اقتصادیکسب و کار ایرانی

دانشگاه های دولتی که رشته کامپیوتر دارند

رشته مهندسی کامپیوتر ​از زیر مجموعه های کنکور ریاضی است که انتخاب آن برای داوطلبان متقاضی شرکت در کنکور ریاضی امکان پذیر است. رشته مهندسی کامپیوتر ​هر ساله در دانشگاه های دولتی روزانه و پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد ارائه می شود.

بهترین دانشگاه برای رشته کامپیوتر |بهترین دانشگاه مهندسی کامپیوتر در ایران

علاقمندان به رشته مهندسی کامپیوتر ​پس از شرکت در کنکور سراسری و انتشار کارنامه اولیه خود می توانند مهندسی کامپیوتر ​را نیز در فرم انتخاب رشته خود وارد نمایند. پس از انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور داوطلبان با مطالعه این دفترچه می توانند از ظرفیت پذیرش و دوره ها و دانشگاه های ارائه دهنده این رشته مطلع شوند. در ادامه این مقاله به معرفی رشته مهندسی کامپیوتر ​پرداخته و سپس ظرفیت پذیرش این رشته در دانشگاه های مختلف کشور را بیان کرده و نکات مهم در خصوص انتخاب رشته مهندسی کامپیوتر ​را توضیح داده ایم. جهت یادگیری رشته کامپیوتر می توانید از دوره آموزش icdl دراصفهان بهره ببرید.

 

معرفی رشته مهندسی کامپیوتر

متخصصانی كه با پیشرفت و توسعه كامپیوتر توانسته‌اند مغز و عضلات انسان را از اشتغالات تكراری و پیش‌پا افتاده نجات بخشند و او را در رفع مشكلات و مسایل یاری دهند تا جایی كه در كشورهای صنعتی و پیشرفته، كامپیوتر در زندگی افراد حضوری اجتناب‌ناپذیر دارد.  جهت آگاهی از لیست بهترین کلاس کامپیوتر اصفهان کلیک کنید.

به همین دلیل  كه به طراحی و ساخت اجزای مختلف كامپیوتر می‌پردازد،‌ از اهمیت بسیاری برخودار است. این رشته در كشور ما نیز اهمیت بسیار داشته و تا مقطع دكتری تدریس می‌شود.مهندسی‌ كامپیوتر در مقطع‌ كارشناسی‌ دارای‌ دو گرایش‌ سخت‌افزار و نرم‌افزار است‌.

دانشجویان این رشته طی دوره تحصیل خود در مقطع کارشناسی موظف به گذراندن 140 واحد درسی 22 واحد دروس عمومی،‌ 22 واحد دروس پایه،‌ 59 واحد دروس اصلی،‌ 19 واحد دروس تخصصی،‌ 12 واحد دروس تمرکزهای تخصصی اختیاری و 8 واحد دروس اختیاری می باشند.

پس از اعلام و انتشار کارنامه اولیه هر فرد با مراجعه به سایت سنجش می تواند کارنامه خود را دریافت کرده و از نتیجه خود که شامل درصد مکتسبه در هر درس، رتبه و نمره خود در زیرگروه های مختلف می باشد، مطلع گردد.

آن دسته از افرادی که در  شرکت کرده و مجاز به انتخاب رشته در دوره روزانه و پردیس خودگردان شدند، با آغاز انتخاب رشته کنکور می بایست دفترچه انتخاب رشته کنکور ریاضی را دریافت کرده و با اطلاع از نحوه انتخاب رشته اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته خود نمایند.

تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر ​در پردیس های خودگردان و دانشگاه آزاد تنها با پرداخت هزینه ممکن می باشد. جهت شرکت در بهترین کلاس کامپیوتر در اصفهان و اطلاعات بیشتر به سایت مراجعه کنید.

در ادامه ظرفیت رشته مهندسی کامپیوتر ​در تمامی دوره های ارائه و به تفکیک مشخص شده که به شرح زیر می باشد:

 

ظرفیت پذیرش رشته مهندسی کامپیوتر

همانطور که پیش تر گفتیم رشته مهندسی کامپیوتر ​تنها در دوره های روزانه، پردیس خودگردان، دانشگاه آزاد _ ظرفیت عادی و دانشگاه آزاد _ ظرفیت مازاد به صورت با آمون دانشجو می پذیرد. یکی از سوالاتی که پذیرفته شدگان کنکور ریاضی با آغاز مسرانه در پی یافتن پاسخ آن هستند اطلاع از رشته ها و ظرفیت پذیرش هر دانشگاه در رشته مهندسی کامپیوتر ​می باشد.

داوطلبان برای اطلاع از ظرفیت پذیرش رشته مهندسی کامپیوتر ​هر دانشگاه می توانند به دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری مراجعه کرده و اطلاعاتی همچون نحوه پذیرش، ظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتر ​هر دانشگاه مطلع شوند. در ادامه لیست دانشگاه های پذیرنده رشته مهندسی کامپیوتر ​سراسر کشور و همچنین ظرفیت پذیرش هر دانشگاه به تفسیر بیان شده است.

کارشناسان سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص انتخاب رشته مهندسی کامپیوتر ​ظرفیت و دانشگاه های پذیرنده این رشته در کنکور ریاضی را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا در اختیار متقاضیان قرار دهند. همچنین پیشنهاد می کنیم برای اطلاع از تازه ترین اخبار مربوط به این حوزه عضو کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام کنکور سراسری هیوا باشید.

رشته کامپیوتر، یکی از رشته‌های پرطرفدار در میان جوانان است که بسیاری آینده‌ روشنی برای آن متصور می‌شود. پیشرفت تکنولوژی، ورود اینترنت و فناوری به زندگی روزمره بشر و موارد بسیار دیگر، همگی دست به دست هم داده‌اند تا این رشته به رشته‌ای منتخب در میان دختران و پسران تبدیل شود. یکی از مهم‌ترین دلایل انتخاب رشته کامپیوتر به عنوان رشته تحصیلی در دانشگاه، ورود به حوزه برنامه نویسی و امکان درخواست برای آگهی‌های است. با اینکه رشته خاص و منحصربه‌فردی برای برنامه نویسی در ایران وجود ندارد، اما بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، مهندسی کامپیوتر را برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس انتخاب می‌کنند، چرا که حرفه‌ای آینده‌دار و پول‌ساز به‌شمار می‌آید.

با تمام این حرف‌ها، برای موفقیت در کامپیوتر و دیگر شاخه‌های آن، باید در انتخاب دانشگاه بسیار دقت کرد. در این مقاله تصمیم گرفتیم تا بهترین دانشگاه‌های ایران برای رشته کامپیوتر را نام ببریم تا به شما کمک کنیم که برای ورود به این دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی کنید.

مهم‌ترین نکات در انتخاب دانشگاه مهندسی کامپیوتر

دلایل بسیاری در انتخاب بهترین دانشگاه‌ها نقش دارند که یکی از مهم‌ترین آنها، اعتبار مدرک تحصیلی است که به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان ارائه می‌شود. مهندسی کامپیوتر شاخه‌های مختلفی دارد که برخی از آنها شامل علوم کامپیوتر، مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی، مهندسی داده و مهندسی سخت افزار می‌شود. بهترین دانشگاه‌ها باید این شاخه‌ها را برای انتخاب داشته باشند تا دست دانشجویان برای ورود به مسیر شغلی دلخوا‌ه‌شان باز باشد. اما روش تدریس و تجهیزات دانشگاه برای ارائه این روش‌ها، از دیگر دلایل مهم در انتخاب دانشگاه برتر در مهندسی کامپیوتر به‌شمار می‌آید. دیگر نکات در انتخاب دانشگاه برتر در مهندسی کامپیوتر عبارت‌اند از:

  • هزینه پایین برای تحصیلات
  • موقعیت‌های کاری مناسب و ایده‌آل
  • امکانات سخت افزاری مناسب
  • امکان انجام پروژه‌های بزرگ
  • امکان انتساب یا ارتقای شغلی
  • رزومه مناسب
  • منتشر کردن مقالات در کنفرانس‌های دنیا
  • امکان گرفتن اپلای

شرکت‌های که این هفته استخدام دارند

۲۳ شرکت بزرگ و معتبر این هفته استخدام دارند. برای مشاهده آگهی‌های استخدامی و ارسال رزومه کلیک کنید.

دانشگاه‌هایی که این امکانات و شرایط را برای دانشجویان کامپیوتر فراهم می‌کنند، در ادامه مقاله نام خواهیم برد.

دانشگاه صنعتی شریف

از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های ایران به‌شمار می‌آید که تا به امروز، توانسته افراد متخصص و حرفه‌ای را پرورش دهد. این دانشگاه در سال ۱۳۳۴ تاسیس شد و دانشکده برق و کامپیوتر آن،‌ در سال ۱۳۴۵ تاسیس شده و دانشجویان بسیاری در این دانشکده تحصیل می‌کنند.

این دانشکده رشته‌های مهندسی کامپیوتر، معماری سیستم‌های کامپیوتر (سخت افزار)، هوش مصنوعی، نرم افزار، فناوری اطلاعات، الگوریتم و محاسبات ارائه می‌شود. دانشجویان قبول شده در این رشته، به آزمایشگاه‌های پژوهشی در این دانشکده دسترسی دارند و همچنین امکان همکاری در پروژه‌های دانشجوهای ارشد برای آنها فراهم است. به این ترتیب، دانشجویان دوره کارشناسی، می‌توانند نام خود را در کنار دانشجویان کارشناسی ارشد و در مقالات بیاورند و این می‌تواند برای آنها بسیار ارزشمند باشد. برخی از امکانات موجود در دانشگاه صنعتی شریف عبارت‌اند از:

  • همایش‌های علمی
  • مراکز تحقیقاتی پویا
  • اساتید مجرب و فرهیخته
  • برتری در مسابقات جهان
  • تجهیزات قدرتمند آموزشی

دانشگاه تهران

از جمله دانشگاه‌های دولتی ایران است که سال‌ها در صدر برترین دانشگاه‌های ایران در بیشتر رشته‌ها قرار داد و بسیاری هدف خود را قبولی در این دانشگاه می‌گذارند. این دانشگاه در سال ۱۳۱۳ تاسیس شد و تا به امروز به عنوان بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی کشور به کار خود ادامه داده است. دانشگاه تهران، دانشکده‌های متنوع و بسیاری دارد که تقریبا بیشتر رشته‌های مهم را پوشش می‌دهد، اما یکی از مهم‌ترین این دانشکده‌ها، دانشکده برق و کامپیوتر است.

دانشکده برق دانشگاه تهران،‌ همزمان با تاسیس این دانشگاه شکل گرفت و تا به امروز افراد بسیاری از این دانشکده فارغ‌التحصیل و به افراد موفق در جامعه تبدیل شدند. برخی از امکانات دانشگاه تهران برای تحصیل عبارت‌اند از:

  • امکانات ورزشی
  • امکانات برای فضاهای ورزشی
  • امکانات خوابگاهی
  • امکانات فرهنگی
  • امکانات پژوهشی و علمی
  • دارای بزرگ‌ترین کتابخانه در کشور

دانشگاه امیرکبیر

در آبان ماه ۱۳۳۵ تاسیس شد و در حال حاضر در میان دانشگاه‌های دولتی و زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فعالیت داشته است. دانشگاه امیرکبیر، فعالیت خود را تنها با چند رشته آغاز کرد، اما روز به روز به تعداد رشته‌ها و دانشکده‌های آن اضافه شد و امروزه به عنوان به عنوان یکی از بهترین دانشگاه‌های ایران برای کامپیوتر شناخته می‌شود.

دانشکده دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین دانشکده‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که در سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد. اولین فارغ‌التحصیل دکترای رشته مهندسی کامپیوتر کشور در سال ۱۳۸۱ و در ایران، از این دانشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند. برخی از امکانات دانشگاه امیرکبیر برای تحصیل شامل موارد زیر می‌شود:

  • کتابخانه
  • سالن مطالعه
  • سالن ورزشی
  • سالن غذاخوری
  • سایتی به‌‌روز و مجهز به امکانات کمک آموزشی مدرن همچون ویدئو پروژکتور و شبکه اینترنت

دانشگاه علم و صنعت

از مهم‌ترین دانشگاه‌های ایران در تربیت افراد خبره و متخصص است. این دانشگاه در سال ۱۳۰۸ تاسیس شد و همانند دیگر دانشگاه‌ها، تعدادی از رشته‌ها را برای پذیرش ارائه می‌دهد. دانشکده مهندسی کامپیوتر یکی از بهترین دانشکده‌های این دانشگاه است که سالانه دانشجویان زیادی را برای تحصیل در این رشته پذیرش می‌کند. این دانشکده در سال ۱۳۶۸ بطور رسمی شروع به کار کرد و پذیرش دانشجو توسط این دانشکده، در مقاطع کارشناسی و سپس در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری کامپیوتر صورت می‌پذیرد.

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت، زیر ساخت مناسب فناوری اطلاعات را برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان فراهم نموده است و به همین خاطر، افراد بسیاری این دانشگاه را برای تحصیل در این رشته انتخاب می‌کنند. برخی از امکانات دانشگاه علم و صنعت برای تحصیل شامل موارد زیر می‌شود:

  • کتابخانه مرکزی
  • ۱۹ کتابخانه اقماری مستقر در دانشکده‌ها
  • مراکز تحقیقاتی
  • مرکز انتشارات
  • مرکز کامپیوتر
  • مرکز فناوری اطلاعات
  • مرکز آموزش الکترونیکی
  • کارگاه‌های صنعتی
  • آزمایشگاه‌های متعدد، مجهز و تخصصی

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

در سال ۱۳۰۷ شمسی در محل فعلی دانشکده مهندسی برق این دانشگاه تأسیس شد و در حال حاضر با ۱۱ دانشکده، به فعالیت‌های آموزشی خود ادامه می‌دهد. این دانشکده‌ها عبارت‌اند از مهندسی برق، مهندسی مکانیک، ، مهندسی هوافضا، ، مهندسی نقشه‌برداری، مهندسی کامپیوتر، مهندسی و علم مواد، ریاضی، فیزیک، شیمی.

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه خواجه نصیر، ابتدا فعالیت خود را با از سال ۱۳۸۴ به عنوان یکی از گروه‌های آموزشی در دانشکده مهندسی برق آغاز نمود. اما در سال ۱۳۹۲ با جدا شدن از دانشکده مهندسی برق، به صورت مستقل به فعالیت خود ادامه داد. در حال حاضر این دانشکده در سه گروه سخت‌افزار، نرم‌افزار و هوش مصنوعی دانشجو می‌پذیرد. برخی از امکانات دانشگاه خواجه نصیر برای تحصیل شامل موارد زیر می‌شود:

  • سرویس رایگان رفت و برگشت برای دانشجویان
  • اساتید عالی
  • ارتباط خوب اساتید با بخش صنعت

دانشگاه شیراز

نیز در میان معتبرترین و شناخته‌شده‌ترین دانشگاه‌های دولتی ایران به شمار می‌آید که در سال ۱۳۲۵ تاسیس شده و در بسیاری از رشته‌های مهندسی، زبانزد است. دانشگاه شیراز در کنار دیگر دانشگاه‌های برتر ایران، همیشه در رتبه‌بندی‌های داخلی در میان برترین دانشگاه‌های ایران بوده است و این در مورد دانشکده مهندسی کامپیوتر آن نیز صدق می‌کند. دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز شامل بخش‌های زیر می‌باشد:

  • آزمایشگاه مدارهای مخابراتی
  • آزمایشگاه تکنیک پالس
  • آزمایشگاه‌های الکترونیک
  • آزمایشگاه مایکروویو
  • آزمایشگاه مدارهای منطقی
  • آزمایشگاه الکترونیک دیجیتال

دانشگاه فردوسی مشهد

از دانشگاه‌های دولتی ایران و زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که در سال ۱۳۲۸ تاسیس شد. این دانشگاه ۱۳ دانشکده، ۸ پژوهشکده، بیش از ۲۵۰۰۰ دانشجوی داخلی و بین‌المللی و ۸۱۴ عضو هیئت علمی دارد، که تمام این موارد باعث شده که به عنوان یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های ایران و شرق کشور محسوب شود.

گروه کامپیوتر در سال ۱۳۶۷ در دانشکده علوم این دانشگاه تاسیس و یک سال بعد به دانشکده مهندسی پیوست. برخی از امکانات دانشگاه فردوسی مشهد برای تحصیل شامل موارد زیر می‌شود:

  • مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی
  • شبکه آزمایشگاهی
  • مهمان سرای دانشگاه
  • مجموعه خوابگاه‌‌های پردیس (دختران)
  • مجموعه خوابگاه‌‌های فجر (پسران)
  • غذاخوری‌‌ها (فجر، پردیس، مهر، زیتون و یاس)
  • کافه تریا (خوابگاه‌‌ها و دانشکده‌‌ها)
  • سالن اجتماعات مرکزی
  • مرکز بهداشت و درمان

دانشگاه شهید بهشتی

یکی از دانشگاه‌های دولتی است که در شهر تهران قرار دارد و امکان تحصیل به صورت روزانه، شبانه و دوره‌های مجازی در این دانشگاه فراهم است. دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۳۳۸ تاسیس شده است و تا به امروز رشته‌ها و دانشکده‌های بسیاری به این دانشگاه اضافه شده است. این دانشگاه از ۱۹ دانشکده اصلی تشکیل شده است که یکی از آنها دانشکده‌های فنی و مهندسی است.

دانشکده مهندسی دانشگاه بهشتی در رشته کامپیوتر و در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، دانشجو می‌پذیرد. برخی از امکانات دانشگاه شهید بهشتی برای تحصیل شامل موارد زیر می‌شود:

  • کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد
  • پارک علمی تحقیقاتی
  • خوابگاه‌ها
  • مراکز خدمات مشاوره‌ای
  • نشریات دانشجویی
  • انجمن‌های علمی
  • اداره بهداشت و درمان دانشجویان

ظرفیت دانشگاه های برتر کشور در مقطع ارشد کامپیوتر

توجه 1: دانشگاه امیر کبیرکه محل تحصیل اش گرمسار است در آمار آورده نشده

توجه 2: دانشگاه علم و صنعت که محل تحصیل اش شهرستان نور است در آمار آورده نشده

توجه 3: دانشگاه تهران که محل تحصیل اش پردیس فارابی قم است در آمار آورده نشده

توجه 4: قرآن کاوی رایانشی شهید بهشتی در آمار فوق آورده نشده است

توجه 5: ظرفیت دانشگاه تربیت دبیر رجایی در آمار فوق آورده نشده است

آنالیز 99 1400
تهران + شریف 193 182
تهران + شریف + امیرکبیر 246 242
تهران + شریف + امیرکبیر+ بهشتی + علم و صنعت 360 354
تهران + شریف + امیرکبیر+ بهشتی + علم و صنعت + خواجه نصیر + مدرس 445 426
تهران + شریف + امیرکبیر+ بهشتی + علم و صنعت + خواجه نصیر + مدرس + مالک اشتر 495 780
تهران + شریف + امیرکبیر+ بهشتی + علم و صنعت + خواجه نصیر + مدرس + مالک اشتر + خوارزمی + شاهد + الزهرا + امام حسین (تمام دانشگاه های تهران) 647 652
تهران + شریف + امیرکبیر+ بهشتی + علم و صنعت + خواجه نصیر + مدرس + فردوسی + شیراز + صنعتی شیراز + اصفهان + صنعتی اصفهان + تبریز (دانشگاه‌های خوب تهران و شهرستان ها) 711 666
مجموع همه دانشگاه های دولتی تهران ها و دانشگاه های خوب شهرستان 913 892

ظرفیت کدامیک از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر از سایر گرایش ها بیشتر است؟

ظرفیت گرایش های نرم افزار و هوش مصنوعی از دیگر گرایش های مقطع ارشد کامپیوتر بیشتر است

ظرفیت هر یک از گرایش های ارشد کامپیوتر چقدر است؟

اگر فقط ظرفیت روزانه و شبانه دانشگاه های دولتی را در نظر بگیریم، ظرفیت گرایش نرم افزار 551، ظرفیت گرایش معماری کامپیوتر 285، ظرفیت گرایش هوش مصنوعی 531، ظرفیت گرایش شبکه های کامپیوتری 162، ظرفیت گرایش رایانش امن 90، ظرفیت گرایش الگوریتم و محاسبات 47نوع دوره نام دانشگاه جنسیت پذیرش ظرفیت روزانه دانشگاه آیت اله بروجردی – بروجرد زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه آیت اله بروجردی – بروجرد زن / مرد 20 روزانه دانشگاه اراک زن / مرد 35 روزانه دانشگاه اردکان زن / مرد 37 نوبت دوم دانشگاه اردکان زن / مرد 3 روزانه دانشگاه ارومیه زن / مرد 40 روزانه دانشگاه اصفهان زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه اصفهان زن / مرد 40 روزانه دانشگاه الزهرا (س) – تهران (ویژه خواهران) زن 18 نوبت دوم دانشگاه الزهرا (س) – تهران (ویژه خواهران) زن 9 روزانه دانشگاه ایلام زن / مرد 30 نوبت دوم دانشگاه ایلام زن / مرد 5 روزانه دانشگاه بجنورد زن / مرد 60 روزانه دانشگاه بناب زن / مرد 60 روزانه دانشگاه بوعلی سینا – همدان زن / مرد 40 روزانه دانشگاه بوعلی سینا – همدان (محل تحصیل دانشکده فنی تویسرکان) زن 40 روزانه دانشگاه بوعلی سینا – همدان (محل تحصیل دانشکده فنی تویسرکان) مرد 40 روزانه دانشگاه بیرجند زن / مرد 100 نوبت دوم دانشگاه بیرجند زن / مرد 20 روزانه دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) – قزوین زن / مرد 30 روزانه دانشگاه تبریز زن / مرد 48 نوبت دوم دانشگاه تبریز زن / مرد 32 روزانه دانشگاه تبریز (محل تحصیل دانشکده فنی و مهندسی میانه) زن / مرد 42 نوبت دوم دانشگاه تبریز (محل تحصیل دانشکده فنی و مهندسی میانه) زن / مرد 28 روزانه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل زن / مرد 30 نوبت دوم دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل زن / مرد 10 روزانه دانشگاه تربت حیدریه زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه تربت حیدریه زن / مرد 20 روزانه دانشگاه تهران زن / مرد 50 روزانه دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس فارابی قم) زن / مرد 50 روزانه دانشگاه تهران (محل تحصیل دانشکده فنی فومن واقع در فومن استان گیلان) زن / مرد 20 روزانه دانشگاه جهرم زن / مرد 55 روزانه دانشگاه حکیم سبزواری – سبزوار زن / مرد 50 نوبت دوم دانشگاه حکیم سبزواری – سبزوار زن / مرد 10 روزانه دانشگاه خلیج فارس – بوشهر زن / مرد 45 روزانه دانشگاه خلیج فارس – بوشهر (محل تحصیل دانشکده فنی و مهندسی جم) زن / مرد 50 روزانه دانشگاه خوارزمی (محل تحصیل کرج) زن / مرد 35 روزانه دانشگاه دامغان زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه دامغان زن / مرد 15 روزانه دانشگاه رازی – کرمانشاه زن / مرد 70 روزانه دانشگاه زابل زن / مرد 45 روزانه دانشگاه زنجان زن / مرد 80 روزانه دانشگاه سلمان فارسی – کازرون زن / مرد 30 نوبت دوم دانشگاه سلمان فارسی – کازرون زن / مرد 10 روزانه دانشگاه سمنان زن / مرد 110 نوبت دوم دانشگاه سمنان زن / مرد 50 روزانه دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی – اسدآباد همدان زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی – اسدآباد همدان زن / مرد 50 روزانه دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهدان زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهدان زن / مرد 5 روزانه دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهدان (محل تحصیل دانشکده صنعت و معدن خاش) زن / مرد 20 روزانه دانشگاه شاهد – تهران زن / مرد 60 روزانه دانشگاه شهرکرد زن / مرد 50 نوبت دوم دانشگاه شهرکرد زن / مرد 5 روزانه دانشگاه شهید باهنر – کرمان زن / مرد 80 نوبت دوم دانشگاه شهید باهنر – کرمان زن / مرد 20 روزانه دانشگاه شهید بهشتی – تهران زن / مرد 70 روزانه دانشگاه شهید چمران – اهواز زن / مرد 55 روزانه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان – تبریز زن / مرد 60 روزانه دانشگاه شیراز زن / مرد 40 روزانه دانشگاه صنعتی ارومیه زن / مرد 60 روزانه دانشگاه صنعتی اصفهان زن / مرد 70 نوبت دوم دانشگاه صنعتی اصفهان زن / مرد 6 روزانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر – تهران زن / مرد 60 پردیس خودگردان دانشگاه صنعتی امیرکبیر – تهران زن / مرد 15 روزانه دانشگاه صنعتی بیرجند زن / مرد 55 نوبت دوم دانشگاه صنعتی بیرجند زن / مرد 15 روزانه دانشگاه صنعتی جندی شاپور – دزفول زن / مرد 45 روزانه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) – بهبهان زن / مرد 50 روزانه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی – تهران زن / مرد 50 نوبت دوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی – تهران زن / مرد 10 روزانه دانشگاه صنعتی سیرجان زن / مرد 50 نوبت دوم دانشگاه صنعتی سیرجان زن / مرد 25 روزانه دانشگاه صنعتی شاهرود زن / مرد 70 نوبت دوم دانشگاه صنعتی شاهرود زن / مرد 35 روزانه دانشگاه صنعتی شریف – تهران زن / مرد 60 پردیس خودگردان دانشگاه صنعتی شریف – تهران زن / مرد 24 روزانه دانشگاه صنعتی شیراز زن / مرد 30 روزانه دانشگاه صنعتی قم زن / مرد 40 روزانه دانشگاه صنعتی قوچان زن / مرد 60 روزانه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل زن / مرد 42 نوبت دوم دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل زن / مرد 28 روزانه دانشگاه صنعتی همدان زن / مرد 45 نوبت دوم دانشگاه صنعتی همدان زن / مرد 10 روزانه دانشگاه صنعتی کرمانشاه زن / مرد 30 روزانه دانشگاه علامه طباطبایی – تهران زن / مرد 25 روزانه دانشگاه علم و صنعت ایران – تهران زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه علم و صنعت ایران – تهران زن / مرد 10 روزانه دانشگاه علم و فنّاوری مازندران – بهشهر زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه علم و فنّاوری مازندران – بهشهر زن / مرد 30 روزانه دانشگاه فردوسی مشهد زن / مرد 70 نوبت دوم دانشگاه فردوسی مشهد زن / مرد 30 روزانه دانشگاه فرزانگان (ویژه خواهران) – سمنان زن 60 روزانه دانشگاه فسا زن / مرد 30 نوبت دوم دانشگاه فسا زن / مرد 5 روزانه دانشگاه قم زن 60 روزانه دانشگاه قم مرد 60 نوبت دوم دانشگاه قم زن 20 نوبت دوم دانشگاه قم مرد 20 روزانه دانشگاه گلستان – گرگان زن / مرد 25 نوبت دوم دانشگاه گلستان – گرگان زن / مرد 10 روزانه دانشگاه گنبد (محل تحصیل دانشکده فنی و مهندسی مینودشت) زن / مرد 40 روزانه دانشگاه گیلان – رشت زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه گیلان – رشت زن / مرد 15 روزانه دانشگاه گیلان رشت (محل تحصیل دانشکده فنی مهندسی شرق گیلان (واجارگاه رودسر)) زن / مرد 50 نوبت دوم دانشگاه گیلان رشت (محل تحصیل دانشکده فنی مهندسی شرق گیلان (واجارگاه رودسر)) زن / مرد 10 روزانه دانشگاه لرستان – خرم آباد زن / مرد 35 نوبت دوم دانشگاه لرستان – خرم آباد زن / مرد 5 روزانه دانشگاه مازندران – بابلسر زن / مرد 35 نوبت دوم دانشگاه مازندران – بابلسر زن / مرد 15 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی – اردبیل زن / مرد 40 نوبت دوم دانشگاه محقق اردبیلی – اردبیل زن / مرد 15 روزانه دانشگاه ملایر زن / مرد 60 روزانه دانشگاه میبد زن / مرد 45 روزانه دانشگاه هرمزگان – بندرعباس زن / مرد 35 نوبت دوم دانشگاه هرمزگان – بندرعباس زن / مرد 5 روزانه دانشگاه ولایت – ایرانشهر زن / مرد 35 روزانه دانشگاه ولی عصر(عج) – رفسنجان زن / مرد 60 روزانه دانشگاه کاشان زن / مرد 41 نوبت دوم دانشگاه کاشان زن / مرد 14 روزانه دانشگاه کردستان – سنندج زن / مرد 50 روزانه دانشگاه یاسوج زن / مرد 60 نوبت دوم دانشگاه یاسوج زن / مرد 10 روزانه دانشگاه یزد زن / مرد 80 نوبت دوم دانشگاه یزد (محل تحصیل شهرستان مهریز) زن 40 نوبت دوم دانشگاه یزد (محل تحصیل شهرستان مهریز) مرد 40 روزانه دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار زن / مرد 50 روزانه مجتمع آموزش عالی بم زن / مرد 60 روزانه مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین زن / مرد 60 روزانه مجتمع آموزش عالی گناباد زن / مرد 45 روزانه مرکز آموزش عالی شهرضا زن / مرد 50 نوبت دوم مرکز آموزش عالی شهرضا زن / مرد 15 روزانه مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا زن / مرد 40 نوبت دوم مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا زن / مرد 20 روزانه مرکز آموزش عالی لار زن / مرد 35 روزانه مرکز آموزش عالی محلات زن / مرد 50 نوبت دوم مرکز آموزش عالی محلات زن / مرد 10 روزانه دانشگاه آیت اله بروجردی – بروجرد زن / مرد 2 روزانه دانشگاه ارومیه زن / مرد 1 روزانه دانشگاه بجنورد زن / مرد 4 روزانه دانشگاه بناب زن / مرد 1 روزانه دانشگاه تبریز زن / مرد 2 روزانه دانشگاه تبریز (محل تحصیل دانشکده فنی و مهندسی میانه) زن / مرد 1 روزانه دانشگاه خلیج فارس – بوشهر مرد 2 روزانه دانشگاه خلیج فارس – بوشهر زن 2 روزانه دانشگاه رازی – کرمانشاه مرد 2 روزانه دانشگاه رازی – کرمانشاه زن 2 روزانه دانشگاه رازی – کرمانشاه زن / مرد 3 روزانه دانشگاه زابل زن / مرد 2 روزانه دانشگاه سمنان زن / مرد 1 روزانه دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهدان زن / مرد 2 روزانه دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهدان (محل تحصیل دانشکده صنعت و معدن خاش) زن / مرد 2 روزانه دانشگاه شهرکرد زن / مرد 1 روزانه دانشگاه شهید باهنر – کرمان زن / مرد 1 روزانه دانشگاه شهید چمران – اهواز زن / مرد 2 روزانه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان – تبریز زن / مرد 2 روزانه دانشگاه صنعتی ارومیه زن / مرد 1 روزانه دانشگاه صنعتی جندی شاپور – دزفول زن / مرد 2 روزانه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) – بهبهان زن / مرد 3 روزانه دانشگاه صنعتی کرمانشاه زن 3 روزانه دانشگاه صنعتی کرمانشاه مرد 3 روزانه دانشگاه صنعتی کرمانشاه زن / مرد 3 روزانه دانشگاه گلستان – گرگان زن / مرد 1 روزانه دانشگاه گنبد (محل تحصیل دانشکده فنی و مهندسی مینودشت) زن / مرد 2 روزانه دانشگاه لرستان – خرم آباد زن / مرد 2 روزانه دانشگاه هرمزگان – بندرعباس زن / مرد 1 روزانه دانشگاه ولایت – ایرانشهر زن / مرد 2 روزانه دانشگاه ولی عصر(عج) – رفسنجان زن / مرد 1 روزانه دانشگاه کردستان – سنندج زن / مرد 3 روزانه مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین زن / مرد 4 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 2 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران زن 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 روزانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی – تهران مرد 1 غیر انتفاعی دانشگاه غیرانتفاعی دانش البرز – آبیک زن / مرد 60 غیر انتفاعی دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ – تهران زن / مرد 60 غیر انتفاعی دانشکده غیرانتفاعی رفاه – تهران (ویژه خواهران) زن 60 غیر انتفاعی موسسه غیرانتفاعی ابرار – تهران (ویژه خواهران) زن 60 غیر انتفاعی موسسه غیرانتفاعی ارشاد – دماوند (محل تحصیل واحد تهران) زن 60 غیر انتفاعی موسسه غیرانتفاعی ارشاد – دماوند (محل تحصیل واحد دماوند) مرد 60 غیر انتفاعی موسسه غیرانتفاعی صدرالمتالهین – تهران (ویژه برادران) مرد 60 و ظرفیت گرایش بیوانفورماتیک 23 است.

آیا هر چه ظرفیت یک گرایش بیشتر باشد احتمال قبولی در آن گرایش هم بالاتر است؟

خیر. بعنوان مثال ظرفیت گرایش هوش مصنوعی بالاست ولی چون رقابت در این گرایش زیاد است قبولی در گرایش هوش مصنوعی در دانشگاه های تاپ سخت تر از سایر گرایش هاست، بعنوان مثال شما برای قبولی در گرایش هوش مصنوعی دانشگاه شریف باید رتبه ای زیر 20 کسب کنید در حالی که برای قبولی در گرایش معماری کامپیوتر دانشگاه شریف باید رتبه ای زیر 136 در این گرایش کسب می کردید.

 

آیدا چم سورکی

آیدا چم سورکی هستم متولد 1381 تحصیل کرده در رشته علوم تربیتی و علاقمند به نویسندگی و فعال در شبکه های اجتماعی
دکمه بازگشت به بالا