ایهود باراک: جنگ نتانیاهو در غزه بی هدف است

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی تاکید کرد که جنگ غزه به دلیل اینکه هدف روشن و واقع بینانه ای ندارد هرگز به پیروزی نمی رسد و نتانیاهو نمی تواند حماس را به بازگشت به مذاکرات متقاعد کند.
به گزارش مجله تفریحی زیباروز «ایهود باراک» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت: با توجه به گسترش حملات نظامی علیه نوار غزه تردید دارم که بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر کنونی این رژیم) بتواند جنبش حماس را به بازگشت به مذاکرات متقاعد کند.
باراک اظهار کرد: قطعا اقدام نظامی به معنای حکم اعدام بیشتر «گروگان هایی» است که هنوز زنده هستند و اکنون این سوال مطرح است که ما چه چیزی را محقق خواهیم کرد؟ ما از ۱۸ ماه قبل به غزه حمله کردیم چهار بار به جبالیا سه بار به بیت حانون و ۲ بار به دیرالبلح حمله کردیم اینها مناطق و شهرهای اطراف هستند و من دقیقا نمی دانم در حمله آتی اگر عناصر اصلی یک حمله راهبردی وجود نداشته باشد چه چیزی را محقق خواهیم کرد هیچ جنگی بدون داشتن هدفی روشن و واقع بینانه و پایانی کامل هرگز به پیروزی نمی رسد.
نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت: در نهایت باید یک هدف سیاسی وجود داشته باشد آمریکایی ها در ویتنام عراق و افغانستان درس سختی گرفتند و ما نباید اشتباه ها را تکرار کنیم ما باید هدفی روشن و واقع بینانه تعیین کنیم و این چیزی نیست که نتانیاهو در حال حاضر بیان می کند.
او در ادامه مدعی شد: تنها یک راه برای نابودی حماس وجود دارد و آن جایگزینی حماس است ما نیاز فوری داریم که اطمینان یابیم حماس هرگز بر غزه کنترل نخواهد داشت و هرگز از آنجا اسرائیل را تهدید نخواهد کرد.
به نوشته روزنامه «عربی۲۱» باراک ادعا کرد: تنها راه برای انجام این کار جایگزینی حماس با تشکل دیگری است که از نظر قوانین بین المللی جامعه جهانی کشورهای عربی همسایه اعضای توافقنامه های صلح ابراهیمی (توافق های عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی) و خود فلسطینی ها قانونی باشد چراکه آنها هنوز آنجا هستند.
نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در ادامه نیز مدعی شد: تنها راه واقع بینانه توجه به صحبت های عربستانی ها و مصری ها است که ایده نسبتا آرمان گرایانه ای را مطرح کردند این ایده می تواند با کمک آمریکایی ها اصلاح شود اگر آنها بدانند که این تنها راه بوده و اساسا شامل آوردن گروهی از نیروهای مشترک عربی از کشورهای مصر اردن و امارات تامین کامل بودجه ایجاد آن از سوی امارات و عربستان تشکیل یک دولت تکنوکرات فلسطینی برای کنترل بر منطقه و ایجاد بروکراسی بوده و حتی در آینده می تواند شامل ایجاد نیروهای امنیتی از فلسطینی ها به برکت تشکیلات خودگردان فلسطین باشد.
او در پایان نیز تاکید کرد: هیچ عضوی از شاخه نظامی حماس نباید در کابینه یا بروکراسی نیروهای امنیتی حضور داشته باشد.
انتهای پیام