علمی و پزشکیکسب و کار ایرانی

بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای طراحی سایت

معرفی ابزارهای هوش مصنوعی برای طراحی سایت

امروز هوش مصنوعی در زمینه‌های بسیار زیادی در حال توسعه است. شاید بیشترین مدل از هوش مصنوعی که کاربران عادی در شبکه‌های اجتماعی دیده‌اند، تولید تصاویر بر اساس توصیف متنی بوده است که برای کاربران جنبه‌ی هنری و یا سرگرمی داشته است. اما هوش مصنوعی کاربردهای بسیار زیاد دیگری نیز دارد که یکی از آنها کمک به توسعه، برنامه‌نویسی و طراحی سایت است. هوش مصنوعی در اصل ابزاری است که سرعت کارها را به شدت بالا می‌برد و در بیشتر موارد می‌تواند دستیار بسیار خوبی باشد. زمانی که از طراحی سایت صحبت می‌کنیم، باید 3 جنبه‌ی مهم آن را در نظر بگیریم :1. طراحی 2.برنامه نویسی 3.تولید محتوا.

که خوشبختانه هوش مصنوعی در همه‌ زمینه‌های طراحی و توسعه‌ وب‌سایت‌ها و حتی توسعه‌ی نرم‌افزار می‌تواند در کنار ما باشد و به کارها سرعت ببخشد. در این مقاله از ریراکو؛ تعدادی از بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای طراحی سایت را معرفی خواهیم کرد، در ادامه با ما همراه باشید.

ابزار هوش مصنوعی برای طراحی سایت |استفاده از هوش مصنوعی برای طراحی

حل مسئله با ChatGPT و Google Bard

اولین گزینه‌ای که در هر صورتی باید کار کردن با آن را بلد باشید، ChatGPT و Google Bard است. این دو ابزار قادر هستند تا به خیلی از سوألات شما در زمینه‌های برنامه‌نویسی، طراحی و تولید محتوا پاسخ دهند و در حل مسائل مختلف به شما کمک کنند. البته از آنجا که نحوه‌ی کار با آنها متمرکز و حرفه‌ای نیست، تنها می‌توان مسائل عمومی را با آنها در میان گذاشت و در تولید محتوا به صورت عمومی از آنها کمک گرفت.

در واقع برای این که کارها را حرفه پیش ببرید، لازم است تا از ابزارهای تخصصی برای انجام امور استفاده کنید؛ بنابراین یکی از کارهای مفیدی که این هوش مصنوعی می‌تواند به شما بکند، این است که ابزارهای هوش مصنوعی و بروز دیگر را به شما معرفی کند. ChatGPT و گوگل بارد مانند یک منتور شما را در کارهای مختلف راهنمایی می‌کنند و حتی می‌توانند کدهای برنامه‌ی شما را اصلاح کنند. بنابراین اولین دستیار هوش مصنوعی که باید همیشه در کنار خود داشته باشید، یکی از دو هوش مصنوعی ChatGPT و یا Google Bard است.

طراحی UI و UX با هوش مصنوعی

شاید باورش سخت باشد، صفحاتی که روزی فقط انسان‌ها قادر به درک آن بودند هوش مصنوعی هم بتواند درک کند. اما اکنون نه تنها هوش مصنوعی قادر به درک طراحی وب‌سایت است، بلکه می‌تواند خالق آن هم باشد و برای طراحی UI و طراحی UX ایده‌های کاربر پسند و طرح‌های زیبا پیشنهاد بدهد. اشتباه نکنید، هیچ یک از طرح‌های پیشنهادی هوش مصنوعی از قبل آماده نیستند و به صورت رندم پیشنهاد داده نمی‌شود؛ بلکه هوش مصنوعی بر اساس خلاقیت خود و نیاز شما، طرح های جدید و خلاقانه را پیشنهاد می‌دهد.

QoQo

اگر طراح UI و UX باشید، قطعاً با نرم‌افزار Figma کار کرده‌اید و میدانید که Figma یکی از معروفترین ابزارهای طراحی رابط کاربری است. به تازگی پلاگین QoQo برای این نرم‌افزار محبوب منتشر شده که می‌تواند بر اساس توصیف طراح، قالب‌های رابط کاربری به طراح پیشنهاد دهد. اگرچه این ابزار در ابتدای راه قرار دارد و تجربه‌ی هوش مصنوعی از UI و UX بسیار کمتر دیگر موارد است، اما برای شروع قدم بسیار خوبی است.

Elementor AI

اگر طراح وردپرس باشید، قطعاً باید افزونه‌ی Elementor را بشناسید. این صفحه ساز محبوب به تازگی بخشی را برای توصیف طراحی صفحه با نام Elementor AI در خود قرار داده است که علاوه بر طراحی UI به تولید محتوا هم کمک می‌کند. از جمله امکانات این افزونه‌ی جدید می‌توان به ترجمه محتوا و افزودن آیکن های SVG بر اساس توصیف و افزودن کدهای سفارشی (مانند گوگل آنالاتیکس و جاوا اسکریپت) بر اساس توصیف نیز اشاره کرد.

هوش مصنوعی دستیار برنامه نویسی

یکی از کارهای خلاقانه‌ی هوش مصنوعی نوشتن کدهای برنامه نویسی و تکمیل پروژه‌های برنامه نویسی است. امروز می‌توان به کمک هوش مصنوعی نرم افزارها را حداقل 10 برابر سریع از قبل نوشت. کافی است از هوش مصنوعی بخواهید که یک کلاس ایجاد کند که ورودی و خروجی خاص داشته باشد. یا این که در ایجاد الگوریتم‌ها و راه حل‌های برنامه نویسی به شما کمک کند.

تصور کنید یک برنامه حرفه‌ای که یک سال زمان میبرد تا نوشته شود، به کمک هوش مصنوعی در یک ماه طراحی و تست می‌شود. باید بگویم دوره ای که ساعت ها طول می‌کشید تا یک کلاس را بنویسیم و تست کنیم گذشته است و امروز شاهد یک انقلاب در زمینه برنامه نویسی هستیم. در ادامه 10 ابزار هوش مصنوعی در زمینه برنامه نویسی را بررسی می‌کنیم:

ChatGPT

قطعاً اولین گزینه برای کدنویسی، ChatGPT است. این هوش مصنوعی همه کاره، توانایی اصلاح کدها، و ایجاد کد به هر زبانی را دارد. کافی است شئی گرایی را بلد باشید و بتوانید با کلاس ها به خوبی کار کنید، به این ترتیب می‌توانید برای هر کاری از ChatGPT بخواهید که برای شما کلاسی را با ورودی و خروجی مشخص طراحی کند. برای استفاده از این هوش مصنوعی در محیط VS Code کافی است در بخش Extensions عبارت GPT را جستجو کنید تا افزونه‌ی آن در اولین گزینه ظاهر شود.

 پس از نصب این افزونه میبایست کد API که قبلاً از سایت ChatGPT دریافت کرده‌اید را طبق راهنمای افزونه وارد کنید تا افزونه فعال شود و شما بتوانید از آن استفاده کنید. به کمک این افزونه شما قادر هستید تا با انتخاب کدهای مورد نظر خود، از ChatGPT بخواهید تا آنها را بررسی و اصلاح کند. بعلاوه همانطور که گفته شد، می‌توانید کلاس‌های نرم‌افزار خود را با این افزونه در محیط VS Code ایجاد کنید و آنها را به یکدیگر متصل کنید.

اگرچه برنامه نویسی به این شیوه بهتر است از ابتدا انجام شود . اگر شما بخواهید کلاس‌های اختصاصی خود را به نسبت کدهای دیگر داشته باشید، کار کمی پیچیده‌تر می‌شود و باید باید کلاس‌ها را خودتان بنویسید. استفاده از این افزونه می‌تواند سرعت کدنویسی شما را به شدت بالا ببرد.

علاوه بر افزونه‌ی GPT گزینه‌های دیگری هم نمایش داده می‌شوند که آنها نیز می‌توانند کاربردی باشند و شیوه‌های خاص خود را برای کمک به شما به کار می‌برند. برای مثال افزونه‌های ChatGPT و  ChatGPT – Genie AI هم هستند که شیوه‌های خوبی را برای توسعه کدها ارائه می‌دهند. اسم این افزونه‌ها شبیه به هم است اما از روی آیکن آنها می‌توانید ChatGPT اصلی را تشخیص دهید.

CodeWP

اگر توسعه دهنده‌ی وردپرس هستید، این ابزار هوش مصنوعی مناسب شما ایجاد شده است. با این ابزار به جای ساعت‌ها گشتن در سایت‌هایی مانند Stackoverflow می‌توانید در کمترین زمان ممکن مشکلات کدهای وردپرس خود را با آن درمیان بگذارید تا CodeWP راه حل‌های خلاقانه ای را ارائه دهد. این هوش مصنوعی کاملاً به وردپرس مسلط است و می‌توانید از او بخواهید تا برای شما کدهای مختلف برای بخش‌های مختلف طراحی کند و به راحتی از آنها در قالب و افزونه‌های اختصاصی خود استفاده کنید.

کافی است تا فقط کد مورد نظر خود را توصیف کنید. البته این هوش مصنوعی یک دستیار است و باید کدها را قطعه قطعه از آن بخواهید و خودتان کدها را سرهم بندی کنید تا به شکل کلی افزونه و قالب خود دست پیدا کنید.

Fronty

فرض کنید که طرح قالب سایت خود را در فتوشاپ ایجاد کرده‌اید. حالا می‌خواهید آن را به کدهای HTML و CSS تبدیل کنید. ابزار fronty می‌تواند به سادگی این کار را برای شما انجام دهد. کافی است که طرح خود را در آن آپلود کنید و قالب HTML و CSS را دریافت کنید. اگرچه این قالب کامل نیست و باید توسط خود شما اصلاح شود و کدهای JavaScript و فریم‌ورک‌ها به آن اضافه شود، اما با تبدیل طرح فتوشاپ به قالب HTML شما خیلی سریع‌تر از قبل کار را انجام می‌دهید و می‌توان گفت که حداقل نصف کار انجام شده است.

aihelperbot

اگر قصد دارید به صورت مستقیم با بانک اطلاعات MySql کار کنید، aihelperbot طراحی شده تا بهترین کوئری‌ها را برای شما ایجاد کنید. کافی است در مورد کوئری مورد نظر خود توضیح بدهید تا این ابزار به صورت خودکار دستورات مناسب را برای شما تولید کند.

BlackBox

این هوش مصنوعی به صورت اختصاصی برای کدنویسی طراحی شده و به برنامه‌نویس‌ها کمک می‌کند تا کدهای خود را چندین برابر سریعتر آماده کنند. با همه‌ی زبان‌های برنامه‌نویسی، پایگاه داده‌ها و فریم‌ورک‌ها آشنایی دارد و می‌تواند به عنوان دستیار برنامه‌نویس، بهترین کدها و بسته‌ها را به شما معرفی کند. می‌توانید از BlackBox درخواست کنید تا با توجه به ورودی و خروجی مد نظر شما، یک کلاس با زبان مورد نظر شما بنویسد.

سخن پایانی

بیشتر این ابزارهای هوش مصنوعی رایگان نیستند و منطقی است که سازندگان این ابزارها پس از مدت‌ها تلاش، بخواهند که از حاصل دسترنج خود استفاده کنند. به هر حال شما می‌توانید از نسخه‌ی آزمایشی آنها به صورت رایگان استفاده کنید و کارهای کوچک خود را انجام دهید. متأسفانه بعضی از این سرویس‌ها برای کاربران ایرانی تحریم شده است و ما تنها با تحریم شکن shekan و یا به کمک VPN می‌توانیم به آنها دسترسی داشته باشیم.

جالب است بدانید یک ابزار هوش مصنوعی دیگر به نام mixo.io وجود دارد که می‌توانید با آن وب‌سایت های شرکتی و تک صفحه‌ای طراحی کنید. البته سایت‌های طراحی شده با این هوش مصنوعی تک صفحه‌ای هستند و تنها برای معرفی گروه‌های استارت‌آپ مناسب هستند و از نظر گرافیکی زیاد نمی‌توان روی آنها حساب کرد.

دکمه بازگشت به بالا