسرساز خلاصه نمی‌شود و تقابل او با دانشمندِ مخترعِ دستگاهِ ابرگیر زمینه‌ساز یکی دیگر از ارجاعات فیلم به بیرون است. هامدینگر با سلطه‌ای که برقرار می‌کند یک دستگاه هوشمند را از اختیار دانشمند مربوطه خارج کرده و شخصا مسئولیت‌اش را برعهده می‌گیرد. درواقع انیمیشن در این وهله به دخالت‌های سیاست‌مداران در امور اهل علم اشاره می‌کند. هر چند نقص بزرگ در خصوص دستگاه ابرگیر اشاره نکردن فیلم به ویژگی مثبت آن است و ما متوجه نمی‌شویم این ابزار به چه دلیل ساخته شده است.

 هامدینگر از زمانی‌که مدیریت دستگاه ابرگیر را برعهده می‌گیرد مخالفتش با روزهای بارانی را اعلام می‌کند که این خود در راستای شخصیت‌پردازی او نشان از پلیدی‌های درونی است چرا که انسان خوب و بدون سوءنیت هیچ‌گاه از بارش باران ناراحت نمی‌شود. هامدینگر با کمک دستگاه یکی یکی ابرها را از بین می‌برد و در مراسم فشفشه‌بازی خود دردسر بزرگی برای مردم شهر ایجاد می‌کند.

این دردسر موجب می‌شود تا تیم سگ‌های نگهبان با یک کار گروهی به شهر بیایند و برای نجات شهر اقدام کنند. حال بعد از ورود آن‌ها به شهر ما هیچ‌گونه کشمکشی را میان این گروه و هامدینگر شاهد نیستیم. انگار او صرفا وظیفه دارد برای مردم دردسر ایجاد کند و بعد با یک مخالفت ظاهری با سگ‌ها خودش را کنار بکشد و منتظر بماند تا آن‌ها شهر را نجات دهند. درواقع آن چه هامدینگر به آن عقیده دارد و آن چه به آن عمل می‌کند با هم تناقض دارند و او خودش باعث می‌شود سگ‌ها به‌عنوان قهرمانان شهر شناخته شوند.

دکمه بازگشت به بالا