اقتصادیکسب و کار ایرانی

چگونه یک نمای ساختمان ساده و ارزان داشته باشیم؟

ارزانترین نمای ساختمان + عکس نمونه نمای ساختمان

ارزانترین نمای ساختمان ترکیبی از قدرت مهندسی فناوری های جدید، تجربه، هنر، خلاقیت و استفاده از عناصر بصری و بصری در کنار هم است و هنگامی که بر اساس اصول و هماهنگی طراحی می شود و همچنین نگاه دائمی مخاطب را به خود جلب می کند، می تواند عاری از محدودیت باشد، زمان و مکان به یک اثر بی انتها تبدیل می شوند.  مانند لباس، هویت و ظاهر ساختمان را نشان می دهد که شخصیت درون ساختمان را نیز به ما نشان می دهد.

قیمت نمای چوبی ساختمان چقدر است؟ ارزانترین نمای ساختمان کدام نما می باشد؟ آیا نمای ارزان ولی با کیفیت وجود دارد؟ چگونه می توان بهترین نما را با کمترین قیمت داشته باشیم؟ با ما مجری انحصاری طراحی و اجرای نمای خشک و مدرن همره باشید تا در ادامه با پاسخ تمامی سوالات خود برسید.

یکی از سوالات متداول بسیاری از سازندگان ارزانترین نمای ساختمان در مورد قیمت خرید مواد و اجرای نمای چوب ترمووود است. آنچه مسلم است گران بودن برخی از متریال ارزانترین نمای ساختمان است که دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد که در این مقاله به طور کامل به این موضوع به همراه قیمت ترمووود نما پرداخته شده است.

قیمت ترمووال |قیمت ترموود تراس

آشنایی با ارزانترین نمای ساختمان

از بانیان نمای مبنا ارزانترین نمای ساختمان را بخواهید.  امروزه با ظهور متریال و سبک های مختلف ساخت نما، اجرای نما هزینه های متفاوتی دارد. اما با ظهور مشکلات اقتصادی و افزایش هزینه های زندگی، کارفرمایان یک ساختمان به دنبال ارزانترین نمای ساختمان اما شیک و زیبا و بادوام  هستند. همانطور که می دانید عوامل مختلفی در تعیین قیمت ارزانترین نمای ساختمان تاثیر دارد  که در ادامه قصد داریم همه آنها را مورد بررسی قرار دهیم. بنابراین نگران هزینه طراحی و اجرای نمای خود نباشید و اگر به دنبال ارزانترین نمای ساختمان هستین، تا انتهای صفحه با ما همراه باشید.

اهمیت انتخاب نمای ساختمانی

 انواع نمای ساختمان + راهنمای انتخاب شیک ترین و ارزانترین نمای ساختمان

انتخاب ارزانترین نمای ساختمان همیشه کار سختی بوده. زیرا ایجاد یک طرح جدید همیشه مستلزم خلاقیت و تفکر است. در این بخش، ما قصد داریم تا شما را با انواع نمای ساختمان و انواع نمای ساختمان ارزان آشنا نمایم. این نماها دارای سبک کلاسیک و مدرن رومانسک با مصالح سنگی، آجری، چوبی و … هستند.  صنعت نمای ساختمان نیز مانند دیگر صنعت ها هماره در حال توسعه و پیشرفت می باشد.

اما در میان همه این، اولین سوالی کارفرما از خود می پرسد این می باشد که چه سبک  و متریالی برای نمای ساختمان من مناسب تر است؟ در این مقاله قصد داریم انواع نما در ایران، سبک های مختلف، مصالح متداول و … را مورد بررسی قرار دهیم. همچنین شما می توانید با تماس با کارشناسان ما از مشاوره رایگان نیز بهره ببرید.

برای انتخاب نمای ارزان چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

استفاده از متریال ارزان قیمت مشورت با معمار
نوع سیسیتم اجرایی نما میزان دستمزد کارگران

1- استفاده از متریال ارزان قیمت

متریال مختلفی در بازار وجود دارد که با توجه به بودجه و سایر عوامل مانند سلیقه کارفرما و همچنین شرایط آب و هوایی انتخاب می شوند. انتخاب بهترین متریال برای طراحی ارزانترین نمای ساختمان بحث برانگیز است، زیرا نقشی اساسی در پایداری سازه ایفا می کند و می تواند به طور مستقیم بر بازده انرژی ساختمان تأثیر بگذارد و همچنین هزینه های ساخت را کاهش می دهد.

2- مشورت با معمار

شما به عنوان یک سازنده برای طراحی نما نیاز به مشورت با دفاتر معماری دارید. طراحی نما باید توسط انجام شود و توسط شهرداری منطقه تأیید شود. بنابراین به عنوان یک کارفرما، هنگام مشاوره با طراحان و معماران می توانید خواسته های خود را از جمله نوع نما و بودجه ای که برای طراحی نما در نظر گرفته اید و موادی که قصد استفاده از آن را دارید بیان کنید. در هنگام خرید مصالح برای نما نیز می توانید با معماران مشورت کنید. همانطور که بارها گفته شد، معماران از متریال، پایداری و دوام خود آگاهی بیشتری دارند و می توانند فروشگاه هایی را به شما معرفی کنند که مقرون به صرفه باشد.

3- نوع سیسیتم اجرایی

سیستم های نما معمولاً به دسته های خشک و تر تقسیم می شوند. اصولا ارزانتر از نمای تر و دیگر نماها می باشد و اگر به دنبال اجرا و طراحی ارزانترین نمای ساختمان هستید بهتر است تا از نمای خشک استفاده نمایید.

4- میزان دستمزد کارگران

حقوق کارگران بسته به نوع نما و همچنین شهر و منطقه محل اجرای پروژه متفاوت است.

مصالح نما به ترتیب قیمت از ارزانترین نمای ساختمان تا گرانترین:

  1. نمای سیمان سفید
  2. نمای سیمان شسته
  3. نمای سنگ
  4. نمای آجری
  5. کامپوزیت
  6. چوب پلاست
  7. تراکوتا
  8. سنگ مرمر کلاسیک
  9. نمای سرامیک
  10. نمای چوبی
  11. سنگ گرانیت

چگونه بهترین و ارزانترین نمای ساختمان را داشته باشیم؟

در اولین قدم برای طراحی ارزانترین نمای ساختمان باید به یاد داشته باشید که نمای ساختمان، اعم از تجاری، مسکونی یا اداری و … این ترکیبی از مجموعه خدمات و متریالی است که در کنار یکدیگر قرار می گیرند و در نتیجه نمای نهایی ساختمان شکل می گیرد. برای تکمیل ارزانترین نمای ساختمان علاوه بر استفاده از مصالح مرغوب و ارزان قیمت، باید بهترین کیفیت را نیز استفاده کرد.

ویژگی های نمای ساختمان خوب چیست؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است. همه ما دوست داریم در ساختمانی زندگی کنیم که نمایی چشم نواز و متمایز داشته باشد؛ با این حال نمای ساختمان باید با سایر ساختمان ها و محیط اطراف در هماهنگی باشد. طراحی نمای ساختمان فرایند پیچیده ای از انتخاب رنگ، مصالح، ترکیب اشکال و خطوط برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب است.

چه چیز باعث می شود نمای ساختمان زیبا به نظر برسد؟ چرا دیدن نمای خاص یک ساختمان در خیابان شما را مجبور میکند توقف کنید و زیبایی آن را نظاره کنید؟ علت آن رعایت چند نکته کلیدی در طراحی نمای ساختمان است. هر نوع طراحی چه نمای بیرونی ساختمان چه در فضای داخلی آن، باید از یک سری قواعد ساده پیروی تا نتیجه کار زیبا به نظر برسد. در این مطلب برخی از این قوانین طراحی نمای ساختمان آمده است.

تقارن در اشکال را رعایت کنید

مانند هر نوع طراحی، رعایت تقارن و توازن اشکال نقش موثری در ساخت فضا دارد. هر خانه برای آنکه در چشم بیننده زیبا به نظر برسد باید از تناسب و تقارن خاصی برخوردار باشد. راه های متفاوتی برای رسیدن به نمای ساختمان لوکس وجود دارد، یکی از مهم ترین آنها رعایت تقارن ظاهری است.

فرم تابع عملکرد است

درک درست از هدف ساخت بنا اولین و مهم ترین نقطه برای شروع طراحی آن است. توجه به کارایی ساختمان و درک نیازهای افراد ساکن در آن طرح کلی ساختمان را تشکیل میدهد. نمای ساختمان باید بازتابی از طراحی داخلی آن باشد. نمای داخلی ساختمان و نمای بیرونی آن به یکدیگر وابسته هستند.

مصالح ساختمان

یکی از مهم ترین سوالات در طراحی نمای ساختمان، انتخاب مصالح مناسب است. بهترین جواب انتخاب مصالحی است که علاوه بر زیبایی از دوام مناسبی برخوردار باشند و البته که با شخصیت ساکنان خانه در هماهنگی باشند.

ترکیب رنگ در نمای ساختمان

انتخاب رنگ نمای ساختمان یکی دیگر از دغدغه های همیشگی طراحان است. معماران بزرگ پیشنهاد میکنند دو پرده از یک رنگ را برگزینید و به کمک خطوطی که چند پرده تیره تر یا روشن تر هستند آن ها را از هم جدا کنید. اگر لازم بود میتوان از یک رنگ متضاد برای درها استفاده نمود.

رنگ ها میتوانند چشم را فریب بدهند؛ به عنوان مثال، اگر قسمت بالایی نمای ساختمان را تیره تر و قسمت پایین را روشن تر رنگ کنید، ساختمان در چشم بیننده کوتاه تر  به نظر میرسد.

انتخاب درها و تاثیر آن در نمای ساختمان

شاید خیلی از افراد درها را جزئی از سبک خانه ندانند ولی در حقیقت درهای پارکینگ و نفر رو، همان اندازه که در تامین ایمنی ساختمان نقش دارند بر نمای ساختمان نیز تاثیرگذار هستند.

پنجره ها و شکل و مدل آن ها

پنجره ها مانند روح خانه هستند که نور را به چهار دیواری خانه هدیه میدهند. پنجره ها باید با دوام و بیانگر شخصیت کلی ساختمان باشند. نمای ساختمان مدرن با پنجره های بزرگ که از کف تا سقف کشیده شده اند زیباتر به نظر می آید؛ در حالی که ساختمان کلاسیک با پنجره های متقارن نیم گرد سازگارتر است.

طراحی ورودی ساختمان

ورودی ساختمان قسمتی از نمای ساختمان است که تاثیر مستقیم بر زیبایی آن دارد. برای ساخت یک ورودی شیک میتوان از رنگ متضاد و متریال متفاوت استفاده کرد تا بیشتر و بهتر به چشم بیاید، نورپردازی، گیاهان، دستگیره ها و نرده ها نیز میتوانند در طراحی ورودی ساختمان کمک کننده باشند.

محوطه سازی

محوطه سازی فراتر از قرار دادن چند گل در گلدان های جلوی ساختمان است. انتخاب گیاهان مناسب و چیدمان مناسب آن ها در کنار مصالحی که برای ساخت محوطه به کار میرود، میتواند نمای ساختمان را از دیگر ساختمان های محله متفاوت نشان دهد. برای انتخاب گیاهانی که در محوطه ساختمان استفاده میشود بهترین گزینه استفاده از گیاهان همیشه سبز بومی آن ناحیه است تا در تمام فصول سال بتوان از زیبایی و نشاط آن ها استفاده نمود.

نورپردازی ساختمان

اجازه ندهید نمای خانه در تاریکی فرو برود. نورپردازی اصولی و مناسب زیبایی خانه را در شب چندین برابر میکند. علاوه بر چراغ هایی که در قسمت ورودی و محوطه ساختمان قرار دارند؛ باید چراغ هایی جهت نورپردازی نمای ساختمان در نظر گرفت. چراغ ها را متناسب با سبک سازه انتخاب کنید؛ برای نمای ساختمان کلاسیک از چراغ های فانوس مانند استفاده کنید و چراغ های مدرن و فلزی را برای طراحی نمای ساختمان مدرن به کار ببرید.

دکمه بازگشت به بالا