عمومیکسب و کار ایرانی

راهنمای خرید مخزن اسید

از انواع مخازن جهت نگهداری مایعات گوناگون استفاده می‌شود. با توجه به ویژگی‌های مایع ذخیره شده درون مخزن؛ نوع و جنس مخازن تغییر می‌کند. یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین مخازن، مخزنی است که جهت نگهداری مایعات اسیدی تولید می‌شود و به عنوان مخازن اسید شناخته می‌شوند.

برای خرید مخزن اسید باید به راهنمای خرید مخزن اسید مراجعه کرده و اطلاعات لازم را در زمینه خرید مخازن اسید به دست آورد. به همین منظور در این مقاله به راهنمای جامع خرید مخزن اسید پرداخته شده است. بنابراین اگر مایل هستید که در مورد مخازن اسید بیشتر بدانید حتماً این مطالب را تا پایان دنبال کنید.

مخزن اسید چیست؟

مخزن اسید به صورت محفظه‌ای ساخته می‌شود که قابلیت نگهداری مایعات اسیدی و بازی را داشته باشد. این مخازن از موادی مانند پلی آلفین‌ها، استیل، پلاتین و … ساخته شده‌اند. خواص این مواد به گونه‌ای است که در مقابل مواد اسیدی از خود مقاومت نشان داده و دچار خوردگی نمی‌شوند. اسید ماده‌ای سمی و بسیار خطرناک است که در صنایع شیمیایی کاربردهای فراوانی دارد.

از این رو ذخیره و نگهداری این مایعات توسط مخازن اسیدی صورت می‌گیرد. برای خرید مخزن اسید توجه به پارامترهای مختلفی حائز اهمیت است. به طور کلی این مخازن کاملاً ایمن و مطمئن هستند و بدون کوچک‌ترین درز و نشتی در ذخیره مایعات اسیدی استفاده می‌شوند.

انواع مخزن اسید

خرید مخازن اسید با توجه به‌ جنس،نوع ساختار و ویژگی‌هایی که دارند به انواع مختلفی تقسيم می‌شوند. برخی از مهم‌ترین انواع این‌ مخازن شامل موارد زیر می‌شود.

مخزن اسید پلی پروپیلنی

ماده اصلی به کار رفته در ساخت این مخزن، پلی پروپیلن است. پلی پروپیلن مقاومت بالایی در برابر مواد اسیدی و بازی دارد. این ماده همچنین از چگالی پایینی برخوردار است و نسبت به سایر مواد پلاستیکی قیمت مناسب‌تری دارد. از دیگر ویژگی‌های این مخازن می‌توان به مقاومت بالای آن‌ها در برابر جریان الکتریسیته و مواد شیمیایی اشاره کرد.

برای خرید مخزن اسید پلی پروپیلنی، استحکام و مقاومت آن‌ها مدنظر قرار می‌گیرد. زیرا این مخازن برای ذخیره و حمل و نقل اسیدهای با چگالی و غلظت‌های مختلف کاربرد دارد. مخازن اسید پلی پروپیلنی همچنین دارای مقاومت خوبی در دماهای بالا هستند در نتیجه برای اسیدهایی که همواره در حال جابه‌جایی هستند مناسب است.

مخزن اسید پلی اتیلنی

مخازن اسید پلی‌اتیلنی به صورت دو جداره تولید می‌شوند. این مخازن از استحکام و مقاومت بالایی در برابر اشعه فراءبنفش و نور خورشید برخوردارند. مخازن پلی‌اتیلنی برای ذخیره انواع اسیدها و بازهای شیمیایی به کار می‌روند. وجود خاصیت دو جداره بودن در این‌گونه مخازن باعث می‌شود که در صورت آسیب به هر کدام از لایه‌های درونی یا بیرونی، مخزن اسید دچار نشتی نشود.

این مخازن با توجه به گنجایش و نوع کاربردی که دارند، می‌تواند به شکل‌های مختلف عمودی یا افقی تولید شوند. تخلیه و جابه جا کردن مایعات اسیدی در مخازن عمودی و افقی راحت و سریع انجام می‌شود. در این راهنمای خرید مخزن اسید سعی کردیم ویژگی‌ها و مزایای برجسته این مخازن را بیان کنیم.

مخزن اسید استیل

خرید مخزن اسید استیل، همواره با استقبال زیادی از طرف مشتریان روبه‌رو است. این مخازن نیز به دلیل پایداری و مقاومت بالایی که دارند، برای ذخیره و نگهداری انواع مایعات اسیدی، بازی و خورنده کاربرد دارند. در واقع می‌توان گفت خرید مخازن اسید استیل با دارا بودن عمر مفید بالا، مقرون به صرفه‌تر از دیگر انواع مخازن اسید است.

از ویژگی‌های بارز مخازن استیل، می‌توان به مقاوم بودن آن‌ها در برابر ضربه، سوراخ شدن، ترک خوردگی و فرو رفتگی اشاره کرد. این مخازن در صورت چند جداره بودن، مقاوم‌تر شده و بازدهی بالاتری دارند. برای نصب مخازن استیل بهتر است آن‌ها را بالاتر از سطح زمین قرار داد. به طور کلی این مخازن دارای کیفیت بالاتری نسبت به دیگر انواع مخازن هستند در نتیجه برای خرید مخزن اسید استیل باید هزینه بیشتری پرداخت کرد.

مخزن اسید فایبرگلاس

مخزن فایبرگلاس برای نگهداری مایعات اسیدی با غلظت کمتر از 80 درصد مناسب است. استفاده از این نوع مخازن جهت ذخیره اسیدهای با غلظت بالای 80 درصد توصیه نمی‌شود. بنابراین می‌توان گفت خرید مخزن اسید فایبرگلاس بهترین گزینه برای نگهداری اسیدهای ملایم و غلظت پایین است که مقاومت بالایی در دما و حرارت‌های بالا دارند.

مخزن اسید کربن استیل

از این مخازن بیشتر جهت نگهداری مایعات اسیدی با غلظت بالا استفاده می‌شود. بنابراین در هنگام خرید مخازن اسید کربن باید به این نکته توجه کرد. مخزن اسید کربن همچنین گنجایش مقادیر ده هزار گالن و حتی بیشتر از آن را دارد. مواد به کار رفته در ساختار این نوع مخازن به گونه‌ای است که به هیچ وجه با مایعات اسیدی واکنش نشان نمی‌دهند و دچار خوردگی نمی‌شوند.

انواع مخازن اسید از لحاظ ذخیره‌سازی نوع مواد

مخزن اسید فسفریک

اسید فسفریک‌ ماده‌ای غیر سمی اما خورنده است. درصد خورندگی اسید فسفریک از اسید سولفوریک پایین‌تر است. از این رو برای نگهداری این مایعات نیز باید از مخازن دارای مقاومت میانه در برابر خوردگی استفاده کرد.

مخزن اسید نیتریک

اسید نیتریک یا همان تیزاب یک ماده اسیدی بدون رنگ است که بوی ناخوشایندی دارد. این اسید در آب حلال است و با قرار گرفتن در مقابل نور خورشید، دچار تغییر رنگ می‌شود. برای خرید مخزن اسید نیتریک باید به راهنمای خرید مخزن اسید توجه کرده و میزان غلظت آن را در نظر گرفت.

مخزن اسید هیدروکلریک

اسید هیدروکلریک کاملاً شفاف، بی رنگ و خورنده است و هنگامی که با آب ترکیب شود هیدروژن کلرید تولید می‌کند. این اسید در تولید کود، رنگ و لاستیک کاربرد دارد. مخازن قابل استفاده برای ذخیره هیدروکلریک باید قابلیت خارج کردن گازهای تشعشع شده از آن را داشته باشند تا دچار واکنش با اسید نشوند.

مخزن اسید سولفوریک

سولفوریک نوعی اسید بدون رنگ و بو است و جزء پرمصرف‌ترین اسیدهای تولیدی در جهان به حساب می‌آید. سالانه در حدود 180 میلیون تن از این اسید در کل دنیا تولید می‌شود. اسید سولفوریک به عنوان سلطان مواد شیمیایی شناخته شده است. مخازن فلزی و استیل جهت ذخیره این اسید کاربرد دارند. در هنگام مراجعه به راهنمای خرید مخزن اسید، توجه به جنس مخزن بسیار مهم است.

جمع‌بندی

در این مقاله به توضیح اطلاعات مربوط به مخازن اسیدی پرداخته شد. همان‌طور که می‌دانید مخازنی که جهت نگهداری مایعات اسیدی مورد استفاده قرار می‌گیرند، یکی از پرکاربردترین انواع مخازن هستند. بنابراین در هنگام خرید مخزن اسید توجه به یک سری نکات ضروری است. شما می‌توانید برای خرید مخزن اسید از اینجا اقدام کنید.

با مراجعه به راهنمای خرید مخزن اسید، بسیاری از اطلاعات مفید در اختیار خریدار قرار می‌گیرد. اطلاعاتی مانند جنس و نوع مخزن، کاربرد، ویژگی‌ها و مزایای استفاده از آن‌ها در راهنمای خرید وجود دارد که می‌تواند کمک‌ زیادی به خریدار کند. امیدواریم این مقاله مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد، نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دکمه بازگشت به بالا