اجتماعیکسب و کار ایرانی

کفسابی و نماشویی ساختمان چگونه است؟

آشنایی با مراحل کفسابی و نماشویی

سنگسابی و نماشویی برای جلوه ساختمان با دستگاه واتر سند بلاست باسیلیس مخصوص زده میشه که هرچی کثیفی داره شسته و مثله اولش میشه. کفسابی کفسابی ایران ، برای براقی فوق العاده سنگ از کفسابی و نماشویی استفاده می شود رفع هر گونه ایراد سنگ و همچنین ترمیم تخصصی سنگ . کفسابی سنگ اول ساب زبر میخوره که یه لایه از رو سنگ برمیداره وپستی بلندیشو میگیره وبتونه کاری میشه کاملا سوراخ سومبش گرفته میشه وپس از یک روز ساب های نرم میخوره وسیقلی براق شفاف میشه که دوتا لقمه های آخر ایتالیای هستند و سنگ یک دست صاف و کامل میشه.

عملیاتی که تحت عنوان کفسابی انجام میگیرد عبارتند از:

۱- سابیدن با فرچه سیمی: در این کار سنگ کف با فرچه سیمی سابیده شده و بسیار تمیز می شود،  و در طول زمان، هیچ وقت مجددا سنگ  کثیف  نخواهد شد چراکه در این روش، سنگ شفافیت لازم را برای دفع کثیفی  و غبار به دست می آورد.

۲- سابیدن کامل: مشتمل بر لایه برداری اولیه و یکنواخت کردن سطح است که درچندین مرحله ایجاد می شود و در آخرین مرحله و با دقت فراوان ساب براق کننده ایتالیایی وشیشه ای کردن سنگ  نیز انجام می شود.

۳- سابیدن با رزین: برخی سنگها به طور ذاتی دارای خلل و فرج هستند (مثل تراور تن)، و در طول انجام ساب زدن سنگ،

سوراخهایی  در سنگ ایجاد می شود که کفسابی انها را با ماده ای به عنوان رزین پر می کند و پس از خشک شدن، مجددا آن را ساب می زنیم. این نوع ساب دقیقا  مانندساب کامل بوده و فقط در جریان کار مرحله رزین کاری نیز اضافه می شود..

کفسابی و نماشویی خوب را چطور تشخیص دهیم؟

کفساب و نماشوی خوب کسی است که تجربه بالایی دارد و نمونه کار زیادی دارد و چون در همه جای شهر کار انجام داده است همه محله ها را می شناسد مسلط به کلام است و سوالات و دغدغه های شما را درک می کند و با حوصله به تمام آنها پاسخ می دهد قیمت تمام شده کفسابی و یا نماشویی را همان اول کار با شما طی می کند و اگر این کار را نکند معلوم است که تجربه کافی ندارد.

قیمت کفسابی و نماشویی:

قیمت کفسابی ساختمان و نماشویی بسته به عوامل زیادی است مثله نوع سنگ و محل کفسابی و نماشویی برای اطلاع دقیق از قیمت  با ما تماس بگیرید. کفسابی ایران با بیش از ده سال سابقه بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت را پیشنهاد می دهد و همواره ارزانترین قیمت نماشویی را ارائه می دهیم، زیرا قیمت نماشویی به صورت چکی محاسبه می شود و بسته به شرایط می تواند متفاوت باشد. ما در کفسابی ایران همواره با بهترین روش های نوین کفسابی و نماشویی را با مناسبترین قیمت انجام می دهیم و تضمین بهترین کیفیت و ارزانترین قیمت نماشویی را از ما بخواهید.

اسیدشویی نما چیست و اسیدشویی کف ساختمان چطور انجام می شود؟

اسیدشویی نما و اسیدشویی کف ساختمان یکی از خدمات مهم ارائه شده توسط کفسابی ایران می باشد در ادامه مقاله به تعریف هر کدام و نحوه انجام توسط کفسابی ایران میپردازیم.

اسیدشویی چیست ؟

ابتدا به تعریف واژه اسیدشویی می پردازیم (برای اطلاعات بیشتر ویکیپدیا را بخوانید)

منظور از اسیدشویی چیست و اسید مورد استفاده در ساختمان کدام است ؟

اسید یک ماده شیمیایی است که پی‌اچ کمتر از 7 دارد و PH پایین به معنی غلظت بالاتر می باشد. اسیدها به انواع قوی ، ضعیف معدنی و ضعیف آلی تقسیم می شوند و محلول هایی که ویژگی های اسیدی داشته باشند را مواد اسیدی و یا اسید می گویند. حالا بعد از شناخت اسید بهتر می توانیم به اسیدشویی نما و کف بپردازیم. اسیدشویی به فرآیند شستشو با محلول های اسیدی گفته می شود. اسیدشویی در ساختمان در قسمت های داخلی و خارجی ساختمان انجام می شود به اسیدشویی خارج ساختمان که عمدتا در نمای ساختمان ها می باشد اسیدشویی نما گفته می شود و به اسیدشویی داخل ساختمان که عموما در کف ساختمان و سنگ های ساختمانی می باشد اسیدشویی کف ساختمان گفته می شود که در ادامه مطلب به توضیح هریک میپردازیم.

اسیدشویی نمای ساختمان

اسیدشویی نما مناسب ساختمان هایی می باشد که در شهرهای پرجمعیت و دارای ترافیک زیاد می باشد. در شهرهای شلوغ و پر ترافیک به علت آلودگی هوای شهر نمای ساختمان ها به مرور کثیف و کدر می شوند که احتیاج به نماشویی دارد. اما در بعضی مواقع کار شستشوی نما با نماشویی ساده قابل انجام نخواهد بود و نتیجه دلخواه را ایجاد نخواهد کرد، به این دلیل که ساختمان در فواصل بیشتری بدون شستشو باقی مانده و بر اثر بارش باران های اسیدی آسیب هایی بر نمای ساختمان وارد شده و نمای ساختمان کدر شده است.

پس بنابراین با کفسابی در کرج و شستشوی به موقع نمای ساختمان نیازی به اسیدشویی نما نخواهد بود، اما در هرصورت ساختمان های قدیمی که به موقع نمای آن ها تمیزکاری نشده نیاز به اسیدشویی نما خواهند داشت. آلودگی هایی که توسط خودروها در شهرهای پرجمعیت و پرترافیک ایجاد می شود تاثیر بسزایی در ظاهر ساختمان ها دارد و ترکیباتی مثل دی اکسید کربن ، اسید سولفوریک ، واکسیدهای نیتروژن و دوده اتومبیل ها آلاینده هایی هستند که ظاهر ساختمان ها را کثیف و کدر می کنند.

روش های شستشوی نمای ساختمان

روش های اصلی برای تمیز کردن نمای ساختمان به شکل زیر هستند:

  • نماشویی با آب و دستگاه واترجت
  • سنگسابی نمای ساختمان با دستگاه
  • نماشویی ساختمان با اسید (اسیدشویی نما)

ما در این مقاله به راهکارهای اسیدشویی نما پرداخته و نحوه آن را توضیح می دهیم.

نحوه انجام اسیدشویی نما

پاک کننده های اسیدی را روی هر مصالح ساختمانی نمی شود اجرا کرد. در اسیدشویی نما فقط می توان نمای ساختمان هایی که در نمای آن های از متریال سنگ استفاده شده است استفاده کرد آن هم نه هر نوع سنگی، برای اسیدشویی نمای ساختمان فقط باید ساختمان هایی که در نمای آن ها از سنگ گرانیت و سنگ تیشه ای استفاده شده است را اسیدشویی نما انجام داد. همچنین برای شستشوی نمای ساختمان با اسید نباید از اسید بالای 20 درصد استفاده کرد، چون اسیدهای با درصد بالا به دلیل خورندگی بالایی که دارند باعث از بین رفتن مصالح ساختمانی شده همچنین سلامتی فرد را نیز به خطر می اندازد.

اسیدشویی کف ساختمان و اسیدشویی سنگ کف

محلول های اسیدی و مواد شیمیایی دارای اسید به راحتی می توانند جرم و کثیفی های ماندگار در سطوح را از بین برده و سطح را پاکسازی کنند. اسیدشویی کف ساختمان با مواد و محلول های اسیدی یکی از خدمات بارز تیم کفسابی ایران می باشد. از اسیدشویی کف برای از بین بردن رنگ های قدیمی و باقی مانده نقاشی ساختمان که روی کف باقی مانده استفاده کرد. همچنین اسیدشویی سنگ کمک می کند لکه های موجود در کف ساختمان که حاصل از زنگ زدگی آهن آلات که بر روی کف نقش بسته را پاکسازی کرد

اسیدهای مهم در اسیدشویی کف ساختمان

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد. اسیدها با غلظت های متفاوتی برای شستشو در داخل و خارج ساختمان وجود دارد. اما متداول ترین نوع آن ها که در اسیدشویی کف ساختمان استفاده می شود عبارت است از :

  • اسید جوهرنمک (ساده ترین و دردسترس ترین اسید)
  • اسید جرم آلکس
  • اسید دیسکلر

انواع فرچه برای اسیدشویی سنگ کف ساختمان

اسیدشویی سنگ های کف ساختمان به شکل های مختلف و با ابزارهای مختلفی قابل اجرا می باشد. یکی از ابزارآلات برای اسیدشویی کف ساختمان فرچه می باشد که به صورت زیر می باشد :

  • فرچه های سیمی نرم
  • فرچه های پلاستیکی
  • فرچه های بکسری

بیشترین استفاده را در بین ابزارهای شستشوی کف ساختمان با اسید ، فرچه سیمی نرم دارد و معمولا از فرچه بکسری بسیار بسیار کم استفاده می شود مگر در موارد خیلی خاص، چون فرچه بکسری به دلیل ساختاری که دارد باعث آسیب رسیدن به سنگ می شود.

از فرچه بکسری زمانی استفاده می شود که لکه ها و جرم های سختی به کف ساختمان و روی سنگ ها چسبیده باشد و با دیگر روش های معرفی شده قابل حل نباشد. همچنین از فرچه پلاستیکی نیز در مواردی که لکه های روی کف جزئی باشد و نیاز به شستشوی زیاد نداشته باشد استفاده می شود. فرچه پلاستیکی در اسیدشویی کف کاربرد متوسطی دارد و بیشتر برای پخش اسید بر روی سطوح استفاده می شود

مراحل اسیدشویی کف و سنگ ساختمان

برای شستشوی کف ساختمان که عموما از سنگ استفاده شده است و مثل اسیدشویی نما می توان از محلول های اسیدی استفاده کرد اما آن هم نه از هر اسیدی ! همچنین توصیه می شود برای اسیدشویی کف ساختمانتان حتما کار را به متخصص این کار بسپارید و خودتان وارد عمل نشوید. ممکن است در درجه اول به خودتان و سپس به ساختمانتان آسیب وارد کنید. برای شستشوی کف ساختمان با اسید باید مراحل زیر رعایت شود

مرحله اول : ابتدا تمام گل ها گیاهان و درختچه های موجود در فضا را از محلی که اسیدشویی می شود دور کنید و یا روی آن ها را با کاور بپوشانید تا آسیبی به آنها وارد نشود. سپس تمام محیط را جارو کرده و از آشغال ها و گردوغبار پاک کنید. کف ساختمان را خیس کنید تا تمام قسمت هایی که قرار است اسیدشویی شود مرطوب شده باشد.

مرحله دوم : از دستکش لاستیکی و عینک ایمنی استفاده کنید و یک گالن آب را با ترکیب 10 به 1 از آب سرد و اسید مورد نظر پر کنید. برای انتخاب اسید با توجه به متریال استفاده شده در کف از یک متخصص کمک بگیرید

مرحله سوم : پس از آماده سازی مراحل قبل حالا نوع فرچه را باید انتخاب کنید که این هم بستگی به شرایط مختلف دارد و باید از متخصص امر کمک بگیرید. سپس فرچه را داخل محلول فرو برده و بعد روی زمین را فرچه بکشید و بعد محلول را بر روی کف ریخته و منتظر بمانید تا جرم ها و کثیفی ها در اسید حل شود. سپس با آب تمام سطح را بشویید و از پاک شدن کف از وجود اسید مطمئن شوید. البته روش اسیدشویی نما با اسیدشویی کف کاملا متفاوت است.

نماشویی و کفسابی سنگ کف ساختمان چگونه انجام می شود؟

در ادامه این مقاله همه چیز درباره نماشویی و کفسابی به همراه مزایای استفاده از این خدمات در نمای ساختمان و سنگ کف ساختمان به همراه معرفی عوامل موثر قیمت اجرای کار را آورده ایم. ما را همراهی کنید.

نماشویی چیست؟

نماشویی به کلیه کارهایی که با هدف ازبین بردن آلودگی، تیرگی و جرم ساختمان انجام می شود گفته می شود. افراد متخصص با این کار از نفوذ جرم و آلودگی به خورد نمای ساختمان جلوگیری می کنند تا نمای ساختمان فرسوده نشود. برای سالم ماندن نمای ساختمان باید در بازه های زمانی مشخص، اقدام به شستشوی نما کرد. این کار باعث صرفه جویی در هزینه نیز می شود. شستشوی مداوم نماهای ساختمانی تاثیر بسزایی در زیبایی نما می گذارند و با این کار به ارزش ملک می افزایند.

قیمت نماشویی

برای تعین قیمت نماشویی، عوامل زیادی تاثیرگذار هستند و باید این کار توسط افراد ماهر صورت بگیرد.

عوامل زیر مشخص کننده قیمت نماشویی ساختمان هستند:

  • متراژ ساختمان و ابعاد آن مهمترین عواملی هستند که هزینه نمای ساختمان را مشخص می کنند. افراد متخصص با در نظر گرفتن ارتفاع ساختمان، قیمت نماشویی را مشخص می کنند که معمولا برای ساختمان های با متراژ بالا هزینه کمتری در نظر گرفته می شود.
  • روش نماشویی ساختمان از دیگر عواملی است که تعیین کننده ی قیمت است. روش شستشوی این نماها که با داربست یا کلایمر می باشد باید در شروع کار مشخص شود. نحوه نماشویی با واترجت یا پلاست نیز تعیین کننده قیمت است.
  • موقعیت جغرافیایی نمای ساختمان و این که آیا دسترسی به مسیر ساختمان آسان است نیز در تعیین قیمت موثر است. هزینه در پایتخت و شهرهای بزرگ کمتر است چون اکثر شرکت های نماشویی در آنجا واقع هستند.
  • دو فاکتور دیگر که در قیمت موثر هستند میزان آلودگی و مقدار مواد به کاربرده شده در پاکسازی و نظافت است.
  • دیگر عواملی که تعیین کننده ی نرخ هستند جنس و مواد به کار برده شده در نمای ساختمان است؛ مثلا هزینه نمای سنگی با شیشه ای یا آجری متفاوت است.

همه ی فاکتور های گفته شده در تعیین قیمت نقش بسزایی دارند و باید همه مورد توجه واقع شوند.

روش های نماشویی ساختمان

روش های مختلفی برای نماشویی ساختمان وجود دارد که هر کدام طراحی خاص خود را دارند و در این مطلب به چند مورد اشاره می شود.

۱- نماشویی با طناب

این روش یکی از روش های پیشرفته می باشد و در بسیاری از کشور ها از آن استفاده می کنند. نماشویی با طناب یکی از کم هزینه ترین روش هاست و دارای استاندارد بین المللی نیز هست. برج های بزرگ همچون برج میلاد تهران با این روش نماشویی می شود.

کسانی که از این روش استفاده می کنند باید بتوانند تعادل خود را هنگام کار کردن حفظ کنند.

۲- نماشویی با داربست

نماشویی با داربست یکی از روش های سنتی است که در قدیم بیشتر مورد استفاده بود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی دیگر نیازی این روش نیست مگر در مواردی که امکان استفاده از دیگر روش ها نباشد.

۳- نماشویی با کلایمر

در نماهایی که کار با طناب امکان پذیر نباشد از روش کلایمر استفاده می شود‌. کلایمر یک سبد نفر بر است که چند نفر می توانند از آن استفاده کنند.

۴- نماشویی با بالابرهای هیدرولیکی

روش هایی که ارتفاع ساختمان در آن زیاد نیست و امکان استفاده از کلایمر، طناب و داربست نباشد از آن استفاده می شود.

۵- نماشویی ساختمان با ماشین جرثقیل

از این نماشویی زمانی استفاده می شود که امکان به کاربردن دیگر روش ها نباشد. در این روش از یک جرثقیل سبد دار استفاده می شود که هزینه اجاره جرثقیل نیز به قیمت نماشویی اضافه می شود.

۶- نماشویی سیمانی

در نماشویی سیمانی از واترجت ها استفاده می شود. فشار آب این واترجت ها بسیار زیاد است و همه آلودگی و جرم ها را از بین می برد.

نماشویی ساختمان چگونه انجام می شود؟

یکی از مهم ترین خدمات ساختمان، نماشویی است که در طی سال برای تمیزی ساختمان های تجاری، اداری و مسکونی انجام می شود. در نماشویی، کل ساختمان را با استفاده از واترجت ها و دیگر دستگاه ها توسط افراد مجرب و ماهر شستشو می دهند و زیبایی خاصی به نمای ساختمان می بخشند. این کار بیشتر برای خانه تکانی و در روز های پایانی سال انجام می شود. اگر این کار توسط افراد متخصص صورت گیرد نمای ساختمان را دوباره احیا و تازه می کنند.

هدف از نماشویی ساختمان

خدمات نماشویی ساختمان بیشتر در شهرهای شلوغ و با جمعیت زیاد که آلودگی هوا در آنجا زیاد است صورت می گیرد. هنگام بارش باران های اسیدی در شهر های پرجمعیت، لایه ای تیره و مات نمای ساختمان را می پوشاند و بعد از مدتی پاک کردن آن ها کاری بسیار سخت است. نماشویی ساختمان را باید بر عهده ی شرکت های معتبر قرار داد که در کار خود ماهر هستند. نماشویی در تهران بیشترین تقاضا و درخواست را دارد.

کفسابی چیست؟

کفسابی همانطور که از اسمش پیداست به معنای سابیدن سنگ و کف است. کفسابی به منظور از بین بردن لایه قدیمی و فرسوده انجام می شود. هدف از لایه برداری سنگ ها از بین بردن عیب و ایراد و همچنین براق نمودن آن هاست. در چند سال گذشته برای پوشش کف حیاط و ساختمان ها از موزاییک استفاده می شد اما امروزه کفپوش های گرانیتی، مرمری و سرامیکی جایگزین موزاییک شده اند.

دلایل انجام کفسابی

کفسابی برای انواع کفپوش ها مناسب است. در ادامه به اغلب دلایل کفسابی پرداخته می شود.

  • صاف و یکدست نبودن کف ساختمان ها: با مرور زمان کف ساختمان ها فرسوده می شود و حالت تراز خود را از دست می دهد. پستی و بلندی کفپوش ها مانع از رفت و آمد افراد می شود.
  • باقی ماندن اثرات جرم و مواد ساختمان سازی روی کف: در هنگام ساختمان سازی و رنگ کاری ممکن است مقداری از مواد روی زمین ریخته شود و پاک کردن آن مشکل باشد. برای زدودن این مواد و جرم ایجاد شده بهتر است از خدمات کفسابی استفاده کرد.
  • شکستگی و فرسودگی سنگ کف ساختمان: هنگام برخورد اجسام سنگین روی کف ساختمان، احتمال دارد سنگ کف شکسته یا ترک خوردگی پیدا کند که شکل نامناسبی به کفپوش می دهد.

مزایای انجام کفسابی

کفسابی مزایای زیادی برای ساختمان ها دارد که در پایین به چند مورد اشاره شده است.

  • از بین بردن ناهمواری های کف ساختمان: به منظور هم تراز کردن سنگ ها باهم انجام می شود.
  • رفع سیاهی ناشی از اسیدی شدن سنگ: هنگام ریخته شدن مواد اسیدی هم چون جوهر نمک، سطح سنگ، مات و تیره می شود.
  • بازسازی کف پوش ها در حد نو و براق کردن آن ها: خط و خطوط را از بین می برد.
  • کفسابی درزهای سنگ را ترمیم می کند.
  • بعد از عمل کفسابی، نظافت و پاکیزگی سنگ ها راحت تر انجام می شود.
  • در عمل کفسابی برای پر کردن جای سوراخ یا شکستگی، از رزین ساب استفاده می کنند تا سنگ ترمیم شود.
  • کفسابی به ساختمان های تازه ساخت نیز زیبایی خاصی می بخشد و لکه های ناشی از ساخت و ساز ساختمان ها را از بین می برد. این امر به خرید و فروش ساختمان نیز کمک موثری می کند.

هزینه کفسابی عوامل تاثیر گذار در قیمت

هزینه کفسابی متری است و به کفپوش و نوع سنگ بستگی دارد. مورد دیگری که در هزینه کفسابی تاثیر گذار است این است که آیا قبلا عمل کفسابی انجام شده یا نه؟ اگر عمل کفسابی صورت گرفته باشد هزینه کمتری را شامل می شود زیرا بیشتر عیب و ایرادهای آن رفع شده اند.

  • گوشه و زاویه های سطح: هر چه تعداد گوشه و زاویه های کف بیشتر باشد، هزینه کفسابی نیز بیشتر است.
  • نوع سنگ: دو نوع سنگ در پوشش کف وجود دارد، سنگ نرم و سنگ سخت.

سنگ نرم دارای زیبایی خاصی است و استحکام بیشتری دارد و مناسب محیط زیست است. ترمیم سنگ نرم مانند موزاییک و سرامیک راحت تراست و هزینه کفسابی کمتری می برد.

سنگ سخت مانند گرانیت اثرات منفی روی سلامت انسان دارد و بیشتر در پله سازی و نمای ساختمان کاربرد دارد. بازسازی سنگ سخت بسیار دشوار می باشد بنابراین ترمیم آن هزینه زیادی شامل می شود.

سنگ یکی از قدیمی ترین مصالح است که در قدیم در ساختمان سازی کاربرد داشته است.

دکمه بازگشت به بالا