پهپادی که ستاره مسابقات فرمول یک شد
به گزارش مجله تفریحی زیباروز، یک پهپاد سفارشی شده مجهز به دوربین توسط مهندسان ساخته شده است که میتواند به راحتی و در کمال دقت، مسابقات جایزه بزرگ فرمول ۱ را دنبال و فیلمبرداری کند.
به نقل از مجله تفریحی زیباروز، گروهی از مهندسان شرکت هلندی توسعه دهنده هواپیماهای بدون سرنشین درون گادز(Drone Gods) با شرکت ردبول(Red Bull) دست به دست هم دادند تا یک پهپاد پیشرفته را توسعه دهند.
دو هدف اصلی آنها فیلمبرداری از خودروهای مسابقهای و همگام شدن با سرعت آنها بود.
آنها به طور مداوم طراحی پهپاد را در طول یک سال بهبود دادند و از مواد و اجزای آیرودینامیکی سبک و پیشرفته استفاده کردند و در نهایت موفق شدند حدود ۱۰ درصد از وزن بدنه پهپاد را کاهش دهند.
ردبول میگوید انجام آزمایشات کامل در پیستهای فرمول ۱ با خودروهای مسابقهای واقعی، شواهد قابل تاییدی از سرعت و چابکی استثنایی این پهپاد تازه توسعه یافته ارائه کرده است.
این ویدیو نشان میدهد که چگونه این پهپاد خاص میتواند با خودروی فرمول ۱ همگام شود و امکان تصویربرداری از مسابقات را از منظری منحصربهفرد فراهم کند.
دیوید کولتارد راننده کهنهکار فرمول ۱ میگوید: این پهپاد واقعاً چشمگیر است. شما نمیتوانید تحت تأثیر آن قرار نگیرید، چرا که با سرعت فوق العادهای از جلوی چشمان شما میگذرد و ناپدید میشود.
پیشنهاد چالشی
در سال ۲۰۲۰ به گروهی به سرپرستی رالف هوگنبیرک متخصص پهپادها ماموریت داده شد تا پهپادی بسازند که بتواند مسابقات پرسرعت فرمول ۱ را به خوبی تصویربرداری کند.
آنها با غلبه بر موانع بزرگ روی ساخت پهپادی کار کردند که بتواند از نظر شتاب و کاهش سرعت با خودروی فرمول ۱ برابری کند. آنها باید اطمینان حاصل میکردند که این پهپاد میتواند پیرامون یک مدار ۵.۸ کیلومتری با سرعت کامل بدون اینکه آتش بگیرد، به طور مداوم پرواز کند.
دشواری همه اینها به کنار، آنها باید یاد میگرفتند که چگونه با یک پهپاد کاملا جدید پرواز کنند و با یک قهرمان جهان در رشته فرمول ۱ همگام شوند.
این تیم در ابتدا آیرودینامیک را بر وزن اولویت داد، زیرا آنها میدانستند که آیرودینامیک چقدر در این پروژه مهم است.
تفکر آنها بر اساس این ایده بود که میتوانند با به حداکثر رساندن کارایی آیرودینامیکی، عمر باتری پهپاد را تا حد زیادی افزایش دهند. این امر مستلزم تنظیم هر قسمت از جمله پروانهها، باتریها و موتورها به گونهای بود که کمی کمتر از ظرفیت کامل خود کار کند. با انجام این کار، آنها مطمئن شدند که پهپاد بدون فراتر رفتن از محدودیتهایش، تا حد امکان کارآمد عمل میکند.
محدودیت در عملکرد و طراحی
این تیم برای تحقق بخشیدن به هدف خود، از قطعات پیشرفتهای استفاده کرد. در حالی که موتورها و لوازم الکترونیکی آن از محصولات رایج در بازار تهیه شد، برای ساخت بدنه بیرونی این پهپاد که نشانگر پیشرفت واقعی آن بود، از CNC کربن و چاپ سه بعدی برای نمونهسازی و ساخت نهایی استفاده کردند تا یک بدنه سبک وزن و در عین حال مستحکم ایجاد کنند.
در نهایت این تیم توانست وزن این پهپاد را زیر یک کیلوگرم نگه دارد.
از نظر عملکرد، این پهپاد مشخصات قابل توجهی را نشان داد و به حداکثر سرعت ۳۵۰ کیلومتر در ساعت و شتاب خیره کننده ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر در ساعت تنها در دو ثانیه دست یافت که با شتاب خودروهای فرمول ۱ رقابت میکند.
این تیم اکنون با نگاه به آینده، به دنبال افزایش بیشتر قابلیتهای این پهپاد، به ویژه در مورد فناوری دوربین آن است.
این پهپاد در حال حاضر مجهز به یک دوربین با کیفیت بالاست، اما هدف این تیم فراهم کردن قابلیت پخش زنده در آینده و اطمینان از این است که ساخت چنین پهپادهایی همچنان مرزهای نوآوری فناوری را پیش ببرد.
۵۸۵۸