جشنواره «دلنوشته‌ای برای امام زمان(عج)» با بیش از هزار اثر ادبی به خط پایان رسید

جشنواره «دلنوشته‌ای برای امام زمان(عج)» با بیش از هزار اثر ادبی به خط پایان رسید

بیش از یک‌هزار اثر ادبی و دلنوشته از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ملی «دلنوشته‌ای برای امام زمان (عج) وارث غدیر» رسید و پس از داوری، صاحبان آثار برگزیده در مراسم اختتامیه تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین، سومین جشنواره ملی «دلنوشته‌ای برای امام زمان (عج) وارث غدیر» از سری برنامه‌های جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد اسلامی با پخش کلیپ پیام حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران و با حضور مجتبی عزیزی امام جمعه شهرستان ورامین، حسین عباسی فرماندار ویژه شهرستان ورامین، کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک، اعضای هیئت رئیسه، مسئولان شهری، دانشگاهی و اقشار مختلف در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی ورامین به کار خود پایان داد.

حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در این پیام تصویری با تبریک میلاد حضرت مهدی (عج) به‌عنوان نهایی‌ترین راه‌حل بشری به جایگاه غدیر و ارتباط آن با حضرت مهدی (عج) پرداخته و گفته است: حضرت مهدی (عج) جان همه جانان است و در بروز باطن غدیر قرار دارد.

جشنواره «دلنوشته‌ای برای امام زمان(عج)» با بیش از هزار اثر ادبی به خط پایان رسید

وی افزوده است: غدیر نوید نجات بشریت است و حضرت مهدی (عج) در راستای تحقق عدالت و رحمت الهی، کشتیبان کشتی عدالت خواهد بود.

در بخش دیگری از این جشنواره حسین عباسی فرماندار ویژه شهرستان ورامین با تأکید بر اهمیت توجه به مقوله مهدویت در جامعه بیان کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند تأثیر زیادی در ترویج فرهنگ انتظار و آشنایی نسل جوان با مفاهیم مهدویت داشته باشد.

وی بیان کرد: شهرستان ورامین در طول تاریخ به ویژه در دوران انقلاب اسلامی، همواره در جبهه فرهنگی و علمی پیشگام بوده و برگزاری جشنواره‌های فرهنگی در این شهرستان فرصتی مناسب برای تقویت این جایگاه است.

 

فرماندار ورامین گفت: دانشگاه‌ها باید به عنوان نهاد‌های علمی و فرهنگی به وظیفه خود در تربیت نسل آینده عمل و نقش محوری در ترویج آموزه‌های مذهبی ایفا کنند. چنین رویداد‌هایی فرصتی برای نزدیک شدن بیشتر به اهداف فرهنگی و دینی است که همواره باید در کانون توجه قرار گیرد.

عباسی بر لزوم همکاری بیشتر بین دانشگاه‌ها، مسئولان و نهاد‌های فرهنگی شهرستان برای پیشبرد اهداف علمی و فرهنگی تأکید کرد و افزود: امیدواریم این جشنواره‌ها به تقویت فرهنگ دینی در جامعه کمک کند.

کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا نیز در این مراسم با اشاره به رشد و استقبال از جشنواره، بیان کرد: در سال سوم برگزاری جشنواره «دلنوشته‌ای برای امام زمان (عج)» شاهد رشد چشمگیر شرکت‌کنندگان هستیم.

وی افزود: امسال بیش از ۱۰۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که نشان‌دهنده علاقه‌مندی نسل جوان به ترویج مفاهیم دینی و مهدوی است.

وی ادامه داد: این جشنواره نه تنها فرصتی برای ارتقای سطح آگاهی دانشجویان و جوانان در حوزه مهدویت است، بلکه با توجه به جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در چهار شهرستان ورامین، پیشوا، قرچک و پاکدشت، توانسته‌ایم این جشنواره را به یک رویداد فرهنگی مهم تبدیل کنیم.

پهلوان افشاری تأکید کرد: دانشگاه‌ها باید به‌طور مستمر در برگزاری چنین برنامه‌هایی که به ترویج فرهنگ اسلامی و مذهبی اختصاص دارد، نقش‌آفرینی کنند. ما باید تلاش کنیم تا این جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی، تاثیر عمیق‌تری بر نسل جوان داشته باشد و همگان با توجه به آموزه‌های دینی، در راستای تحقق اهداف مهدویت گام بردارند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی عزیزی امام جمعه شهرستان ورامین هم در این مراسم با اشاره به جایگاه حضرت مهدی (عج) و ارتباط آن با غدیر گفت: حضرت مهدی (عج) وارث غدیر است. غدیر به معنای ظهور همه خوبی‌هاست و حضرت مهدی (عج) در راستای تحقق اهداف غدیر، کشتی عدالت و فریادرسی برای انسان‌هاست.

جشنواره «دلنوشته‌ای برای امام زمان(عج)» با بیش از هزار اثر ادبی به خط پایان رسید

وی ادامه داد: غدیر نوید نجات بشریت است و حضرت مهدی (عج) در نهایت، گنج سعادت بشریت را برای جهانیان به ارمغان خواهد آورد. این جشنواره به نوعی یادآوری همین حقیقت است که حضرت مهدی (عج) به عنوان وارث ولایت و حکومت خدا در زمین، در راستای تحقق عدالت و رحمت الهی حرکت خواهد کرد.

به گزارش آنا، این دوره از جشنواره از سری برنامه‌های جشنواره «امامت و مهدویت» بود که به‌منظور ترویج فرهنگ انتظار و آشنایی نسل جوان با آموزه‌های حضرت مهدی (عج) و با استقبال بی‌نظیر مواجه شد و بیش از هزار اثر ادبی و دلنوشته از سراسر کشور به دبیرخانه سومین جشنواره «دلنوشته‌ای برای امام زمان (عج) وارث غدیر» ارسال شد.

داوری آثار توسط داوران برجسته جشنواره انجام و نتایج آن عبارت است از رده سنی گروه نخست؛ یسنا سیاوشی، نفس زنگنه و یگانه فرهادی یونکی، رده سنی گروه دوم؛ امیرمهدی بوربور، پری یکه فلاح و لیلا احمدی، رده گروه سنی سوم؛ کسری امیری، نسرین مسیبی و آیدا بهلولی و رده سنی گروه چهارم؛ سارا خلیفه، سیده لطیفه آل یاسین و آزاده شمس که به عنوان صاحبان آثار برگزیده انتخاب و تجلیل شدند.

دکمه بازگشت به بالا