فرهنگ و هنر

یک سینمای مردمی به جشنواره فیلم فجر اضافه شد

محسن خباز اعلام کرد که پردیس تازه تاسیس «زیما» که در میدان اول صادقیه تهران قرار داد، به جمع سینماهای مردمی چهل و دومین جشنواره فیلم فجر اضافه شد.

به گزارش مجله تفریحی زیباروز، مدیرعامل گروه سینمایی هنرشهر آفتاب و بهره‌بردار پردیس سینمایی زیما در سخنانی درباره تاریخچه این گروه سینمایی،یادآور شد: گروه سینمایی هنرشهر آفتاب از سال ۱۳۹۴ با سینما فرهنگ فعالیت خودش را آغاز کرد. سینما فرهنگ اولین سینمای شیراز بعد از انقلاب اسلامی بود و بعد از ۴۸ سال و با حضور علی سرتیپی و غلامرضا موسوی افتتاح شد.

او افزود: بعد از آن در سال ۱۳۹۵، پردیس سینمایی گلستان به بهره‌برداری رسید. در سال ۱۳۹۶ هم مجموعه سینمایی هنرشهر آفتاب افتتاح شد. پردیس سینمایی شمیران، پردیس سینمایی شیرازمال، پردیس سینمایی میکا در کیش و قبل از این پردیس هم پردیس سینمایی زرقان راه‌اندازی شد.

خباز با اشاره به نقش مهم تولید و پخش کنندگان در سینمای ایران و تلاش گروه سینمایی هنرشهر آفتاب برای ارتقای سینمای کشور بیان کرد: سال ۱۴۰۲ همانطور که فعالان سینما می‌دانند سال گشایش اقتصادی برای فروش فیلم ها است و امیدوارم این برکت ادامه‌دار باشد و در سال بعد هم در بخش توسعه سینما، هم در بخش فروش و اکران و مهمتر از همه در بخش تولید آثار ارزشمندی به سینمای ایران اضافه شود و اتفاقات خوبی رخ دهد.

این مدیر فرهنگی درباره مشخصات پردیس سینمایی زیما که اول بهمن ماه در غرب تهران افتتاح شد، گفت: پردیس سینمایی زیما با ۴ سالن سینما و ۳۳۸ صندلی طی ۱۰ سال، ساخته شده است. گروه سینمایی هنرشهر آفتاب ۲۸۲۱ صندلی در سینمای ایران در اختیار دارد که ۱.۹۵ درصد ظرفیت کل کشور است و در اکران پاییز، ۶/۱۲ درصد ظرفیت فروش را در اختیار داشت. از این میان ۹ میلیون مخاطب پاییزی در سینماهای گروه سینمایی هنرشهر آفتاب به تماشای آثار سینمای ایران نشستند که رقم تقریبی ۴۹۰ هزار مخاطب می‌شود.

محسن خباز همچنین تقاضاهایی را از سازمان سینمایی مطرح کرد: تقاضایم از عزیزانی که در بخش سیاستگذاری سینما حضور دارند،این است که در روند توسعه سینمای کشور بخش خصوصی و کسانی که خودشان را به سینمای کشور ثابت کرده اند و مجموعه‌های دیگری که مشغول فعالیت هستند، مورد حمایت قرار دهند. تقاضا می‌کنم با نگاه عادلانه از بخش های مختلف که در توسعه سینما نقش دارند، اقدام شود. درهمین طبقه‌ای که در آن هستیم بیش از ۱۶۰۰ متر مربع به سینما اختصاص پیدا کرده است در حالیکه راحت می‌توانست یک طبقه تجاری دیگر ساخته شود بدون اینکه دردسرهای اخذ مجوز از اماکن، آتش‌نشانی و…را داشته باشد و به این شکل، بهره اقتصادی خودشان را ببرند.

او اضافه کرد: حالا که در حوزه فرهنگ و به ویژه سینما سرمایه‌گذاری کرده‌اند، حتماً نیازمند این هستند که مورد تقدیر ویژه در حوزه‌های مادی و معنوی قرار بگیرند. تقاضای من این است که مدیریت دولتی سینما با نگاه عادلانه همه مجموعه سینمایی ایران را مدنظر قرار دهند.

همچنین محسن خباز در سخنان پایانی از حضور پردیس سینمایی زیما در جدول نمایش فیلم های چهل و دومین جشنواره فیلم فجر خبر داد.

انتهای پیام

تیم تحریریه علوم هنری

با قلمم، صداها و حس‌های هنر و فرهنگ را به شکلی جادویی ترسیم می‌کنم.
دکمه بازگشت به بالا